חלומות ומשאלות

חלומות ומשאלות

יש לי חלומות על אהבה ,על תשוקה , על יחד חם וצפוף ולפעמים חושבת שהחיים בגלגול הזה, הם שרשרת של טעויות שהחיים חולפים על פניי , ואני לא ממששת את היכולות שלי סתם חיים מבוזבזים של אשה , שהזמן חולף על פניה וחייה לכן היא אשה ילדה , החיה בשקט בדממה כמעט בלי לדבר וחולמת במילים את החיים שהיא היתה רוצה לחיות שבמשפחה שלה הקרובה והרחוקה , בכלל לא מכירה אותה באמת . אז היא היתה בודדה כל השנים , כיום היא חיה לבד אבל כבר לא בודדה כי יש לי אתכם להחליף מילים להביע משאלות , לחיות את חיים הנסתרים שלי או את מה שנותר לי לחיות בעולם הזה המסובך והמורכב שקשה כל כך לפרטים שבינינו שהחברה לא אימצה ללב

nypx

New member
הרבה אומץ יש לך

אבל פה לא צריך אומץ לפחות ככה אני מרגיש אני כאן

בלעדיך

בלעדייך אני לא חיה קיימת נושמת ומחייכת אבל החיים ללא טעם אבל שאתה מגיע אלי נשמתי מתרוננת משמחה בלעדיך אוכלת אוכל אבל שאתה אוכל עמי האוכל טעים שבעתיים החיך שלי מתעדן וחושק אוכלת ואתה מביט בעיניי בלעדייך אני קיימת פה אך שאתה מצטרף אלי נשמתי סוערת ונסערת חיה ותוססת בלי סוף כי איתך רוצה לחיות

nypx

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

|חיבוק
|חיבוק
|חיבוק
|חיבוק מספיק?מקווה שמרגישה כבר יותר טוב :)

יש חיוך ענק על שפתיי עכשיו ../images/Emo140.gif

עשית את זה בגדול ,סיום מושלם ליום נהדר שהתחיל בבית ללא זרם מים באמצע עבודות נקיון המשיך בנסיעה לחוף הים כדי לשטוף את עצמי מהאבק והלכלוך שם הטבילה במי הים פתחה לי יום נהדר וקסום נסעתי לאמא ודברנו ממש נהדר ובערב אחי הביא לי את האחיינית שלי לאמא והם הביאו אותי הביתה באוטו שלו אני לא ראיתי אותםמזמן, מיום אחרי יום העצמאות והיום הסתיים בחיבוקים שלך עטפת אותי בכזו כמות חיבוקים בשביל כל העולם

למעלה