חלומות והגשמתן

BellA עלמה

New member
חלומות והגשמתן

האם אתם נותנים לעצמכם לחלום על דברים שהייתים רוצים בעתיד או שאתם חוששים לבנות ארמונות בשמיים וליפול חזק וכואב?

magenta73

New member
לא רק לחלום

גם לפעול לשם כך. ברגע שאתה פועל לשם מטרה, או חלום... זה כבר לא ארמון בשמיים, זה קורם עור וגידים... לאט. כן. מאוד לאט. אבל בביטחון ועם אחריות.

BellA עלמה

New member
אני אישית חולמת

אבל תמיד דואגת שהרגליים יהיו על הקרקע כדי שלא אתאכזב יותר מידי אם הם לא יתגשמו

ניאו30

New member
זה נראה לי "קצת" סותר אחד את השני

איך אפשר לחלום עם הרגליים על הקרקע?חלום מטבעו יוצא מהגבולות המוכרים של המציאות,נותן חופש לדמיון והולך הכי רחוק שאפשר...סתם הערה. החשש מהפער בין המציאות לחלום תמיד קיים אני מניח,וזה הדבר הכי טבעי שיש.הדבר שהכי עוזר לי לפוגג אותו הוא האיטיות וההדרגתיות שבה אני הולך. אני בדרך כלל לא "קופץ" יותר מדיי רחוק(לא במציאות הכוונה,כן בחלומות), ודבר נוסף הוא לחשוב בצורה חיובית,משתי בחינות-גם שהחלומות האלו יכולים להביא אותי למקומות נפלאים,וזה אפשר להגיד תמיד היה אצלי,וגם מחשבה די חדשה אצלי-שגם אם נופלים אז קמים וממשיכים הלאה,ולא סתם ממשיכים אלא אף מתחזקים ולומדים ומתפתחים אף יותר.

BellA עלמה

New member
אני נותנת לעצמי לחלום

אבל מזכירה לעצמי גם לא להגזים. עובדת לקראת הגשמת החלום לאט לאט אבל במחשבה תמיד משאירה את האפשרות שהחלום לא יתגשם.

ניאו30

New member
מחשבה בוראת מציאות

כמו שאמרתי גם אני נוהג באיטיות וזה אף עוזר לי,אבל לא נראה לך שברגע שאת חושבת מראש על האפשרות שהחלום לא יתגשם זו מחשבה המגשימה את עצמה? ודבר נוסף שאולי מומלץ להגיד לעצמנו-מה כבר יקרה אם חס וחלילה לא נצליח להגשים את החלומות שלנו?לפחות ניסינו ועשינו את מיטב יכולתנו! אבל אם לא ניתן את מירב יכולתנו,ומבחינתי גם מחשבה היא יכולת שיש לנו,אז לדעתי נחיה כל הזמן בתחושת חרטה של "מה אם?..."

BellA עלמה

New member
אני חושבת שזה

להיות מציאותי ולא לתת לדימיון או חלום לעוף רחוק מידי

thankful

New member
איך כולם "חולמים" ולא אומרים ש

חלומות זה ממין זכר ? ולכן "חלומות והגשמתם" :)

למעלה