חלומות בלילה

אדומה2

New member
חלומות בלילה

יש לי חבילת קלפי טארוט בבית של אושו ולפעמים אני ככה פותחת לעצמי בקלפים ורואה לפי החוברת המצורפת ולפי אינטואיציה מה יוצא מזה. אני לא מבינה גדולה וגם לא מבינה קטנה בטארוט, כך שאין לי מושג מה זה אומר, אבל לפעמים יש לי מחשבות שגורמות לי לנפילת אסימון. אתמול קירבתי את החפיסה אל המצח שלי וחשבתי בליבי מה יהיה עם אבא שלי. אבא שלי עבר ניתוח להוצאת שלפוחית שתן עקב סרטן, ועכשיו אנחנו מחכים לביופסיה כדי לוודא שאין כלום במערכת הלימפה. הוצאתי קלף והקלף היה "צער". וזה זרק אותי ממש בטירוף. וזהו זה, הלילה שלי היה גמור. השינה הייתה טרופה, לפני שנרדמתי בכיתי לאלוהים או מי שזה לא יהיה שלא יקח גם את אבא שלי עכשיו, וכשנרדמתי, חלמתי שאבא שלי מת, ואז הייתי מתעוררת בבהלה, עם חוסר שקט מוחלט. עדיין קצת לא נוח לי עם זה. בתור אחת שלא ממש מבינה, אני יודעת שיכולות להיות כמה אופציות עם הקלף הזה. לאו דווקא שיהיה צער אחר כך וגם כן, מדובר שם לא על מצב שמישהו מת, אלא על המצב עצמו של צער, איך שהוא מהווה כרטיס כניסה ישיר פנימה ומאפשר לך לראות את עצמך ואנשים אחרים בזמן אמת ולראות את האיכויות האמיתיות שלו כי בצער אי אפשר לזייף את האופי שלך. הקלף גם מדבר על היכולת לצמוח מהמקום של צער. ובכל זאת, הדבר הראשון שחשבתי עליו זה שאבא שלי ימות. אבל מה אני מתרגשת? אני חיה ככה את חיי מאז שאני זוכרת את עצמי, בחרדה קיומית אדירה שההורים שלי ימותו ואני אשאר לבד.....

1ח ו ש ך

New member
פעם ראשונה שאני רושמת כאן

אני מרגישה שייכת לכאן אבל רק בעבודה יש לי מחשב ואני יודעת שאם אני יתחיל לכתוב יהיו כאן יותר מדי דמעות רק רציתי להגיב בקשר לפחדים שיש לך להישאר לבד- לפני איזה 10 שנים אמא שלי אמרה לי שהיא היתה פעם בצעירותה אצל מגדת עתידות והיא אמרה לה שיהיו לה חיים קצרים מאז ששמעתי את זה ועד היום אני חיה בפחד מתמיד כל פעם שההורים שלי נוסעים אני מקשיבה לחדשות לשמוע שלא היה איזה פיגוע או איזה תאונת דרכים. בלי קשר לזה היתה לאבא שלי לפני שנה תאונת דרכים ואחי בן ה-15 נהרג. ועכשיו אני כל כך מפחדת על אמא שלי... אני לא מפסיקה לדמיין לעצמי בראש איך זה יקרה ואיך יהיה לחיות בלעדיה

למעלה