חלומות בלילה ../images/Emo192.gif
כשאני מסתכלת אחורה החלומות שלי עוברים שינויים כל הזמן- חלמתי לפני כמה ימים על מישהי שלומדת איתי יוגה ואני מסבירה לה איך להגיע למצב של הרפיה ממש תדרכתי אותה בחלום- ביום ראשון כשפגשתי אותה סיפרתי לה והיא צחקה היא אומרת שכבר כמה זמן קשה לה להרדם בלילה ואולי יש בינינו טלפטיה
גם אתמול חלמתי עם ידיד שלנו דיברתי איתו והוא הסביר לי משהו אבל במקביל הרגשתי שנכנסתי לתת-ההכרה שלו ובתת ההכרה שלו אני "שומעת" את הסיבה האמיתית למצב...היום בבוקר הוא מעיר אותי בטלפון, אחרי כמעט חודש שלא דיברנו
מעניין מה עובר עלי בלילה, אני הולכת לישון בשעה שאני רגילה ובכל זאת אני ישנה הרבה יותר מהרגיל, נותנת לעצמי להתעורר לבד וזה הרבה יותר ממה שאני רגילה שי מישהו פה שעוקב אחרי החלומות שלו - אני לא מתכוונת לחלימה והתכוונות לחלימה, אפילו לא חלומות צלולים....רק חלומות
כשאני מסתכלת אחורה החלומות שלי עוברים שינויים כל הזמן- חלמתי לפני כמה ימים על מישהי שלומדת איתי יוגה ואני מסבירה לה איך להגיע למצב של הרפיה ממש תדרכתי אותה בחלום- ביום ראשון כשפגשתי אותה סיפרתי לה והיא צחקה היא אומרת שכבר כמה זמן קשה לה להרדם בלילה ואולי יש בינינו טלפטיה