חלומות בלילה

חלומות בלילה ../images/Emo192.gif

כשאני מסתכלת אחורה החלומות שלי עוברים שינויים כל הזמן- חלמתי לפני כמה ימים על מישהי שלומדת איתי יוגה ואני מסבירה לה איך להגיע למצב של הרפיה ממש תדרכתי אותה בחלום- ביום ראשון כשפגשתי אותה סיפרתי לה והיא צחקה היא אומרת שכבר כמה זמן קשה לה להרדם בלילה ואולי יש בינינו טלפטיה
גם אתמול חלמתי עם ידיד שלנו דיברתי איתו והוא הסביר לי משהו אבל במקביל הרגשתי שנכנסתי לתת-ההכרה שלו ובתת ההכרה שלו אני "שומעת" את הסיבה האמיתית למצב...היום בבוקר הוא מעיר אותי בטלפון, אחרי כמעט חודש שלא דיברנו
מעניין מה עובר עלי בלילה, אני הולכת לישון בשעה שאני רגילה ובכל זאת אני ישנה הרבה יותר מהרגיל, נותנת לעצמי להתעורר לבד וזה הרבה יותר ממה שאני רגילה שי מישהו פה שעוקב אחרי החלומות שלו - אני לא מתכוונת לחלימה והתכוונות לחלימה, אפילו לא חלומות צלולים....רק חלומות

אני שי. ../images/Emo8.gif

ואני גם עוקב אחרי החלומות שלי.
ומה שאת עושה הוא גם סוג של "חלימה" (החלק של קבלת מידע בזמן שינה). זה מרתק. כמו שכתבת, גם לי יצא לשאול ולקבל תשובות כמה פעמים. קיבלתי פעם מספרים בלוטו ככה.
אה, ואני חוזר לפורום אחרי תקופת צינון קלה.

../images/Emo13.gif כן זה מרתק

גם אני קיבלתי פעם מספרים אבל רק 3 מתוך השש ולא הצלחתי להשלים אותם ולהרוויח משהו
LOL סוג של חלימה אני לא יודעת, היה לי נסיון קודם גם ב"חלומות צלולים" וגם "בחלימה" ההבדל היה שהייתי מודעת שאני חולמת ופה אני חולמת וזוכרת. עוקבת ולפעמים כותבת אותם או שאני קמה ישר למחשב עם כוס
ובודקת ברשת כמה דברים מרכזיים בחלום לפירושים ומחברת הכל באינטואיציה. לעומת זאת בשני המקרים האלו פשוט הם נוצרו במציאות, אפילו לא בדקתי פירושים ולא נסיתי להבין מה החלום מביע
אני אתכוונן למספרים של הלוטו והפעם שאני אקבל 6 מספרים ולא רק 3 כמו בפעם הקודמת
הרווחת
שיספק את ההתכוונות שלך ? שמחתי שחזרת אצלי זה היה צינוןןןן ארוך ועכשיו אני פה ב-

ruthei

New member
טוב לזכור את החלומות

וחשוב לחשוב עליהם. הם מלמדים אותנו הרבה מאד על הדרך שבה עובד המוח שלנו. בקורס שעברתי לפני שנתיים על שיפור הזיכרון, הודגש שיש לעשות מאמצים כדי לזכור את החלומות. אפילו לרשום אותם, כי זה משפר את הזיכרון. לכן נפלא שאת לא רק זוכרת אותם, אלא ממשיכה לחשוב עליהם.. ואם יש כאן גם איזה כוח נוסף, אדרבא ואדרבא -תוכלי לגלות אותו רק אם תעקבי אחר החלומות שלך... בהצלחה רותי א מאמנת אישית בכתיבה

אני עוקבת אחרי החלומות ../images/Emo60.gif

ומודעת להם גם במשך היום, לפעמים רושמת במיוחד חלומות ארוכים או שמשאירים אצלי תחושה מאוד מיוחדת. אני זוכרת לפרטי פרטים עד שאני יכולה להעביר בראש את התסריט של החלום שוב ושוב עד שזה הופך לחלק במח כמו "זכרון". חזרתי לעקוב אחרי החלומות שלי בעקבות הספר "הסודות האבודים של אטלנטיס" ובאמת הוא רושם שם שזה עוזר מאוד לשיפור הזכרון אז אחרי הפסקה ארוכה "במשחק החלומות" שלי חזרתי לשחק מאוד מהנה ומאתגר במיוחד כשהם יוצרים - מציאות חיובית

ruthei

New member
פשוט נהדר

שלום לך, המתבוננת, כל כך טוב לשמוע ולדעת שיש מי שזוכר את החלומות ורושם אותם. האמת היא שאני משתדלת מאד לזכור את החלומות שלי, ורק לאחרונה התחלתי לזכור מעט מהם. (מעניין שבעבר זכרתי אותם בקלות רבה ללא שום מאמץ). ואולי זה מעיד על כך שהזיכרון שלנו מתנוון במשך הזמן, אם איננו מחזקים אותו באמצעות תרגילי זיכרון... אני שמחה בשבילך, ומודה לך מאד על זה ששיתפת אותי בכך. רותיא מאמנת אישית בכתיבה

איזה יופי!!! ../images/Emo23.gif

אני גם מודעת לחלומות שלי ולפעמים שמה לב איך הם משקפים דברים בתוכי או ביום יום שלי.

למעלה