"חלומות בהקיציס"

אני ממש לא מסכימה !!

דבר ראשון stata בקשר לבדיחות המבוססות על עדות.. זה ממש לא פוגע.. לפחות מבחינתי.. יש מלא בדיחות על העדה שלי (שזה לא משנה כרגע).... ואני ממש לא נעלבת להיפך אני דווקא צוחקת חופשי אני פשוט לא לוקחת ללב אני לוקחת את זה בסבבה הרי כל המטרה של הבדיחה היא להצחיק ולא לפגוע.. תלוי איך את לוקחת את זה.. ודבר שני בקשר ל-חלומות בהקיציס את יודעת כמה חזרות הם עושים על התוכנית?? והאנשים שהם מזמינים אותם לתוכנית הם יודעים בדיוק למה הם נכנסים... ואם הם באמת היו ניפגעים אז מלכתחילה הם לא היו בכלל בתוכנית... ובקשר לאישה האחרונה שהופיעה ושהיא אמרה שהיא רואה חייזרים וכ´ו.. הרי המטרה שלהם (של קיציס ופרידמן) הוא להוציא את ההומור שבזה כי אם הם לא היו עושים כלום זה היה פשוט יבש ומשעמם... ואני לא אתפלא גם אם האנשים שהם "מזמינים" הם לא מההפקה... אי אפשר לדעת הקיצר מה שאני מנסה לומר זה שקחו את החיים בסבבה ואל תקחו הרבה ללב... קחו לריאות

~*~gaL

New member
אגב,

זאת תוכנית סאטירה לא? ואם אני לא טועה הם כותבים בסוף בכתוביות, שזה לא כדי לפגוע באנשים ובצופים, או שאני מתבלבלת עם תוכנית אחרת......... בכל מקרה, כמו שיש רק בישראל, יצפאן, המחשוף וזו ארצנו יש גם קיציס, וצריך להגיד תודה שיש אותן, ואנחנו לא תקועים רק עם הג´וקר.

wass up?

New member
נא להתעורר ../images/Emo2.gif

אז נכון שהם פוגעים קצת בכל מיני אנשים ונכון שהבדיחות שלהם קצת חוצפנניות אבל תתעורורו כפי שאמרת האנשים לקחו את זה בחשבון והלאה זו הבעיה שלהם אז תתגברו על זה זה תוכנית אדירה וזהו ואם אתם חושבים שכאן זה פוגע תקשיבו בבוקר בין 7-9 ל102 fm ותבינו מה זה פוגע

fluppster

New member
התוכנית של דרור ושי?

אוי, אני חולה עליה! בזמן הלימודים (איכס....) כל יום כשהייתי הולכת לבי"ס הייתי שומעת רדיו בפלאפון שלי, ותמיד הייתי שומעת את התוכנית שלהם. הם כאלה קורעים! למרות שאני לא אוהבת את הפינה שלהם בסוף התוכנית, שהם מתקשרים למישהו ומשגעים אותו. חוץ מזה, התוכנית ממש קורעת! אגב, לא ראיתי אף פעם "זו ארצנו". חן

גרעאפס

New member
לידיעתכם,

יש מנהג ידוע להזמין אידיוט שלא מבין שצוחקים עליו למפגש חברתי, לשם בידור קל ופשוט. מרתק לגלות שהמנהג הזה הגיע למדיום תקשורתי!

אתם שמים ../images/Emo23.gif כמה אנחנו מדברים

על קיציס ? כאילו לא נמאס לכם ?? לנו ?? לדבר על קיציס לא רק מהתוכנית נמאס כמו דכרב אמרתי גם מהדיבורים כאן!! מיצינו לדבר על זה איך הם יורדים על אנשים, במומחה , ובכל זה .... אבל.... כאילו תחשבו שנייה, הם יורדים עליהם? הם יודעים את זה ? שיהנו... שישמחו , נמאס לדבר על זה... כמה זמן אפשר להקדיש לתוכנית המשעממת הזאת???||

אז זהו שלא...

קיציס?? נימאס?? להההההה .. דבר שני... עובדה שאת כרגע הקדשת.. והתוכנית ממש לא משעממת.. מה הקטע שלך?? יש פה מלא אנשים שאוהבים את התוכנית וכן רוצים לדבר עליהם אז מי ש"תיקחי" להם את זה.. מפריע לך?? מציק לך ?? תתעלמי מההודעות..

חיפושיט

New member
לפעמים

אני באמת מרגישה שאנחנו טוחנים מים, כלומר, כמה אפשר לדבר על קיציס?... תמיד הכל באותה מתכונת, אפשר לדבר על זה רק מספר מוגבל של פעמים, והתכנית עצמה די משעממת בעקרונו של דבר, הכל חוזר על עצמו, אבל זה לא אומר שהיא לא מצחיקה בטירוף, ושיש לה קהל גדול יחסית לתוכניות אירוח, ועוד בלייט נייט.... ככה שעד כמה שנטען שהיא משעממת וחסרת שינוי, היא עדיין מצחיקה, וזאת בעצם כל הכוונה.... חוץ מזה, על טעם ועל ריח אין להתוכח... הומור רדוד וזלזול באינטיליגנצייה?... טוב, אז אני אישית חושבת שממש לא, ושזה בא בהפוך על הפוך, ככל שזה יותר מטורף, יותר מתאים... ערב טוף!

למעלה