"חלומות בהקיציס"

"חלומות בהקיציס"

אני יודעת שאתם מאוד אוהבים את התוכנית הזאת והיא מוערצת כאן בפורום בלשון המעטה,אבל עצרתם פעם לחשוב אם הם לא מגזימים קצת,כלומר הם מביאים אנשים שיש להם בעיות נפשיות קשות ושצריכים טפול דחוף ויושבים ומסתלבטים עליהם עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהבת את התכנית אבל עד שהם יורדים לרמות מעליבות כמו למשל אתמול ההיא עם החייזרים יכול להיות שהייתי צוחקת אם לא הייתי חושבת שזה נורא מעליב מה שהם עשו לה ואני יודעת שהאורחים הם אלה שבחרו להתארח והם לקחו את כל זה בחשבון,אבל אל תשכחו שהם לא בריאים כך שקיציס ופרידמן צריכים לחשוב קצת לפני כל בדיחה שלהם והם צריכים לחשוב אם הבדיחה היא לא על חשבון מישהו אחר. אשמח לקבל תגובות.

חיפושיט

New member
נכון

זה פשוט מגעיל איך הוא צוחק על האורחים, ואם אין על מה הוא מחפש... זאת לא הפעם הראשונה אגב.. מסתבר שפינת "המומחה" הא הפינה שבה יורדים על אנשים שיש להם קצת בעיות...... לא אהבתי, באמת הייה מגעיל

אני שמחה שמסכימים איתי

הייתי בטוחה שכולם כאן יתקפו אותי. נ.ב-תגידי חיפו את כל יום, כל היום באינטרנט?

חיפושיט

New member
דווקא לא

אני פה בשש עד שיש משו מעניין בטלוויזייה, אבל נטשו אותי לשבועיים <טיסה לחו"ל> ככה שאני תקועה כאן גם בערבים.... למע?.. ו.. לא הייה לי אינטרנט כמעט בכלל בארבעת הימים האחרונים...

אה אוקיי

תגידי את גם לפעמים בצ´אט של 20 פלוס? כי ראיתי כמה פעמים חיפושיט אבל לא הייתי בטוחה שזו את.

חיפושיט

New member
כיין זאת אני

נמרה

New member
קראתי עליה בלאשה

חיכיתי עם בת דודה שלי בתור לרופא שיניים ולא היה מה לעשות אז קראתי את הכתבה ההיא.. והאישה דיברה לגמרי ברצינות וקיקיס סתם עשה ממנה צחוק. זה לא יפה. גם הקטע של "אחד נגע בי!" היה מיותר לדעתי.

איצקיס

New member
נכון ולא נכון

במקרה של אתמול ה"מומחה" משמש כסגן ראש עיריית רעננה. אני חושב שההופעה שלו אתמול הוגשה כשירות לתושבי העיר כדי שיראו מי יושב אצלהם מאחורי ההגה. כבר קראתי בעבר על מעלליו של האיש אבל אתמול ישבתי נדהם כשהוא דיבר בשיא הרצינות על "פתרונות הקסם" שלו לבעיות התחבורה במדינה. איך אידיוט כזה מגיע למשרה כזו ? היו כמה רגעים שחשבתי שהוא בעצם יושב בעירייה מטעם מפלגת "עלה ירוק" ולא מטעם הליכוד. כרכרות ותעלות ? האיש צריך אשפוז ! ויפה שעה אחת קודם !

היי שרון... זה נכון ולא נכון...

מצד אחד... האנשים האלה .. ה "מומחים" כביכול באמת זקוקים לקצת מנוחה נפשית באיזה אגף נידח של בי"ח... אבל.. מצד שני... זה הענניין של התוכנית... לנצל את החסרונות שבאנשים האלו... כדי להצחיק כאלה של אלפים... אני חושב שכדאי להביא את אחד האנשים האלה לכאן שידבר איתנו קצת.. (להביא?)... לילה טוב לילה לבן

חיפושיט

New member
המממ

הם יודעים שצוחקים עליהם ולא איתם?... לא נראה לי, ומכך נובע שזה פשוט מגעיל.

נראה לי ש...

זה העניין של החשיפה,של להופיע בטלויזיה בתוכנית פופולרית כמו זאת,מה שמעניין אותי זה איפה הם מוצאים את כל האנשים האלה,לא נראה לי שהאנשים מוצאים אותם. תאמינו לי אני לא אתפלא אם אני אגלה שהם הולכים לאיזה בית חולים פסיכיאטרי ומחפשים אנשים שיוכלו להסתלבט עליהם קצת.

מממ....לא מסכימה

זאת אומרת יש כל כך הרבה דברים לצחוק עליהם אני לא חושבת שזה יפה לנצל אנשים לא בריאים בנפשם כדי להצחיק את הצופים,אבל כל אחד ודעתו.

את כל כך צודקת...

ולא רק זה... התוכנית הזאת נמאסה!! חוזרת על עצמה כל פעם אותו הדבר, אל תתלהבו כל כך היא יפה ומצחיקה אבל אחרי פעם אחת היא משעממת, ואל תגידו שלא ... ראיתי פעם ראשונה, היה קטעים, נשפכתי, חיכיתי כל כך לתוכנית הבאה, ופשוט התוכנית הייתה בדיוק אותו הדבר , והדומויות שפרידמן עושה תמיד אותו הדבר.. יש להם אותם קטעים פשוט ממש אותם קטעים, אותו טקסט, עם האכזבה, בננה אגוזים, סקס סימים וטל מוסרי, .... נמאס!! וגם האורחים שהם מבאים ?????!?@?@?@!?!?! למה את היצורים האלה?? אילנה אביטל ונטע הבר ??? האלה מלגעת האושר... תביאו אנשים שווים!! תגובות יתקבלו בשמחה.... סתם... חולה עליכם רוני

~*~gaL

New member
נכון..

אבל כמו שאמרת, האנשים הם אלו שבחרו להתארח. מצד שני אם היא לא יודעת שזה בצחוק, זה לא יפה. אבל לא נראה לי שהיא לא יודעת... לדעתי היא הייתה מודעת לזה.

kipper

New member
חלומות בהקיציס

אמי מסכימה לכל מילה שאמרת. תוכנית של דבלים. עוד אחת מיני רבות. הרמה הטלויזיה של התוכניות ההללו מביישת את צופיה.

tvguy

New member
אני ממש לא מסכים

האנשים שמגיעים למומחה הם אנשים מבוגרים! בגילם הם אמורים להיות שלמים עם עצמם הם באים במודע ומטעם עצמם ומרצונם החופשי אני מניח שרובם גם מבינים שעלולים לצחוק עליהם הם רגילים לזה ובכל זאת מגיעים לקיציס דוקא זאת עם החייזרים היא דוגמא מצויינת למטומטמת שלא מתביישת בעצמה ושלא נדבר על עוזי כהן אני לא יודע כמה מכם מכירים את סגן ראש עיריית רעננה הקבלן קולות הכי גדול של הליכוד הבן אדם דביל מושלם ואפילו עכשיו יש תעודה על כך הוא יחסוך את הפקקים ע"י כירכרות נו באמת כירכרות נוסעות מהר יותר מאוטובוסים? צער בעלי חיים ישמח כי יש לסוסים תעסוקה? נו באמת... נחפור תעלות לסירות ובכך נחסוך את בעיית התנועה? בקיצור איןמה לרחם עליהם אלוהים לא ריחם עליהם? מי אני שארחם על בן אדם שמרוויח יותר ממני שהדלת של שרון וביבי פתוחה לפניו? GTK\

חיפושיט

New member
הממממ

נעזוב את מר כרכרות לפתירת בעיות הפקקים, אבל בהנחה שהאנשים מגיעים לשם מודעים לחלוטין לכך שאולי יהיו אנשים סקפטיים, אולי זה רק הדימיון שלי אבל לפעמים כשאין איך ועל מה לרדת הוא כאילו מחפש על מה... מהצד זה נראה מזלזל ופוגע.... ולא בטוח שהם שלמים עם עצמם, אלי הם רוצים פרסום לעסק שלהם או מה שלא יהייה, אני בעיקרון לא אהבתי את הקטע של בידור על חשבון אחרים

stata

New member
אני בהחלט מסכימה...

בדיחה מצחיקה כול עוד היא לא פוגעת באף אחד,זה קצת קשה כי רוב הבדיחות מבוססות על עדות,ואני שונאת בדיחות כאלה בלי קשר לאיזה עדה אני,בדיחה מצחיקה כול עוד אין מישהו שיכול לקחת אותה יותר מידיי אישי,אני למשל שונאת בדיחות כאלה רק בגלל המחשבה שהייתי נעלבת אם הייתי במקום זה שעליו הבדיחה...ולכן אני מסכימה איתך חלומות בהקיציס קצת מגזימים בירידות שלהם!

למעלה