חלום..

angel enamorado

New member
חלום..

אז לאחר הפרידה שכבר כתבתי שם (הוא ממני, אחרי שנתיים וחצי), הלילה חלמתי שאנחנו שוב ביחד, שחזרנו אז בחלום, למרות כל הרצון שיש או היה לי לחזור לא יכולתי לנשק אותו, ואמרתי לו שאני לא רוצה לחזור שאני לא יודעת אם יהיה לנו (בדגש עליי) טוב אם נחזור.. האם זה אומר שלמרות הרצון לחזור,או המחשבה שאם נחזור יהיה טוב התת מודע שלי חושב שלא בהכרח יהיה נכון לחזור? קמתי עם סוג של הבנה כזו שכנראה באמת ככה הכי טוב. מוזר.

החלום הוא הדרך של התת מודע

לספר לנו דברים, להאיר את הדרך עבורנו שנגלה דברים שאנחנו פוחדים להעלות אותם למודע ולהתמודד עימם.

mistero

New member
תגידי

מחר...בטח יש איזו הגרלה כזו של הלוטו...מה המספרים הזוכים? דווקא בהודעה פרטית זה יהיה יותר נוח
(וברצינות - אין לי מושג מה לענות לך יותר מדי...חוץ מהעובדה שאת חייבת למצוא לך איזו אהבה חדשה, אבל קל להגיד קשה לעשות, אני יודע...שאי ברכה)

תגובה

חלום יכול לבטא כל מיני דברים שמתרחשים במוח, ואינם תמיד אמתיים כמו בחלום. חשובה ההרגשה שהיתה בחלום. אולי את פוחדת שלא כדאי לחזור אליו, אולי את רוצה להמשיך הלאה. עשי מה שאת מרגישה ורוצה. אני חלמתי הלילה, שאני פוגש את עובדת ההשמה שהיתה לי לפני שנים, שהיא האשה שהכי אהבתי בחיים ולא רצתה בי.

למעלה