חלום

red flower

New member
חלום

חלום. אני במיטה שלך, אני לובשת חולצה אבל ערומה מהמותניים ומטה אני בלי תחתונים ובלי מכנסיים לא זוכרת אם יש לי נעליים או לא אתה מולי מגלח אותי מגלח לי את הכוס טוב טוב לאט ובעדינות. מותח אותו כדי שאני לא אחתך אני רטובה אחר כך , כשאני חלקה, אתה לוקח לי את היד ומוביל אותי לאמבטיה. שם אתה רוחץ אותי למטה מסבן ומנקה אותי מול המראה, כשאני מביטה בכוס שלי, החלק, הורוד, מביט בי מהמראה ואותך מלטף אותו לאט תחת זרם המים.

מצטער שלא הגבתי עד עכשיו

אבל חשבתי שיבוא המשך. (אין המשך?). גוף האישה הוא יפה, חלק וזורם, כך גם הכתיבה שלך. חבל רק שנתת לנו אצבע - אנחנו רוצים את כל היד...

blackwedding

New member
מתחת למים...

בוחן את גופך מביט בשקיקה עוקב אחר כל תא ותא בגופך העיניים סורקות ויד נוגעת הלשון מיד מצטרפת לחגיגה טועמת אותך והריח שלך מממלא לי את הריאות כל החושים מופעלים ראייה מישוש טעם ריח חוש השמעייה מופעל עם הגניחה הראשונה דרוך לכל תגובה שלך לגעת, לא לגעת לאט, מהר איך שתרצי... מרגיש את המיצים שלך נוזלים ממך כורע ברך מלקק את הירכיים שלך הידיים שלי על התחת שלך על הגב הלשון מגששת אל הדגדגן שלך ורוד ונפוח חושף אותו מלקק אותו יונק אותו שתי אצבעות מחליקות לכוס שלך מחליקות בקלות מרטיב אצבע נוספת שמתנחלת בפי הטבעת שלך את כבר לא בשךיטה נותנת לי את גופך ואני נותן לך אותי מגביר את הקצב מזיין אותך זיון כפול את רועדת גונחת ההד במקלחת רק מעצים את הקולות רק מגביר את החרמנות שלי את קרובה ואני מנסה למתוח עוד קצת את הגמירה שלך אבל את מצרפת את אצבעותייך ובמיומנות, משפשת את הדגדגן שלך שולחת גלי חום ועונג את צועקת גונחת צועקת את השם שלי ונפלת עליי מתמוטטת בקושי נושמת נשכבים על הרצפה מחבק אותך מלטף לוחש לך באוזן מילים של אהבה מילים של תשוקה מילים של זימה

למעלה