חלום

חלום

טעם של אהבה אסורה מתיקות של תשוקה אתה אסור אני אסורה שבויים זה בזה כבולים באהבה נאחזים בחלום מתעוררים למציאות שחונקת את החלום נותרנו חבוקים מאחורי מילים מאחורי קולות ומראות זה לא מספיק מבקשים עוד עוד ממך עוד ממני להפיח חיים במילים שיהפכו לידיים מלטפות להפוך את החלום לתשוקה בוערת אמיתית ולא על דף מסך אוחח אוחחח

mr_lonely

New member
אסורים

ואם אתיר אסורייך ואשחררך מכל האזיקים בהם כבלוך אחרים. התוכלי להתיר אסורים ואזיקים בהם כבלת עצמך ?

מגע בחלום

לו יכולת להתיר את הכבלים היינו מממשים חלום שלי שלך ושל כל שחשקנו מפריחים את הדממה בקולות תשוקה יונקים מיצי התאווה נוגעים בכל אותן מילים שנאמרו ללא מגע מלים שיהפכו חיות ברגע של מגע מבט לטיפה נגיעה בחלום אבל נועדתי לחלום אותך נועדת לחלום אותי מחויך אתה נכנס למיטה מפליג בחלומותיך אלי מחויכת אני משאירה לך מקום לחבק אותי ....בחלום

mr_lonely

New member
נוגעים בחלום

אין לנו צורך באור, ידינו מדברות בחושך. ידיי לוטפות גופך, ידייך על גופי. נוגעים בחלום...

חולמת

את ידיך המלטפות שפתיך מרטיטות את שפתיי לשונך שנדחקת לפי מבטך שמישיר מבט למבטי מבקש לגעת ולמחוק דמעות למלא את החלום בנגיעות ממשיות מגע ללא מילים המילים כבר נאמרו רק חסרה תחושה מגע ידיים ליטוף שדיים גניחה ואנקה שיבקעו את הדממה

biingo

New member
אל חלומך בצעידה מהוססת

מגע ידייך גופי מצמרר חום שדייך שערותיי מסמר דבש שפתותייך במתיקות נשיקותך ואני מהרהר התרצי בי אהובה התרשי לי אל חלומך עולמך הפרטי לחדור

מהססת

לא מהססת קרבה צעד ונסוגה לאחור פוחדת לא פוחדת תמהה הניתן למילים הכתובות נשיקה של חיים? הנגשים את התשוקות ונפליג איתם למסעות רחוקים? הניקח את החלום מדמיון למוחשי? הנבָקע את הדממה בקולות גניחה? רוצה ...אותך שתמחק את הפחדים רוצה אותי לחבק ללטף לגעת לגעת ולא במילים לגעת בשתיקה לגעת במגע להרגיש אותך חודר אלי והופך אותנו לגוף אחד גוף ונפש שמסרבים להפרד בלהט של תשוקה מהססת... לא מהססת...

mr_lonely

New member
כבחלום

כבחלום נתמזג אני ואת וכבחלום אני שלך ואת שלי לשונך מציירת תאווה ולבך מתנועע וליבי...הו ליבי... כולי נרעד כעלה נידף ברוח קשת בענן שבשולי הרקיע הופיעה כבזמן הגשם במלוא הדרה ויופיה ונעלמה עת פסק כנראה שזה טיבן של קשתות.... תמיד יש רק קשת אחת בשמים ובתנאי שיש שמש וגשם גם אחרת...היא נעלמת...

xomri

New member
אילו יכולתי

..לשחרר אותך מכבלי האיסור הייתי אוסר אותך אלי בשרשרת הייתי מעיר אותך משנת החושים המיסרת אותך ובוזק על שפתייך את סוכר תשוקתי את כל כך שם את כל כך בתוכי את כל כך איתי ובכל זאת, אנו רחוקים.. את מדהימה אותי כל פעם מחדש! תמשיכי לכתוב!!

רוצה

להיות אסירתך להיכבל באהבתך האסורה שלשלאות של תשוקות יכבלו את גופי שלשלאות של עינוגים יהיו הם. ולא ארתע ולא ארצה לשחררם כי אדע שנכבלתי בשם האהבה. ואתה..תהיה שם כבול איתי אהיה כבולה איתך בתוכך בך, תבזוק על שפתיי את סוכר תשוקתך, נמתיק שבועה שתישא אותנו לעבר הקשת בענן שם בפיסגתו בין הכחול לירוק בין האתמול למחר מקום שבו מתממשים חלומות נזרע זרעי אהבה זרעי אהבתנו שלך חתום בנשיקה..

xomri

New member
בואי איתי

נרכב יחד על סוס לבן או סתם יד ביד על חוף הים או במלון ישן על פסגת הר או מעלית הומת אדם אני אהיה שלך בכל מקום, בכל מצב ידי בידך שפתיי אל שפתייך גופי אל גופך

רוצה

רוצה אותך מול הים למול שקיעה כשקרניים אחרונות שמסרבות לשקוע ילטפו את גופינו הערום גניחותינו יאפילו על רחש הגלים תעטוף אותי בחום גופך אתכרבל בתוכך ואמתיק את שפתיך בנשיקה אהיה שלך שם ועל פסגתו של הר אהיה שלך בכל מקום בו אהיה אסורה איתך

למעלה