חלום

אנתיקה

New member
חלום

אני מוטרדת מאד מהחלום שחלמתי בערב שבת בחלום אני נקראת לבית של הורי ושם מצאתי את הורי בוכים וצועקים ומהקירות יוצא אש והכל נע ונד לא יודעת איך הגיע ספר של רבינו לידי מצאתי עצמי קוראת מתוכו בצעקה גדולה ובבכי גדול וכזה לא עזר קראתי בקול גדול ננחנחמן מאומן והבית חזר לעצמו ושקטו הסיפים התעוררתי בבוקר עיפה ועצבנית ותחושה זו ליוותה אותי במשך כל השבת דרך אגב לפני שנים מספר ניסיתי לחזור בתשובה וגם אז היו מופיעים חלומות כגון אלו שעד היום חרוטים בזכרוני אז נבהלתי אבל היום גם שאני מפחדת אני מתחזקת אבל הלואי שמשהו יכון אותי למה זה קורא לי ואים זה קורא מה רוצים ממני

שירן161

New member
אמאלה... נראה לי את צריכה לספר

לאיזה רב ת'חלום שלך.. אבל לרב אמיתי לא איזה בבא...

MAORBIKE26

New member
מדהים חלום כזה ועוד בערב שבת

חלומות יוצאי דופן בערב שבת מרמזים על משהו קרוב שבמקרה שלך חס ושלום נגזר משהו על המשפחה וניתן למנוע על ידי הקריאה של הספר של רבינו, כמו כן חלמתי גם משהו מיוחד בערב שבת לפני 4 שנים חלמתי שאני יושב בבית הכנסת ומגלגל את ספר התורה ומחפש את פרשת קורח ולאחר מכן עץ גדול שהולך ומתרחק מבית הכנסת ובאותה שבת בתפילת מנחה שקוראים את פרשת קורח הזמינו אותי להרים את אותו ספר תורה שחלמתי עליו אני הופתעתי מזה,ובסעודה שלישית פרצה מחלוקת בעניין המניין בבית הכנסת ובסופו של דבר בעל תשובה גדול אמר שהוא עוזב את בית הכנסת..

פראזניק

New member
חלומות

יש שיחה מרבינו, כמדומני, שאומר: "אם החלום טוב, לומר "חלומות שווא ידברו? והלא כתוב 'בחלום אדבר בו'..." ואם החלום אינו טוב, לומר "חלומות שווא ידברו".

למעלה