חלום

אָגנֵס

New member
חלום

חלמתי חלום. ובחלום, אנחנו שתינו במקום שמימי, מלא עננים ומדבר. את נותנת לי יד, ומושכת אותי למעלה אלייך. היינו שתינו ערומות, נדמה לי. או לפחות כמעט. על כך מקרה, הכל היה ברור ונקי. הסתכלתי עלייך ואת עלי. היה לך שיער ארוך, ואמרתי לך שעכשיו את כבר לא נראת כמו גבר. צחקת. היה המון חול, ומרחב אין סופי. ואת רצת וקפצת, ואני הסתכלתי עלייך וחייכתי. חשבתי כמה את יפה. היית נראת הרבה יותר קטנה ממה שאת היום, ממש ילדה קטנה, כמו בתמונה הזאת שלך מהבת מצווה. גם אני, נדמה לי, הייתי ילדה קטנה. פתאום נעלמת, אי שם באופק. ואני לא ידעתי היכן לחפש אותך כי לא הכרתי את המקום טוב. את הכרת אותו כבר לפני. התיישבתי בחול, ולא פחדתי מכלום. לא היה לי חם ולא קר. וידעתי שמעכשיו את שלי. את שלי ואני שלך. לתמיד. (נ.ב, כתבתי כאן בעבר הלא רחוק, רק בשם משתמש אחר... אני מעדיפה להיות חסויה...
)

מורן א

New member
חלומות

איפה הם פוגשים אותנו וכיצד הם מאירים את דרכנו. לדעתי, בעיקר מאירים את הדרך לעצמנו, את שאיפותינו הכמוסות ואת פחדינו הגדולים. יש בחלומך הרבה אלמנטים מעניינים, אלמנטים חיצוניים כמו עירום, צורה חיצונית, גיל, אלמנטיים שמשקפים תחושה כמו מרחב וחופש, שלווה, חוסר פחד ומעל הכל שלמות ושייכות: "את שלי". בלבך, היא תמיד תהייה. ברוכה השבה, הניק אינו חשוב, רק הכתיבה והרצון לשתף. מורן

למעלה