חלום..

אני.

New member
חלום..

לכל אחד יש את החלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחת יש את החלום שלה שיבוא ויסעיר את הלב כמו מים לצמא וליאוש-התקוה ובים של קרירות... אז כן היה לי חלום-פנטזיה שבניתי לי ,שיצרנו יחד. בחלומי ראיתי את זה שאהבתי שהיה כל עולמי.. חלום.. בועה.. פנטזיה.. אשליה.. וכן יש לי תקוה,תקוה גדולה. לקבור את החלום הזה במקום הכי רחוק.. שלא יצליח לעולם אבל לעולם , להרים שוב ראש.

יודע ש...

New member
אני../images/Emo39.gif

במקום לקבור חפשי פרח מריח במקום אחר יש אנשים טובים רק צריך לחפש ולמצוא יום נפלא לך מלא שמחה

אני יודעת ש.......

אני רוצה לך לתת פרח במתנה שיהיה לך יום קסום עם המון אהבה ..

חלום

בשעת לילה מאוחרת כשהמנגינה נעצרת והשמים שחורים מכוסים בשמיכה של כוכבים נוצצים והירח מביט בו על כולם חולמת אני על הכל . על אהבה ועבודה על שמחה ואכזבה על דימעה של כאב ודימעה של שמחה ובחלום העולם שיך רק לי הפנטזיה היא שלי שלי וטוב שכך הוא החלום שאין הוא מתגשם לו במציאות הקודרת של היום אבל מצד שני טוב לחלום על אשליות נפלא לחלום על אהבות אפשריות לחיות בתוך בועה של פנטזיה קסומה בסך הכל עושה טוב על הנפש והנשמה .

אני. חמודה...

את יודעת.. חלומות כאלה , שאתה מרגיש הם ממלאים את כל עולמך חלומות כאלה, מלאי אושר ותקווה.. חלומות כאלה- אי אפשר לקבור. אפשר רק לדחוק לצד, לשים בפינה והם עולים וצצים ברגעים בכלל לא צפויים. מנסיון. אל תקברי את החלום.. שימי אותו בצד ותבני לידו חלומות אחרים שאולי יצליחו להאפיל עליו. רקדנית ה
(נעצבה אל ליבה)

חלומות

אכן לכל אחד יש את החלום שלו וטוב שכך כי אדם שאין לו חלום משול למת! וכך החיים מלמדים אותנו שלפעמים יש חלומות שמתגשמים ולפעמים יש חלומות שנשארים בגדר פנטזיה ויש חלומות ורודים ויש חלומות ירוקים אבל אין צורך לקבור אותם גם את אלה שלא התגשמו ממש לא להפך, צריך לתת להם לעוף עם הרוח למחוזות אחרים ששם מקומם, ואם הם לא התגשמו אולי הם לא היו צריכים להתגשם.. צריך רק לדעת לחיות איתם או בלעדיהם בשלום ולתת לגלים לשטוף את החוף ולתת לטיפות לנקות את הנשמה ולתת לכוכבים להאיר ולהעלם ולתת לשמש לזרוח ולחמם ולתת לגאות ולשפל... ולנפש...את המקום הנכון רק טוב!!!

למעלה