חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rachel v

New member
חלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חולם על יופי שהוא מעבר לזמן בעולם שאין בו דבר אחר, עולם בו הכל זך וטהור, וכל בני האדם חפצים לעזור אחד לשני, מקום בו ההארה היא דרך החיים ואין חשש מכישלון, האל הוא ישות מוחשית לכל אדם ואדם, אני חולם על זמן שאין בו כאב, ועל מקום שאין בו יאוש ובו לאהבה יש משמעות נצחית המאחדת אנשים יחד לתמיד. אני חולם שכל זאת יתגשם ביום מן הימים ואני מתפלל שאוכל להשתתף בכל יחד איתך. גוני רוזנאואר. חלום שיוכל להתגשם אי פעם?????....

ג ו ב נ י

New member
גם אני רוצה לחלום !ממה מיה

אני חולם כן חלומות משעממים חלומות מפחידים חלומות ביעותיים גם אני רוצה לחלום כמו רחל אני רוצה אבל זה לא יוצא אני חולם על רגב מתעורר שטוף זיעה קרה אני חולם על אמיל חדד ומתעורר בבעטה אני רוצה לחלום כמוך רחל

ג ו ב נ י

New member
גברת רחל תגידי לו מה הוא רוצה?

אני אשם אלה חלומות הזוועה שלי למה הוא מתערב לא רוצה לחלום על אמיל החייב הוא אפילו מודה בידיעות אחרונות רק 150.000 שח מה רוצים ממנו כזה מסכן? ואני חולם עליו חלומות זוועה שהוא חייב מיליון שח מיליון שח והחלום מרעיד את גופי ולידו "הגואל" וחלמתי שאמיל מצביע "הגואל" נשבע חלמנו

בתגובה לגובני

אני מבין שאין לך בעיות בחיים הכל אצלך טוב
והסיוטים היחידים שלך הם אמיל חדד מעניין מה מקור האובססיה שלך על האיש....?.....שיהיה על כל עם ישראל רק הדאגות האלו

ג ו ב נ י

New member
אתה צודק סליחה רק הליכוד יכול

זה לא חלום! זה סיוט!! הוא המציא לליכוד את הפשלונר שלך הוא הביא לנו את המערכניק! מי רוצה אותו בכלל ואתה צועק רק הליכוד יכול!!!! תתבייש לך!!! בטח גם אתה באתה עם הביזיונר אנחנו הליכוד האמיתי מתביישים ומאשימים את אמיל חדד הוא האשם היחידי השחיתות העבירה אותו על דעתו אצלנו הוא גמר יחד עם היבוא שלו ושלך

בתגובה לאתה צודק

מישהוא כאן מאבד את העצבים האובססיה שלו מעבירה אותו על דעתו לא יעזור לך כלום ליכודניקים לא ייתנו את השלטון לא למתחזים ולא למערכניקים גם שרון חייב כספים אז אתה מוריד אותו מהשלטון יש מישהוא שלא חייב ורק האובססיה הזו על אדם אחד מחזקת דעתי שהעניין הוא מעבר לפוליטי ייתכן שאישי? לגבי היותו של בני בשורות המערך היה טעם לא היה טעים והחליט על הדרך הנכונה בנתיים אנחנו בארץ דמוקרטית כרגע הוא בראש הליכוד (למה אף אחד לא התמודד בפריימריס חברים היה פריימריס פתוח לכל הליכודניקים)ומבחינתי הוא ליכוד וברגע שממשלת הליכוד איתו אני איתו ולא כמוכם מתחזים

ג ו ב נ י

New member
rashel v חלמתי חלום זוועה

נרדמתי, חלמתי חלום את לא היית בחלום והחלום התחיל מדהים מהפנט בחלומי בני רגב נשאר ראש עירייה אמיל חדד סגנו וממלא מקומו והשמש זורחת ציפורים מצייצות על אמירי העצים ומתחת לעץ יושבים בני רגב ואמיל חדד וקוראים שירה והעובדים יושבים סביבם במעגל ומקשיבים ברוב קשב אמיל כתב:"שורו הביטו וראו" אמיליו העובד בתברואה שאל מה זה? והביט על בני בני נעץ מבטו באמיל ואמר תסתכלו עליו על מנדל לא מכניס אפילו פנדל רוברט מההבטחה שאל?תהייה משכורת חודש הבא? היסה אותו בני ואמר:כאן קוראים שירה לא פוליטקה!! התעוררתי!!!!!! ואני מבועט אני רוצה לישון בלי חלומות RASHEL V בבקשה

מה זה?כולם חולמים פה

אני הייתי בבנק אין משכורת חולם אני רוצה משכורת לא חלומות ומילים יפות מה זה שירה מי קורא שירה בני או אמיל הצחקתה את הפופיק של אשתי הם קראו בחיים שלעם שיר או מקמא או אפילו חמשיר של פופאי אתם צוחקים כי אתם שבעים אנחנו רעבים ואמרים שחג הערב איזה חג עלוב

חלמתי חלום שיש משכורות למתנסים../images/Emo10.gif

חלמתי חלום שיש משכורות למתנסים... לפנסיונרים של עיריית לוד ולעובדי עיריית לוד חשבתי בחלומי שאני יוסף חולם ופותר החלומות, כנראה שצדקתי בחצי מהחלום. תנחשו מה נכון.

במתנסים שביתה ? לא יש להם משכורת

חצי מהחלום התגשם רק עובדי המתנסים קיבלו אתמול את שכרם למה? הם התארגנו לשביתה מיום ראשון. לא מתאים לראש עיר שמיתמודד שביתה במתנסים. למתנסים כן יש כסף, לפנסיונרים ןלעובדי העירייה אין משכורת? אומרים שאין כסף ופתאום יש למה? אנחנו לפני חג סוכות מה אין לעובדים ילדים... אני בטוח שההורים הפנסיונרים לא ישכחו עד- 2003 .10 .28 חג סוכות שמח .

rachel v

New member
פשר חלום....גובני

חלום מאוד מוזר, אתה יכול לפרט מה צייצו הצפורים מתחת לאמירי העצים?

קראתם לי? רוצים פיענוח חלום??

שאלה ראשונה מה זה אמירי ? עצים זה עצים נו זה אני יודע אמירי לא יודע נפנה לצפנת פענח?

rachel v

New member
בתגובה לפרשנדתא

עפ"י מילון אבן שושן אמירי העץ---צמרת, הענפים העליונים של העץ

dron a

New member
כולה חלום קטן איזה

פולמוס גדול לגבי חלום הביעותים של גובני, אין ספק שהפשר שלו הוא: בעוד 18 ימים בני עוזב את הלשכה. ותחשבו על זה.

למעלה