חלום..

sharon91

New member
חלום..

שמעו חלום די משעשע שחלמתי אתמול.. אני לא זוכרת הכל, אבל הפרטים העיקריים.. אוקי, אז ככה, היו שתי בנות, אחת עם שיער שחור והשניה בלונדינית, והן היו חברות, יענו, לסביות, בקיצור, מלא אנשים רצו להרוג את זאת עם השיער השחור, ואני זוכרת קטע שמלא אנשים רודפים אחריה ואז היא מחליטה להתאבד.. בקיצור, היא מתאבדת, ואז הרוח שלה חוזרת ומזדיינת (אןי את הקטעים של הזיון בחלום..) עם איזה אחד, ואז יענו היא בוגדת בבלונדינית.. בכל אופן, הבלונדינית מגלה את זה, והן הולכות כזה ומתווכחות, ואני לא זוכרת בדיוק מה היה בויכוח, אבל אני זוכרת שכנראה היה להן איזה אקדח, ואז פתאום השחורה אמרה לבלונדינית: ``וכשאת תמותי, מי ישמור על האקדח?!?`` וזהו.. כאן אמא העירה אותי ללכת לבי``ס.. אבל משעשע.. חברה שלי, כשסיפרתי לה על החלום, אמרה שאני מושפעת מהסיפורים שלי..

שלומצי

New member
או ש-

החלומות שלך משפיעים על הסיפורים שלך? המון פעמים זה נדמה כאילו את מתארת חלום... ניסית פעם לנתח את החלומות שלך? יש לך יתרון עצום, שאת זוכרת את החלומות ויודעת להעביר אותם לכתב. אולי תנסי להבין מה מסתתר שם? זה נורא מעניין בעיני.

sharon91

New member
גם בעיניי

זה נורא מעניין.. והייתה לי תקופה, שכל פעם ניתחתי לעצמי את החלומות.. כל יום.. עד שכבר נמאס לי.. והחלום הזה, האמת, אין לי מושג בקשר אליו.. אבל האמת, שאני חולמת על עצמי הרבה דברים רעים (הפעם נראה לי שייצגתי את שתי הבנות..), אבל הקטע הוא שרק בתת מודע זה רע.. יענו שהדברים האלה לא מפריעים לי בחיי היום יום.. אבל מצד שני.. לפי התת מודע פועלים ולפי המודע חושבים.. אז אולי אני פועלת בצורה רעה לפעמים..? פחחח, נו טוב..

שלומצי

New member
לגבי התת מודע.

נראה לי שהתת מודע בא לידי ביטוי בחלומות שלנו, אבל לא בשביל להראות שאנחנו מתנהגים בצורה רעה או משהו כזה, אלא בשביל להאיר בשבילנו דברים שאנחנו לא שמים לב אליהם או מבינים אותם עד הסוף. יש כל מיני ספרים שמסבירים כל מיני סמלים בחלומות, קראת משהו כזה פעם?

sharon91

New member
אמממ

לא התכוונתי בדיוק ככה.. כאילו, אני יודעת שהתת מודע פועל בחלום ומה שאמרת.. אבל בזמן שאנחנו ערים, כל הפעולות האינסטנקטיביות שלנו, מתבצעות על ידיד התת מודע.. ובגלל זה גם אולי הגעתי לפני כמה זמן למחשבה הזאת של לשאול למה על כל דבר... שדרך אגב.. אחת המורות שלי לפני כמה ימים בשיעור אמרה משהו על זה, על לשאול את עצמך למה... לא משנה.. אממ לא קראתי שום ספר על חלומות, כאילו לקחתי איזה אחד סתם כזה לפני כמה זמן, אבל הוא היה ממש ממש ממש משעמם.. אז לא קראתי.. אם אני אקרא.. אז נראה לי אני אקח ספר של פרויד, אבל, מצד שני זה נורא עבה.. וספרים נורא עבים בלי עלילה קצת מייאשים לפעמים.. אז..

שלומצי

New member
לגבי התת מודע.

נראה לי שהתת מודע בא לידי ביטוי בחלומות שלנו, אבל לא בשביל להראות שאנחנו מתנהגים בצורה רעה או משהו כזה, אלא בשביל להאיר בשבילנו דברים שאנחנו לא שמים לב אליהם או מבינים אותם עד הסוף. יש כל מיני ספרים שמסבירים כל מיני סמלים בחלומות, קראת משהו כזה פעם?

@poet admin

New member
משעשע ביותר , הממ עיצה?

עיצה? אני אף פעם לא מספר חלומות לחברים קרובים בייחוד אם הם לא רגילים... זה משהו ששמתי לב אליו תמיד יש לחברים הקרובים האלה משהו להגיד ותמיד זה לא הדבר שאת רוצה לשמוע אני מת על הסיפורים שלך , הם עשירים מוזרים ומיוחדים שלך poet

למעלה