חלום

כמעט שנה בנסיונות, שוקלים תרומת ביצית בקרוב.

החלום עצמו:

השותף ואני הולכים לטייל עולים לבנין בקומה השניה (החדר ריק אבל נראה מוכר) ומשם יורדים לאזור עם דרך חולית ובירידה, האזור יחסית קטן, התחושה של דרך מוזרה אבל אין פחד והיא מרגישה לי מוכרת. פונים שמאלה ויש דרך יותר פתוחה חולית בהירה, השותף ואני מדברים תוך כדי שכשנגיע לאישה כלשהיא היא תאמר לנו מה לעשות, ברור לנו לאן אנחנו הולכים, יש מרחב חולי באזור שבו אנחנו צועדים, ואז צועדת לצידי (מהצד השני) אישה שלבושה כמו מכשפה,

אבל אני לא מפחדת ממנה, היא יוצרת קשר עין אבל לא מדברת איתי ויש לה חיוך.

החלום כאילו נקטע וזה מה שאני זוכרת מהחלק השני: אנחנו נמצאים במערה חשוכה – השותף ואני ללא האישה – מכשפה, יש אישה אחרת שאומרת לי שיהיו לי 5 ילדים, ואני ממש מתפלאת ואומרת לה שזה לא הגיוני בגילי ואז היא אומרת לי משהו כמו: לבן זוג שלך יש זרע חזק.

כך זה מסתיים.

המון תודה.

נערך לאחרונה ב:

אלישבע777

Well-known member
הי שרון,

הפרוש שלי לחלום על החדר הריק, הליכה בדרך עפר ופגישה עם נשים קוסמיות

הפתיחה לחלום - היא פתיחה של טיול במקום שנראה מוכר. אתם עולים לאיזה חדר ריק מוכר, בקומה שניה וירודים לדרך עפר. עד כה – אין שום דבר מיוחד. מה שכן מיוחד שהתחושה שלך בחלום היא של דרך מוזרה, אם כי אינה מפחידה.

הפתיחה מסמלת עליה לחדר הילדים הריק (אותו חדר שהיה כבר צריך להיות מלא בימים אלה או בקרוב). אין לכם מה לעשות שם לכן אתם מחליטים לרדת לדרך עפר מוכרת ומוזרה. הדרך המוזרה היא ההחלטה על תרומת ביצית. זו דרך חולית, לא מפחידה אבל גם לא נוחה.

בקטע הבא, יש לא רק תנועה וגם שיחה ביניכם. יש לכם מטרה ברורה- להגיע לגברת כל שהיא שתאמר לכם מה לעשות. אתם עדיין צועדים בחול ובלי שתרגישי, צועדת לצידך גם אישה לבושה כמכשפה! לא נבהלת ובצדק – היא מביטה בך ומחייכת. הגברת האלמונית - היא תעשה לכם כישוף או מעשה קסם! היא תתרום לכם ביצית! אפשרות נוספת – הגברת האלמונית היא הרופאה המטפלת בך, היא מביטה ומחייכת כי היא יודעת משהו שאת עדיין אינך יודעת.

הסצנה במערה החשוכה- לכאורה מקום מפחיד, אבל להפך! דווקא במערה החשוכה ( מסמלת את הרחם שלך?) מנבאת לך אישה אחרת אלמונית, נבואה שלא תיאמן.(את בצדק מפקפקת בהתגשמות נבואה זו. האישה מציינת עוד משהו (איך היא יודעת? אולי היא רופאה?) – שבן זוגך פורה ועל כן נבואתה תתגשם. האישה "הנביאה" אכן מנבאת נבואה שהיא בגדר נס.

החלום אינו נבואי וניסים קורים למי שמאמין בהם ( איני נמנית עליהם).
החלום הוא מילוי משאלה והיא: בפעם הבאה שתעלו לקומה השניה, החדר הריק יהיה מלא! עד אז - יש כברת דרך עפר מוזרה לעבור, אבל את לא פוחדת! יש לך שותף מלא ותומך לצידך, הוא פורה וחזק (זכר אלפא...) החלום מנחם אותך ומרגיע אותך. אתם הולכים בדרך הנכונה!

אשמח לחוות דעתך על הפרוש, מה היה מתאים ומה לא.

למעלה