חלום

BettyBoum

New member
חלום

נשארתי בחוטיני זעיר שחור , שכובה על הגב.
שמעתי את קולו הגברי השקט אך החלטי ״תמשכי את הברכיים אליך, תחזיקי בעקבים ותפסקי את הרגליים. מה שלא יהיה, את לא משחררת את הידיים...״
החושים התערפלו לי רק לשמע קולו הגברי. האלכוהול התערבב עם התשוקה והתאווה שהרגשתי באותו הרגע.
חיכיתי דרוכה ובציפייה. ואז זה הגיע. נחת עלי, שורף עוקץ אבל הכאב היה מתוק... התפזר בכל החזה הימני... העור שהוצלף על הפטמה שלח זרמים בכל הגוף.
רציתי לשחרר את ידיי מהעקבים אבל פחדתי. פחדתי להענש.
ואז שוב... עוד הצלפה. ״תספרי״ הוא ציווה עלי. ״אחת״, ״שתיים״, כל פטמה קבלה את רצונה. ״שלוש״, ״ארבע״ בלחישה... מרגישה את הכוס שלי לוהט, הר געש, עוד קצת ומתפוצץ.... ״חמש״.... בצעקה שחררתי את ההצלפה האחרונה וגמרתי.
האצבעות עדיין לופתות את העקבים. הירכיים רחוקות אחת מהשנייה. המיצים שלי נוזלים על השפתיים... הוא לא מרחם.
״אל תשחררי״ הוא מצווה. מתכופף, אני מרגישה את חום גופו מתקרב לרגליים שלי, פוסקת כמעט באופן בלתי מודע את הירכיים בפיסוק יותר רחב.... רוצה להרגיש אותו...
״ אני הולך ללקק אותך ולמצוץ אותך ולשאוב לך את הדגדגן ואת לא תשחררי את הידיים. ברור?״ לא הייתי מסוגלת לענות. הנהנתי...

BettyBoum

New member
המשך...

ריחפתי עדיין מהסיפוק של האורגזמה העוצמתית ומהאלכוהול כשהרגשתי את הלשון החמה שלו מפסקת את השפתיים של הכוס הרטוב והנוצץ שלי... הדגדגן הנפוח פעם עדיין בחזקה...
עצמתי עיניים, מרגישה את הלשון שלו מפסקת את השפתיים... מחפשת את דרכה פנימה... מלקקת את האזור הכי רגיש כרגע בגופי... ריחפתי... הרגשתי שאני רוצה עוד, הרבה יותר...
״אני רוצה להרגיש אותך בתוכי״ אמרתי לו.
בתגובה קיבלתי תחושת כאב חד. פתחתי עיניים בצעקת בהלה. את הנשיכה הזו לא אשכח עוד הרבה זמן. שיחררתי ידיים כדי להתרומם ולהשען עליהם. המבט הקשוח בעיניו כבר גילה לי את הבאות.
״את לא דורשת״ אמר לי בקול שקט אך החלטי. ״תחזירי את הידיים למקומן ועצמי עיניים״ פקד עלי.
הרעידות בבטן התערבלו עם התרגשות וחשש, אבל עשיתי כפי שאמר לי.
עברו דקות ארוכות... שמעתי אותו מתנועע בחדר.. לפתע הרגשתי טיפות חמות על גופי... הצטמררתי. החום הצורב הפך מייד לכאב מתוק... השעווה טפטפה על הפטמות הזקורות... על הבטן... הירכיים הפנימיות רעדו כשהרגשתי גם שם את החום מתערבב עם חום גופי...
״זה העונש שלך הפעם. את יכולה לפתוח עיניים״ אמר לי בקול רך יותר.
הסתכלתי עליו וראיתי סוג של סיפוק גם בעיניו...
הוא התקרב אלי, נשק לשפתיי... הלשון שלו שיחקה עם שלי כשהרגשתי אותו ננעץ בי בבת אחת... עצרתי את נשמתי נהנית מהרגע... ממנו... מהגבריות שלו....
״תגמרי איתי שוב״ אמר לי. הייתי קרובה.
הוא זיין אותי בעצמה ותאווה שסחפה אותי...
אחרי כמה שניות שמעתי את צעקתי מתערבבת עם הגמירה שלו...

G מאסטר

New member
תענוג צרוף

וגם ההמשך מחרמן ומגרה את הדמיון..
כשאת מכורבלת על הגב וגומרת מהשילוב על עונג ווכאב...
אהבתי

BettyBoum

New member
תודה

רוצה להאמין שהמציאות תהיה כמו בדמיון/חלום
אם לא אפילו יותר טוב...

למעלה