חלום...

• פותח הנושא dgan
  • פורסם בתאריך

dgan

New member
חלום...

שלום רב! ברצוני לספר לכם על חלום (????) - חוויה שחוויתי בצהריי יום שישי לפני כמה שבועות. הרגשתי את השלב שלפני ההירדמות, הרבה פעמים אני מרגישה שוני בעניים... נשמע מוזר... כאילו הן מתגלגלות להן... בכל מקרה, הרגשתי את האוזן הימנית שלי מתכווננת לעבר רעש -כאילו מנסה להתכוונן לעבר גלי - רדיו לא מכוון. לא הצליח... בהתחלה ניסיתי להתעורר, זו חוויה די מפחידה בהתחלה, אבל החלטתי לא להלחם בתחושות ולהמשיך איתן... אחר כך התעוררתי לשניות, וחזרתי שוב למצב של ניסיון לשמוע מה "הרעש" הלא מכוון אומר... כשלא הצליח ודי במקביל נפתחה מול העניים טלוויזיה ובה ראיתי תינוק קטן שגדל והפך לאיש. התעוררתי שוב לשניות, ושוב נרדמתי, הטלוויזיה הופיע שוב, התמונה התחלפה לסרטים מצויירים. כל הזמן ניסיתי לשנות את הסרטים... חשבתי לעצמי שעדיף סרטים אמיתיים.ראיתי את גופי של וולד דיסני רודף אחרי דמות נוספת... אחר כך התעוררתי בתחושה מאוד מוזרה, וגם רצון שהחוויה תחזור... כשסיפרתי לחברה תגובתה ספק בצחוק ספק ברצינות היתה, שהשלב הבא הוא לשמוע קולות... יש למשהו רעיון??? חווה חוויה דומה??? אני הרבה פעמים חושבת תוך כדי חלומות, מרגישה ערה, חושבת... הבנתי שזו תופעה מיוחדת כשנתקלתי בפורום הזה... אשמח לתגובות הקוראים! תודה, אור
ושמחה

הסימפטומים..

חברה שלך צודקת
לפי התיאורים שלך את חויית מצב נורמלי של היווצרות חלום רק שהיית מודעת לו אולי בניגוד לפעמים קודמות. התופעות מוכרות, את יכולה לקרוא על דברים דומים ברחבי הפורום הזה. אני די בטוח שהשאר יסכימו איתי שזה נשמע כמו מצב היפנוגוגי* קלאסי. תהני, משם הדרך קצרה לחצלץ
[הלוואי על כולנו כמו שאמרו חצ"ל]

LucidGuess

New member
זו חוויה ניפלאה, נצלי אותה ותהני!

את יכולה לחוות את התופעה שוב אם בא לך ובכך להתאמן על כניסה ישירה לתוך חלום צלול ( חלום שאת מודעת בתוכו ויכולה לעשות בו מה שבא לך, הכל סביבך לגמרי מציאותי ) , לשיטה קוראים ווילד ( WILD ) וזו שיטה בה את נירדמת בצורה מודעת בדיוק כמו שקרה לך, עושים אותה ככה - לכי לישון ל 6-5 שעות ואז קומי בעזרת שעון מעורר. עליך לקום מהמיטה ולהישאר ערה לפחות עד שכבר לא תרגישי מסטולית מהשינה. חיזרי לישון והתחילי להתרכז במשהו בלי לינדוד בכלל עם המחשבות שלך, לדוגמה בנשימות שלך, במוסיקה חלשה ונעימה שאת אוהבת שתשימי ליד המיטה, בתיקתוק שעון, או משהו אחר אם בא לך, אם תהייה לך קצת סבלנות ולא תינדדי עם המחשבות שלך אז את בסוף תיכנסי ישירות לתוך חלום צלול עם מודעות עצמית מלאה, השיטה מפחידה ובמשך התהליך עד הכניסה לחלום הצלול את עלולה לראות, לשמוע ולהרגיש הרבה דברים מפחידים - אל תפחדי, זה חלק מהכייף בשיטה הזאת, תהני! בהצלחה! Lucid

למעלה