חלום.

Leo5131

New member
חלום.

יש לי מן חלום כזה שחוזר על עצמו. זה לא רק בזמן האחרון ולא חלמתי אותו הרבה זמן. אני לא חושב עליו אחרי שאני חולם אותו ורק כשאני חולם אותו אני יודע שכבר חלמתי אותו בעבר [רק לא עם אותו רקע-איפה זה קורה, אחרי/לפני מה...] ויותר מפעם אחת. בחלום הכל נורמאלי וגם לא נראה כמו חלום, אלא כמו משו שיכול לקרות לי ביום-יום, אבל אחרי זה יש קטע כזה. שבתת מודע אני יודע שזה חלום אבל זה עדיין מרגיש נורא. אמא שלי צורחת עליי, רק שאני לא ממש סגור על זה שזאת אמא שלי אלא רק איזה ישות שנראית כמו אמא שלי. והישות הזאת צועקת עליי מילים חסרות משמעות כמו 'למה' ו'אתה' ויכול להיות שאחרות ואותן המילים חוזרות על עצמן באותו הסדר. המילים גורמות לי להרגיש מאד רע ואני צועק בחזרה 'די! תעזבי אותי! לא רוצה!'. כל פעם כשזה חוזר על עצמו הרקע משתנה ואני בטוח שניצלתי, שהיא הלכה אבל אז היא באה שוב. וכל פעם הצרחות נהיות חזקות יותר. וכל פעם אני נהיה יותר ויותר קרוב להתפרקות...ממש על סף דמעות+לצרוח+לשבור את כל מה שמסביבי. הפעם בחלום כשהרגע השתנה זה היה בגלל שאני הלכתי מאותו מקום, ברחתי עם הרגלים שלי, פיזית. בכל חלום מגיע הרגע שבו הישות הזאת נעלמת ואני כבר כולי בחרדה, מסתובב בפתאומיות מכל רעש קטן, כל הזמן בוחן את הסביבה. הפעם אחרי שקבעתי שהישות הלכה ולא תחזור אני נותן לעצמי לשקוע בדיכאון והפאניקה שהשרתה עליי הישות. החלום הזה ממש מפחיד אותי. אני לא יודע מה לעשות איתו ואם יש לאנשים פה כוח לקרוא את כל זה אני אשמח אם תגיבו ואם מישו יודע איך מפרשים חלומות אז......נראה לי שהבנתם >< תודה מראש....

היי [:

נשמע חלום באמת מפחיד. בתור אחת שלא יודעת איך מפרשים חלומת אני מצרפת לך קישור לאתר של פירושי חלומות, אני מקווה שתמצא הסבר הגיוני לחלום שלך ! [ :

יונתנטן

New member
אני עובר איתך למסרים, יש לי

טיפה הרבה נסיון בזה ואני צריך לעבור איתך לפרטים יותר אישיים..

למעלה