[חלום] WILD מוצלח ביותר!

[חלום] WILD מוצלח ביותר!

והנה הצליח WILD אחרי שהרבה זמן היה לי יובש הפעם הדבר היחיד שטוב פה זה שלא לקח לי שנה להרדם צלילות סבירה אורך הכי ארוך שהיה לי ריגוש 20 בסולם של 10 אחרי כניסה לווילד אמרתי לעצמי אוקיי הגבר צלילות! חיכיתי עד שיתברר והגבר צלילות! ככה הרבה פעמים... יצאתי מסביבי מעטה של אש והלכתי לבית ספר ושרפתי אותו כמו קופסאת גפרורים =) עם חברים טובים שלי נתתי להם כוחות וטסנו (אני שולט בטיסה 100% סוף סוף!) ישר אל הבית שלי שם אנחנו פתחנו את המגירה שלי והוצאנו ממנה כל מיני פצצות מאולתרות והלכנו וחוררנו את רמת גן זה היה מאוד מאוד כיף פשוט חצי שעה של פצצות והרס ולהרוג ילדים שאני שונא הכי טוב =) יום טוב וחצלולים מתוקים לכווווולם!

ברור,רק מעירנות נכנסתי לווילד

הרי WILD זה Wake Initiated Lucid Dreaming חלום צלול מעירנות Wake Initiated תוכנן בעירנון הכוונה שביצעו אותו מעירנות לחלום צלול פעם הייתי תותח בזה והייתי אשכרה עושה ווילדים בשיעורים עוד כשהייתי נרדם מהר לפעמים או שהמורה הרדימה אותי

sh00sha

New member
יההה... מרגש!!! מזל טוב!!

נשמע כמו ממש כיף!! אני צריכה להרוג יותר אנשים בחצלוצים שלי... חחח...

silverhawk

New member
מזל טוב!

אולי תתאר לנו קצת מה עשית על מנת להכנס לווילד? ומה חווית בעת הכניסה?

פשוט עצמתי תעיניים וספרתי

וחוויתי מכשפה וקולות ושוב אותם שני קולות! אחד שצועק עליי והשני שמרגיע אותי כמו השטן והמלאך כזה בסרטים המצויירים
ואני אף פעם לא זוכר מה הם אומרים אני רואה תתמונה מתקרבת אליי ואני רץ לתוכה ואז הגעתי לשם:p

למעלה