חלום

חלום ../images/Emo29.gif

התלבטתי אם לספר או לא, אבל זה כ"כ רלבנטי, שהלכתי על זה. הלילה חלמתי חלום. חלמתי שאנחנו (אין לי מושג מי זה ה"אנחנו" הזה, אבל לא הייתי אני לבד) תפסנו מחבלים (!!), ואנחנו מחזיקים אותם תחת שמירה. באיזשהו שלב, אחד המחבלים היה צריך ללכת להביא מכתב. הוא לא ידע שאני יודעת שבמכתב הזה טמון חומר נפץ, והיה חשוב שיחשוב שאנחנו לא יודעים כדי שימשיך בתכנית וכך נדע איפה חומר הנפץ ומתי הפיגוע המתוכנן. אני הלכתי עם המחבל להביא את ה"מכתב". לקחנו את המכתב, שמתי אותו בתיק שלי, וחזרנו למקום שבו היו "שמורים" כל המחבלים. בדרך חזרה הפכתי ליותר ויותר מוטרדת: ומה אם ה"מכתב" יתפוצץ קודם? מתי הזמן המתאים לגלות את האמת? האם ככל שנחכה יותר לא עולה הסיכוי שחומר הנפץ יתפוצץ, ואז כל האנשים מסביבי עלולים להיפגע? מתי - היתה שאלה מאוד מאוד רלבנטית כאן, ולא ידעתי מה לעשות. ממש נלחצתי, ובסופו של דבר התעוררתי מבוהלת לפני שהגעתי לאן שהייתי צריכה (בלי פיצוצים...). למישהו/מישהי יש רעיון מה החלום הזה אומר? כי אני חושבת שאנייודעת, אבל אולי עוד רעיונות ירחיבו לי את ההבנה...

סוכריה אולי המצב הביטחוני מדאיג ..

אותך נורא ? גם לי היו חלומות מוזרים בלילות האחרונים אולי זאת מין תקופה כזאת תנשקי את המזוזה לפני שאת הולכת לישון זה עוזר
יונית

נועם@בת

New member
איום, תחושת מצוקה ומשהו שמתפוצץ

לפני הזמן
לא למדתי פסיכולוגיה של החלום, אבל אני חושבת שזה מתאר היטב את המצוקה שלך עם הביוצים המוקדמים. הביוץ המוקדם מאיים עליך כמו פצצה שעומדת להתפוצץ, ואת במצוקה שבחלום מתפרשת כבני ערובה בידיהם של מחבלים. את מלווה את המחבל, מנסה לקחת חלק בתוכנית שלו- אבל יודעת היטב שזה יתפוצץ, ופוחדת שיתפוצץ לפני הזמן- נשמע מוכר מאיזה סצנה???? עד כאן פירוש נועם לחלום
נועם

מיכל ק-ש

New member
חלום פצצה...../images/Emo59.gif

אין לי מושג מה החלום הזה מביע. אולי זה קשור לכל המעטפות שהתעסקת איתן לאחרונה בעקבות השאלונים (יותר נכון החוברות
) ששלחת לנו...

עמית@

New member
את הפסיכולוגית ידידתי ../images/Emo13.gif

אבל כבת לאם פסיכולוגית ש"נהנתה" מניתוח תמידי מגיל ינקות ועד היום- אני יכולה לומר לך שמוטיב הזמן- הידיעה שכרוחה בו וכנ"ל עניין השליטה במתרחש- האם יש לך ידע מספיק כדי להבטיח את שלומך ואת שלום הקרובים לך- או שמא הכל יפתיע אותך והשליטה תחמוק מידייך? השאר- תמורת 250 לשעה בקליניקה שלי
אוהבת´ותך עמית

לספר או לא לספר - זו השאלה

כנראה שהעניין של למי לספר ואם בכלל וגם מתי אם כן לספר מאוד מטריד אותך ואולי אפילו בתת מודע ולכן הוספת לסיטואציה קצת טיבול מהמצב הביטחוני ויצא לך פצצה מתקתקת. D-: מזל שהכל הסתיים בשלום.
סאני.

ענתות

New member
צוקריה - החלום הזה אומר דבר אחד:

קומי , אשה , והתגייסי ל"דובדבן"!!! שמעת?

סוכריונת יקרה מה נשמע?

אם את מחפשת פותר חלומות אז יש פה בתפוז פורום מומחה לפתרון חלומות את יכולה לגשת לשם ואולי הם יפתרו לך את החלום בכול אופן זה היה חלום פיצוץ
המחייך

הפירוש של חמותי

היה שמדובר בטיפול הנוכחי. לדבריה, תיק, בשפת החלומות מסמל - רחם. ברגע שהכנסתי את המעטפה לתיק היא חייכה, ואח"כ הסבירה. השאלה של מתי, שהיתה כ"כ חשובה בחלום, היא לדעתה, מתי להיבדק? לא מוקדם מדי ולא מאוחר מדי... ובכל מקרה, מה שלא תהיה התוצאה, זה יהיה פיצוץ בסוף... אהבתי מאוד גם את הפירוש של מתי/למי לספר (תודה, סאני!), עוד חברה שלי העלתה אותו. תודה לכל מי שניסה לפרש, נתתם לי המון רעיונות יפים, עכשיו אני הולכת להתגייס לדובדבן.

שמולה

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

אומרים שחלום הולך אחר פתרונו... מה שתחשבי שהיתה כוונת החלום - יתגשם. אז יאללה לרכז את המחשבות ו... אל תשכחי ליידע אותנו......

נוג

New member
סוכריונת ../images/Emo8.gif

היי, את יודעת שחלומות הם לפעמים מסרים מתת המודע, משהו שמטריד, מפריע, מלחיץ אותנו, משאלות, פחדים וכו´. אני הייתי מקשרת את החלום גם למצב הבטחוני שבוער ובלי שליטה ואף פעם לא יודעים מה יהיה המחיר, וגם לדימוי של הטיפולים והפחד מהאכזבה, וזה אין לנו שליטה, ולמרות הטיפול יש סיכוי שהכול יתפרק או יתפוצץ לנו בפנים. בחלום היתה לך שליטה הרעים היו בידייך וגם המידע, ועם הידיעה ואת ביצעת את חלטות, מה עושים ומתי איזה סיכון את לוקחת. ולכן גם נכנסו הפחדים שמשהו יפגע או שוב אין שליטה מלאה. בדיוק כמו במציאות הבטחונית והמציאות של טיפולים שאין לנו שליטה עד הסוף ולאנחנו לא יודעים מה יהיו התוצאות ,מה היה המחיר וכמה נפגע. זה מדהים כמה חלומות יכולים שהיו הראי של הנפש. אז יש לך עוד רעיון ונקודת מבט.
נוג

טלי2

New member
ולי יש רעיון נוסף ומשלים

אני מאמינה כי יש רמה נוספת בחלום - שבה כל חלק בחלום מייצג חלק אחר שלנו, ובמקרה הזה חלק שלך. אם כך, יתכן והמחבלים בחלום הם אותם חלקים שבך ה"מחבלים" ביכולת להכנס להריון (יתכן ואלה חלקים שבגוף וגם חלקים שבנפש), ואם נמשיך באותו הקו, הרי שלפי החלום כבר הצלחת לתפוס את אותם חלקים ואת מחזיקה אותם בשמירה. אני לא אמשיך ואנתח את יתר החלום לפי שיטה זו, אבל את יכולה לעשות זאת לבד. מה שכן ברור, זה שיש לך שאלה בקשר לחשיפת הסוד, חשיפת הגורמים המחבלים האלה לסביבה, החשש שאי גילוי יפגע באנשים סביבך וכו´ ומאחר וכבר כתבת בעבר על כך שכמעט לא סיפרת על הטיפולים לאף אחד (מקווה שאני זוכרת נכון), הרי שיתכן ושאלת החשיפה, ומתי לחשוף מעסיקה גם היא. נראה לי שהחלום נותן לך כיוון, ומקווה שתצליחי למצוא את הפתרון המתאים לך.

למעלה