חלום שמציק לי...

עילית33

New member
חלום שמציק לי...../images/Emo98.gif

וזה החלום: אני יושבת על מעין טיילת מול ים- ביני ובין הים מפריד קיר נמוך. טנשים מטיילים ונהנים. אני יושבת על ספסל מאחורי מעין פיגומים שבנויים מעל המים- ןאני בדיוק בקצה שלהם- כלומר אני מאחרוי הפיגומים ,אך בדיוק יכולה לראות היכן הם נגמרים והים פתוח. המים רדודים כמו בעת שפל- ואני אומרת ומישהו- איזה יופי כאן. פתאום מישהו צועק: נחשול!!! ומגיע גל עצוום בגודלו ושוטף את כל מה שמולי- הוא לא נוגע בי כי הפיגונים האלה מונעים ממנו להגיע אליי ..אבל הכל קורה מול עיני והנה הגל הענק והמחריד הזה שוטף הכול ובדרכו חזרה לים הוא מעיף באויר רכב טרנזיט שחור וזה נוחת על אישה שעמדה שם והיא נעלמת תחתיו- הראש שלה נמעך כזה... אני מתחילה לברוח בהיסטריה- ומסתכלת לתוך הפיגומים האלה ורואה איך הים זורם מתחתם בזרימה מהירה מאוד ממש אגריסיבית ואני מודעת לזה שכל עוד אשאר מאחורי הפיגומים אני מוגנת.... ואז יש פתאום קאט כזה ( כמו בסרטים) והאישה הזו שנמעך לה הראש נמצאת בתוך המים וצועקת לעזרה- ומחלצים אותה. ואז שוב קאט- ןפתאום היא לבושה בבגדי כלה והיא והחתן שלה מרקדים כזה על הקיר שמבדיל בין הטיילת למים- ואני שמחה בשהילה שבסופו של דבר היא ניצלה והכול בסדר- ושוב מסתכלת לתוך הפיגומים האלה שבקרקעיתם המים שוצפים- והכול חוזר להיות בסדר. לידע כללי- אני חולמת המון על מים ועל נחשולים כאלה ותמיד התחושה היא של חרדה נוראית והיסטריה. אפשר לקבל חוות דעת? עצות? הכל יתקבל בברכה. תודה

Chav

New member
ושוב.. כאן לא מפרשים חלומות.

אבל וריאטי יגיע לכאן עוד רגע ויתן את ההרצאה הרגילה שלו ואני ממליץ לך להשתמש במידע שהוא ימסור. אין לי חוות דעת או עצה בקשר לחלום.. אבל זה הזכיר לי את כל הניצולים מהפיגועים.. הסיפור. לא יודע למה. קצת הזכיר לי את הכלה מהסי-פוד מרקט.. זה בטח לא עוזר לך. לא משנה. צ´אב - יש לך שקל?

למעלה