חלום של כמה ימים...

חלום של כמה ימים...

זה קרה לפני די הרבה זמן, אבל אני זוכרת את זה ממש טוב כי אני זוכרת שהופתעתי כשהתעוררתי... בעקרון, הלכתי לישון בערב וקמתי בבוקר [כרגיל], אבל אני זוכרת שהחלום היה אחד החלומות שהיו נראים הכי אמיתיים... הסיבה לכך היא, שהחלום נפרש על פני 3-5 ימים... היה משהו שקרה בקביעות [משהו כמו מכשפה נחמדה שהייתה באה ומטיסה אותי ועוד ילדים על המטאטא בערבים... שאר היום היה רגיל] וזה קרה בכמה ימים באותו חלום... האם זה יכול להיות?

ועוד חלום מוזר...

זה קרה לפני שנה-שנתיים... נתקעתי בחלום צלול... מישהו רדף אחריי... נראה לי 2 אנשים... וידעתי שזה חלום איכשהוא אז הפסקתי לברוח מהם והסתובבתי ונתתי לאחד אגרוף בפנים [מה שלא הייתי עושה בד"כ... הם היו ממש גדולים ובריוניים כאלה] ורציתי כבר שהחלום ייגמר אבל המשכתי לרוץ ולברוח מהם ואמרתי לעצמי: "אוףףף נו מתי החלום ייגמר כבר?? משעמם לי אז תגמר!!" והחלום לא נגמר ופשוט נתקעתי בתוכו עוד כמה זמן... בסוף התעוררתי עם השעון המעורר... יש מה לעשות במצב שבו "נתקעים" בתוך חלום צלול?

Ghostmize

New member
המודעות שלך

הייתה נמוכה מידי. ידעת אולי שאתה בחלום אבל לא מספיק.
לכל אחד יש את החוויה הזו שהוא קולט שהוא בחלום, ומפתח שיטות להתעורר ממנו עוד כשהוא צעיר! אני זוכר שהייתי ממצמץ הרבה וככה מתעורר מסיוטים. א-ב-ל לא תמיד השיטה הזו עבדה: ידעתי שאני חולם, אבל כמה שניסיתי לא הצלחתי לקום. במקרה שלך יש שתי אופציות :
1-אם הצלילות הייתה יותר גבוהה היית יכול להתעורר מתי שהיית רוצה.
2-אם הצלילות הייתה יותר גבוהה היית יכול להפוך את הסיוט הזה לגן עדן בהינף יד ומ-מ-ש לא היית רוצה להתעורר ממנו
. נסה להגיד לעצמך לפני שאתה הולך לישון : "אם אראה בריון, אהפוך אותו לנערת הוואי יפה!"

Ghostmize

New member
*סליחה סליחה סליחה

רק עכשיו שמתי לב שאת בת. תהפכי את הבריון לבראד פיט

../images/Emo3.gifגם לי היה חצלול ברמה נמוכה אבל->

לא ידעתי שככה אמור להיות חצלול.. אז הצלילות וההרגשה לא הייתה ממש מציאותית
(כאילו אני בחלום) ושתהעוררתי הרגשתי שזה היה חלום ולא משהו כמו פעולה שעשיתי.. גם לך זה היה ככה??

silverhawk

New member
קרה גם לי

כאשר הייתי ביסודי, היה לי חלום 'בהמשכים'. הוא נמשך שלושה לילות ברציפות, כאשר בכל לילה החלום המשיך מן הנקודה בו הוא הפסיק בלילה שלפני. זו חוויה מדהימה, לא?

למעלה