חלום שחלמתי

389 היחיד

New member
חלום שחלמתי

לינוי שלום אימי נפטרה לפני כחודשיים .ביום השלושים למותה חלמתי על אימי שאני נפגש איתה כאילו בגג של בניין בלילה ואני מדבר איתה אומרים שהנשמה עולה למעלה בשלושים ועד אז היא איתנו פה. רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים או שזב עניין של תת מודע? הצירוף מקרים הזה מוזר לי עובדה שבמשך השלושים לא חלמתי עליה בכלל . האם זה נכון שנשמות מופיעות גם בחלומות ושזה דרך תיקשור?...אגב אימי תמיד האמינה בגלגול נשמות ועולם הבא.

קודם כל תנחומיי../images/Emo24.gif

ושנית לשאלתך לרוב אנשים המאמינים בגלגול ובעלי כוחות או יכולות מאגיות ולא רק יכולים ולרוב גם מתקשרים עם קרוביהם לאחר מותם, אני אישית חושבת שזה סימן מאימך, כי צורת התקשור הנפוצה ביותר היא כאשר המודע רדום, (בזמן מדיטציה או בזמן שינה), על מה שוחחתם אתה ואימך זכור לך? יכול להיות שיש גם משמעות לדבריםשנאמרו (אם זה לא אישי מידי)
לינוי

Dark faith

New member
מצטרפת ללינוי....

דרך התיקשור הכי טובה כאמור היא דרך חלומות או מדיטציה....כאשר התת מודע שלו. על-פי האמונה היהודית, נשמת הנפטר בקירבת הקרובים לה קרוב לשנה. חשוב לנתח את החלום, בשביל לדעת מה בדיוק הייתה המטרה של אימך בחלום. מה היא ניסתה להעביר לך. במידה ותרצה לשתף אותנו, אולי ננסה להבין יחד מה הייתה המטרה של ההתגלמות.

שבלול 555

New member
../images/Emo207.gifבנוגע לחלום

לפני שנתיים וקצת איבדתי חברה בתאונת דרכים, התאונה התרחשה כאשר החברה הייתה בדרכה לאסוף אותי בדרך לעבודה. לא היה ברור מה הגורם לתאונה אלא היה ידוע שהמכונית שלה סטתה מהנתיב והתנגשה חזיתית ברכב מסחרי, כתוצאה מכך כמו שכבר רשמתי היא נהרגה במקום ונפצעו עוד נוסעים במכונית השניה. ביום האחרון של "השבעה" חלמתי שאנחנו נפגשות מחוץ לבניין שעבדנו בו היא עמדה על המדרכה ואני על הכביש קרוב אליה, היא חיבקה אותי וחייכה, שאלתי אותה אם היא כועסת או עצובה, אני חושבת ששאלתי אותה את זה בגלל שהיא נלקחה מהילדים שלה הגדולה הייתה אז בת 5 והקטן בן שנה, והיא חייכה ואמרה לי שלא והיא מאושרת ושהכל יהיה בסדר, היא חיבקה אותי וכשרציתי לעלות על המדרכה לכיוון שלה היא עדפה אותי אחורה ואמרה לי "עד כאן", בזמן ששוחחתי איתה עמדה ברקע כמה מטרים מאחוריה מישהי בחליפת עסקים והיא לפי מה שידעתי בחלום הייתי מעיין "חונכת", מיד אחרי שהיא הדפה אותי היא אמרה שלום ודילגה לעבר החונכת כמו ילדה קטנה ומאושרת, מסיבה משונה קמתי מהחלום בתחושת הקלה כאילו באמת הכל יהיה בסדר, מה אתם אומרים? יש משהו בחלום או שזוהי סתם תופעה פסיכולוגית עקב האבל ששהיתי בו?

389 היחיד

New member
לינוי תודה

סליחה שלקח לי זמן אבל תודה על התגובות לגבי החלום לפרטיו אני כבר לא זוכר להבא אשתדל כבר יום אחרי לרשום את הפרטים.אגב מאז חלמתי הרבה על אמא ופגשתי אותה מספר פעמים כאשר בזמן החלום אני בהנחה שאכן אמא מתה אבל כביכול קמה לתחייה.לא פעם שאלתי אותה בחלום והיא אמרה לי שהיא קמה לתחייה וכביכול יש סיכוי לרפא אותה מהמחלה ולהחזיר אותה לחיים...מה משמעות הדבר? לגבי שבלול הסיפור של חברתך מצער לדעתי החונכת הייתה סוג של מלאך(סתם ניחוש פרוע..)

למעלה