חלום שחלמתי

חלום שחלמתי

היי רואה בכוכבים וכל שאר חברי הפורום. כבר 2 לילות רצוף שאני חולם חלום נורא מוזר. בפעם האחרונה אפילו התעוררתי ממנו שטוף זיעה. אז החלום הוא כזה: אני וחברתי הולכים ברחוב לא ידוע בעיר לא ידועה בחו``ל. לפתע אני נופל מסף המדרכה ונלכד בין הרחוב ובין חומת בית כך שראשי הוא בגובה המדרכה ואני בקושי מצליח לראות מעבר למדרכה או החומה. הקטע הוא שאני לא מצליח לעלות בחזרה ואני קורא לעזרה אך היא לא נשמעת. אני יודע שזה לא חשוב אבל החזקתי גלידה לאורך כל החלום. מה פירוש החלום? אני מרגיש שיש לו משמעות אך אין לי מושג מה היא. מחכה לפתרון, ה. בהקיץ

עם הראש לשם, עם הגלידה ביד...:cool:

שלום לך החולם בהקיץ, ברוך הבא לפורום!! אני מקווה שתסלח לי, אבל חלומך העלה חיוך רחב על פני ואפילו יותר...:) כנראה שיש לך חוש הומור מצויין, וזה מבורך. קצת קשה לי לראות ויזואלית את הנפילה שאתה מתאר. בכל מקרה, החלום מעביר תחושות של סירבול ושל ``הפיכת עכבר לפיל``. בסך הכל נפלת מהמדרכה והפכת את זה לדרמה(מצחיקה...), ועוד עם הגלידה ביד. אז או שאתה מרגיש חסר אונים ויש לך נטיה להגזים ולהיכנס ללחץ מאירועים שוליים בחייך, או שאתה אקרובט בעל חוש הומור מופלא וכשרון במשחק. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה