חלום שחלמתי...

gal25

New member
חלום שחלמתי...

שלום לכם אנשים יקרים יש לי שאלה קטנה... לפני בערך שבועיים חלמתי חלום די מוזר ישנתי אבל הרגשתי ער (מוזר אבל ככה).בכל אופן מה שאני זוכר מהחלום זה שאיזה רב עשה לי משהו בגב ולא זכור לי אם הוא ברך אותי או קילל אותי,בכל אופן זה דיי מציק לי ואין לי פיתרון הגיוני לעניין אודה לכם אם מישהו מבינכם יכול להעלות השערות... כמה נקודות שאולי יעזרו לכם , אני אדם חילוני (שמרבה ללעוג לרבנים ולדתיים בכלל)(האם זה המצפון שלי שמתעתע בי???) ועד נקודה קטנה .. קרה לי בעבר שהיו לי התגלויות תוך כדי שינה מעיין נבואות שהתגשמו וזה דיי מפחיד מקווה שיהיה למישהו רעיון\פיתרון גל

Tal_Ya_Tal

New member
היי גל, ((:)

לפני הכל, רציתי לשאול, למה אתה לועג לדתיים? האם הלעג מפריד אותך מהם? האם הלעג עוזר לך להאמין שאתה ``חסין`` בפני התפישה הדתית, או בפני חזרה בתשובה? כפי הנראה, אינך דיי בטוח בעצמך שאתה אכן חסין, אם אתה נזקק ללעג. אם אינך מאמין במה שהדתיים מאמינים, אין צורך שתלעג להם על אמונתם. (כי הלא `איש באמונתו יחיה`).המשך פשוט באורח חייך ללא הפרעה. אולם אם עדיין אמונתם מצליחה להרגיז אותך עד כדי לעג, סימן שמשהו ממנה, קיים בתוכך!!! ולו רק הסגירות ואי הסובלנות כלפי אנשים בעלי אמונה שונה משלך. באשר לחלומך, רק אתה תוכל לענות עליו, כי רק לך פתרונים!!! היות שתת המודע מדבר בתמונות, חלומך קשור לסימבוליקה הפנימית שלך. ועל כן, כל מי שינסה לפענח את החלום במקומך,יעשה עוול לפירושו. אולם בכל זאת, ישנן מספר אפשרויות. וזה תלוי מאד, בדרך בה התעוררת. שים לב אם התעוררת בתחושה נינוחה מן החלום, או בתחושת פחד. אם התעוררת בתחושת פחד, כפי הנראה שאתה חושש מקללתם של הדתיים. אם התעוררת בתחושה נינוחה, כפי הנראה, בורכת. יתכן גם שהרב, מציין את הסגירות והמקובעות של הדת. ואז, השאלה היא: האם הוא נמצא מברך, או ``מקלל`` אם בעבר חווית חלומות שהתגשמו, יש לך כפי הנראה יכולת למגנט אליך מידע מן המרחב על דברים שעומדים להתרחש. ככל שפחדך יהיה גדול יותר,כך תתמגנט יותר אל הדברים `האפלים` ביותר שמתחת לפני השטח. בתת מודע הקולקטיבי. ככל שתפתח את האהבה המוחלטת בתוכך, תחווה זאת גם בחלומותיך. כלומר, יכולת הראיה לרחוק, או כפי שהיא מכונה `קלייר וואינס`, תלויה בתדר שבו אתה מצוי. אם אתה מצוי בתדר של נפרדות, נבדלות, תחושת איום, התגוננות ופחד- אלו סוג המראות שתחווה. אך אם תעלה את התדר שלך לכיוון של אחדות, אחווה, חמלה ואהבה מוחלטת, תחווה מראות של גאולה. L&L Talya

gal25

New member
talya....

שלום לך טליה ןבכן ,קודם כל תודה שנית רציתי רק להבהיר את עצמי אז קודם כל שאני לא לועג לאמונתם ,כמו שאמרת איש באמונתו יחיה. אין לי שום בעיה עם הדת ,וכן, יש לי זיקה לעניין. אבל....אני בז לכל אלה שיושבים בטל ולא עובדים לפרנסתם,צריך לקבוע עיתים לתורה .אבל צריך גם להביא לחם הביתה לפעמים. ואני בז לכל אלה שהולכים אחרי רבם,ולא עוצרים לרגע כדי לחשוב בעצמם,ומחפשים רק איפה להחמיר עוד ועוד .וכל שבוע ממציאים דברים חדשים.שלא תביני אותי לא נכון כל אדם רואה דברים בצורה שונה וכל רב מפרש את התורה כמו שהוא מבין אותה ,לגיטימי לחלוטין ,אבל להגיע למצב של סגידה??? אלו אנשים חלשים חסרי חוט שידרה ,שכל רוח קטנה יכולה לטלטל אותם בצורה משמעותית.לאלה אני בז. ותאמיני לי טליה שאני מדבר מתוך הכרות אישית מעמיקה עם הנושא ולא סתם יוצא בהשמצות. אם אני פוגע במישהו אני מתנצל מראש ,אבל זו דעתי . ובנוגע לשאלתך...אין לי שום חשש שיום אחד הדת ``תשתלט`` עליי .ממש לא הגעתי כבר לעומקים של עצמי ,אני יודע מי אני ולאן מועדות פניי. תודה בכל מקרה גל

Tal_Ya_Tal

New member
תודה, גל . הבהרת את עצמך.

אבל גל, ישנם אנשים ש`מתפתחים` באמצעות ביטול עצמי וסגידה לזולת. הם זקוקים לזאת. דרך ביטול האגו וחיבור לדמות של MASTER או רב משמכמו ומעלה, הם ``תופסים טרמפ`` בדרך להארה. כי בסופו של דבר, כולנו אחד. לצערינו הרב, ישנם מעט מאד רבנים מוארים כיום. אך בוז לא יועיל כאן. כי בוז מרחיק אותך מן ההארה. הבנה, חמלה, סובלנות, הם אלו המקרבים אותך לאחדות! L&L TALYA

למעלה