חלום שחלמתי

modahout

New member
חלום שחלמתי

ישנו חלום שחוזר על עצמו תמיד ....החלום לא תמיד אותו דבר אבל הסיום שלו תמיד אותו סיום....והסיום הוא שאני תמיד מגיע לאיזה בור שאני נדחף לתוכן הבור הוא עמוק ואין סופי ואיכשהו אני תמיד מצליח לא ליפול ונאחז במשהוא או שאני מגיע לפתח הבור חצי רגל בפנים ונעצר באינסטיקט.

fairy19

New member
פירוש?..

ממ אני אישית לא יודעת לפרש חלומות חח אבל אני קוראת כל מיני סמלים בחלום באינטרנט.. אז בעיקרון בור הוא סמל לסיכון שאתה לוקח בלי לחשוב יותר מדיי על כך.. נפילה לבור היא סמל לכישלון.. אז זה שאתה לא נופל לבוא אומר שאתה עוד כנראה בזמן החלטה וזה מזהיר אותך שאתה צריך לחשוב טוב טוב על ההחלטות שלך.. חח נראה מה רותי תענה לך אם צדקתי או לא ..

רותי 11

New member
modahout היקר

למרות שהשתמשת בניק מודעות והבאת קישור לאתר כזה מה קורה עם המודעות העצמית שלך? מה קורה עםהחיבור שלך לאינטואיציה שלך? משום מה בכל אופן מה שמרגיש לי מהחלום ואני די מתחברת למה שענתה לך החברה כאן אבל אני אוסיף ואומר תשים לב אתה כל הזמן ניצל בדקה התשעים שים לב לזה, לך יותר עם האינטואיציה שלך ולא תיפול לבורות ושהסיומות שלך יהיו מוצלחות יותר לא תמיד מה שנראה על פני השטח אכן נכון הוא, לכן חשוב ללכת עם הלב.

modahout

New member
המודעות העצמית שלי גבוהה מאוד...

למרות שאני מפעיל אתר רוחני בנושא המודעות העצמית ובעל אינטואיציה מאוד גבוהה והלב ער רגיש וחש כל הזמן ולרוב איני טועה. אני מסכים אתך במשפט אחד שכתבת...לגבי השאר תמיד הלכתי עם האינטואציה שלא מאכזבת אותי בדרך כלל אבל לא חושב שזה מה שקשור לחלום ...לי יש פירושים אחרים ולא נכנס לתוכם. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה שנת תקשור והרבה חלומות הגשמה עצמית אושר ואהבה. הקישור לאתר הוא חלק מהאופציה שהפורום מעמיד לרשותי ...אז לא מבין את ההערה.

רותי 11

New member
ההערה הייתה בכיוון

שכאילו ניסית להראות שאתה במודעות ואני חלילה לא שוללת את זה שלא תבין לא נכון העניין הוא שאנחנו הרבה פעמים במודעות ועדיין לא באמת עושים את מה שצריך לעשות, אני יכולה להעביד על עצמי שהרבה פעמים יש לי מודעות גבוהה וראיה גבוהה ואני לא תמיד מצליחה ליישם את אותה מודעות, לכן ציינתי את זה. ולא חלילה שיש לי בעיה אישית עם זה שתהיה לך שנה מדהימה ואשמח אם תמשיך להיות בין חברי הבית.

למעלה