חלום שחלמתי..

חלום שחלמתי..

אבא היה שם הוא היה נראה טוב היינו בבית הכנס, באיזשהי שמחה.. כל פעם שחיבקתי אותו בכיתי, ים של דמעות.. כאילו יודעת שהוא אוטוטו צריך ללכת.. ואז מתעוררת, ומגלה שהכל היה חלום חלום שהנפוצץ בשבריר של שניה זה חלום ולא המציאות כי הוא לא באמת כאן.. וזה שובר אותי. לא ממש מתעסקת בנושא ודיי מנותקת מעניין היתמות.. אך כל פעם שחולמת חלום מתעורר אצלי משהו בפנים שמת להפרץ ולצאת.. עוברים להם הימים ושוב קוברת את הדברים מעלימה רגשות דוחה מחשבות.. אך עכשיו יותר מכל, מתגעגעת לאבא שבמרום..

eshkolit32

New member
לפעמים

אין לנו ברירה, בתקופות מסוימות אנחנו נאלצים להדחיק דברים, כי לא פשוט לנו להתמודד איתם. הרי בנוסף ליתמות אנחנו מתמודדים עם קשיים נוספים... אל תחמירי עם עצמך על כך שאת "קוברת את הדברים", יכול להיות שכרגע זה לא הזמן המתאים לך להתמודד עם הנושא הזה. תסמכי על עצמך,יש בזה היגיון. אולי יבואו זמנים שבהם תתפני לזה ואז תטפלי בנושא? תתמודדי, תבדקי איך את מרגישה עם זה, אולי בתקופה אחרת יהיה לך פשוט יותר לחשוב על זה. החלום מזכיר לך שאת לא שוכחת את אבא שלך, שהוא נמצא בתודעה שלך וזה בסדר גמור בעיני. מקווה שלמרות שזה שובר את הלב, הצלחת אולי קצת לשמוח יחד עם הכאב על כך שחלמת עליו חלום יפה כל כך, על שמחה שהתקיימה בבית הכנסת, על כך שהזדמן לך לחלום עלייך מחבקת אותו.....בכל זאת זכית לחלום עליו חלום יפה. הגעגוע משלב בתוכו עצב ושמחה, מקווה שאת מצליחה לראות גם את השמחה.

בובה

אני מבין את הקושי שבא אחרי שהחלום נגמר ומתעוררים למציאות הקשה והכואבת, שאבא לא איתך. תשמחי שבחלום אבא היה נראה טוב, ושהייתה שימחה בבית הכנסת וששם נפגשתם. מקווה שתרגישי יותר טוב.

אולי

את פשוט ילדה טובה ורצה שלא תשכחי אותו אז בא לבקר. בכל אופן חלום של הורה זה דבר חיובי
ואני כל הזמן שמחה לחלום עליה כשאני חולמת עליה.

למעלה