חלום שחלמתי

א 1166

New member
חלום שחלמתי ../images/Emo92.gif

שלום, רציתי לשתף אתכם בחלום שחלמתי שלדעתי טומן בתוכו מסר. אשמח לקבל תגובות ורעיונות עליו. ובכן כך... אני נמצא בחדר סגור שבתוכו ערימות של קרטוני ביצים, אחד הקרטונים נופל, ובתוך ביצה שנשברה נמצא לתדהמתי אפרוח חי. אני לוקח את האפרוח ליד בידיעה ברורה שהוא הולך למות, כי אף אחד לא יכול לטפל בו. פתאום אני נזכר בלול תרנגולות קרוב. אני לוקח את האפרוח לשם, ומניח אותו על אחד הקנים שישנם. מיד התרנגולות שמות לב אליו ומתחילות לטפל בו, וכך הוא ניצל. אני מתמלא שמחה, וכך נגמר החלום. האם למישהו רעיון מה זה אומר ??? אשמח לכל תגובה.

אווו אההה איזה חלום...

אני יוצא מהאינטרנט לכתוב לך תשובה ארוכה על כך. בנתיים אל דאגה - אחלה חלום. חלום טוב, חלום שלום.

הנה פתרונו

איש יקר, נפתח בהקדמה: חשוב לזכור כי החלומות מתגשמים לפי פתרונם. לכן חלומות מומלץ לספר לאנשים קרובים או לאנשים אשר זהירים בלשונם. והנה מה שכתוב במקורותינו: תלמוד בבלי מסכת ברכות דף נ"ה עמוד ב´: רבי בנאה: עשרים וארבעה פותרי חלומות היו בירושלים, ופעם אחת חלמתי חלום והלכתי אצל כולם, ומה שפתר לי זה לא פתר לי זה - וכולם נתקיימו בי, לקיים מה שנאמר: כל החלומות הולכים אחר הפה. אומנם יהיו כאלה שיגידו שחלום = שטויות אולם גם זה כתוב במקורותינו: תלמוד בבלי מסכת ברכות דף נ"ז עמוד ב´ : חלום - אחד מששים לנבואה. ובכל זאת מזהירים אותנו מאמונה מוחלטת בחלום כולו משום (תלמוד בבלי מסכת ברכות דף נ"ה עמוד א´: כשם שאי אפשר לבר בלא תבן - כך אי אפשר לחלום בלא דברים בטלים. אמר רבי ברכיה: חלום, אף על פי שמקצתו מתקיים - כולו אינו מתקיים. עד כאן מבוא לפתרון חלומות המקוצר
וכעת לפתרונך: אז דיפדפתי קלות בתלמוד בבלי והנה מה שהצלחתי לדלות: תלמוד בבלי מסכת ברכות דף נ"ז עמוד ב´: כל מיני עופות יפין לחלום, סבבה לך! היו לך אפרוחים, תרנגולות – מ-ע-ו-ל-ה.... המשכתי לדפדף כה וכה ו.......... הפתעה...... תלמוד בבלי מסכת ברכות דף נ"ז עמוד א´: הרואה תרנגול בחלום - יצפה לבן זכר, תרנגולים - יצפה לבנים זכרים, תרנגולת - יצפה לנקבה . הרואה ביצים בחלום - תלויה בקשתו, נשתברו - נעשית בקשתו. אז נשאלת שאלתי: אתה נשוי? אשתך בהריון? ביקשת משהו מיוחד לאחרונה? צפה פגיעה
נשמח לקבל את תגובתך

א 1166

New member
../images/Emo51.gif אוריאל

קודם כל, תודה רבה על הפתרון וההסבר המעמיק. ולשאלותיך: אני נשוי, אך אישתי לא בהריון על אף שישנם ניסיונות. ולשאלה השניה, כן ביקשתי משהו לאחרונה, משהו גדול ובלתי מושג שלכאורה אין לו סיכוי... מי יודע אולי לזה הכוונה. בכל אופן, אני מאוד מודה לך על ההתייחסות. א

שלום (כיתה) א´../images/Emo8.gif

תשמע... אולי יש משהו שאתה ואשתך עדיין לא יודעים?... ולגבי בקשתך: כיצד אתה רוצה שתתגשם אם אתה מכניס לתת מודע שלך מסרים כמו: "גדול ובלתי מושג שאין לו סיכוי"? מראש אתה מכניס לתת מודע שדרים כי אתה לא מצפה שיתגשמו וכך הוא ייצר לך את המציאות והרי כבר נאמר: סוף מעשה במחשבה תחילה.

תמרv

New member
לחולם החלום

חלמתי חלום דומה, בו אני רואה ציפור קטנה ויודעת כי זהו אדם שלמד איתי רייקי מאסטר. החלום לא פוענח עד היום, נדמה כי התשובה לו אצל החבר, שבבוקר בו סיפרתי לו על החלום ראה את אותה הציפור(שחרור) מתה בפתח ביתו. א. האם היתה בתודעתך דמות מוכרת בעת חלימת החלום? ב. האם אתה מאומץ או אחד מחבריך? ג. הכנסת משהי להריון?

א 1166

New member
ובכן... ../images/Emo127.gif

ובכן כך... די מדהים שאת שואלת אם מישהו מחבריי מאומץ כי אישתי מאומצת... האם יש קשר ? ולשאלתך השניה... לא הכנסתי מישהי להריון... לפחות ככל הידוע לי

למעלה