חלום שחלמתי הלילה...

דנד1

New member
חלום שחלמתי הלילה...

סבתי האהובה שהייתה לי כמו אם נפטרה לפני כמה שנים. היא לא זכתה להכיר את בעלי אפילו כי נפטרה ממש מעט זמן לאחר שהכרנו מסרטן. את הוריי הוא הכיר בשבעה שלה. הספקתי רק להראות לה תמונה שלו וכשהיא שאלה אם הוא אוהב אותי עניתי שכן. מאז בשלוש הזדמנויות שונות נגלתה אליי סבתי בחלום. לא יודעת אם אתן מאמינות בהתגלות וגם אני לא האמנתי עד שחוויתי זאת בעצמי אבל זה דבר מדהים. זה לא ממש חלום, קשה להסביר את זה והמדהים הוא שכל פעם יש מסר בחלום ובפעם השניה שחלמתי אחי (שעד אז היה אדם מאד סקפטי) חלם בדיוק את אותו חלום עליה והתקשר בדמעות לספר לי ואז שיתפתי גם אני והסתבר שחלמנו את אותו חלום. מדהים.. הלילה חלמתי את החלום המדהים מכולם ודרכו אמא שלי קיבלה תשובה לשאלה ששאלה ואני אשתף...
זה היה לפנות בוקר כשהקטנה התעוררה להנקה. שכבתי איתה במיטה וכנראה נרדמתי לאיזה חצי שעה. בזמן הזה חלמתי חלום שאת הפרטים שלו אני זוכרת אחד לאחד (אני אף פעם לא זוכרת חלומות) לא אכנס אליהם אבל בשורה התחתונה הייתי עם אורי הקטנה שלי בבית של סבתי ז"ל. הכל היה כל כך מציאותי ומדהים ודיברנו וצחקנו וכשהתעוררתי לא הבנתי מאיפה זה באלי כי לא חשבתי עליה מאז יום השואה. התקשרתי לאמא שלי וסיפרתי לה על החלום והיא פרצה בבכי. הסתבר שרק לפני כמה ימים היא שאלה את עצמה (בעקבות נסיעת עבודה לברלין שהייתה לה קשה כי סבתי ניצולת שואה)האם סבתא שלי יודעת שטוב לי ושיש לי את אורי...היא אמרה לי שהיא ממש מרגישה שקיבלנו תשובה. מרגש....מקווה שאכן סבתי רואה ומשגיחה על אוריקי שלי מלמעלה....

דנד1

New member
תודה לכן

בעלי תמיד אומר שהוא בטוח שסבתא שלי שומרת עליי ועל אורי מלמעלה. רוצה להאמין שהוא צודק...

טליה 80

New member
היי דנהל'ה

רק היום הצלחתי לפתוח את ההודעה...

זה מאוד מרגש להרגיש את סבתא מלמעלה,אומרים שהם מלאכים.אני מאמינה שסבתך שומרת על אוריקי היקרה ועליכם

מאוד מעניין

גם לי יש בן בשם אורי, והוא באמת האור של חיי. מאז שנפנפתי את אבא שלו, אני נהנית יותר מהאמהות שלי.. אני מעצימה את עצמי, אני עושה רק מה שטוב לי וכל השאר לא מעניין אותי.

דנד1

New member
היי

מתחילה להכיר לא מעט ילדים שקיבלו את השם אורי לאחרונה ואנחנו ניסינו להיות קצת מקוריים
אני כל הזמן אומרת שהשם תפור על הקטנה. כל חיוך שלי זה אור גדול

כל הכבוד על כך שאת מתמודדת לבד ועושה מה שטוב לך. בטוחה שאת אישה חזקה. הרבה פעמים כשקשה לי אני שואלת את עצמי מה עושות אימהות שצריכות להסתדר לבד (כי במקרה שלי בן הזוג שותף מלא) ואני פשוט מתמלאת בהערכה אמיתית.אין לי מושג איך אתן עושות את זה ...חיבוק ממני
דנה

טליה 80

New member
כשהבעל לא עושה כלום

אז אי אפשר להבין איך מגדלים ילדים איתו (כשהוא בנמצא)

meytall0

New member
ברוכה השבה! את מוזמנת להציג את עצמך

(הניק שלך נקרא לי מוכר..)
מיטל

meytall0

New member
מרגש ומצמרר. אני מאוד מתחברת לעניין החלומות

מרגישה שיש בהם מסרים- ורק צריך להבין אותם.
בטוחה שהחלום הכניס לך הרבה אופטימיות ושלווה.
מיטל

למעלה