חלום שחלמתי הלילה

avidadon

New member
חלום שחלמתי הלילה

זה היה בשעת דימדומים.. לפנות בוקר כזה שהשחר טרם עלה אולם הראה סימני התעוררות.. אני מתעורר משינה עמוקה..אני לא עייף במיוחד, אני שוכב לי במיטה בשלווה כשלפתע אני מרגיש שמישהוא נוגע בי.. אני מנסה לזוז , אבל אני לא יכול!! אני פותח את עיני, ואני רואה מולי דמות שקופה מעט, רוכנת מעלי נוגעת בי קלות -ומתעופפת.. אני מנסה לזוז, לצעוק אולם אני מרגיש שזה מעבר לכוחותי. ואני ער! לגמרי! העיניים שלי פקוחות ואני ער לנעשה בחדר. אבל אני רק צופה מהצד, לא יכול להגיב.. זהו.. בשלב זה איפשהוא נרדמתי שוב.. מה אתם אומרים? היו לי הרבה חלומות צלולים, אבל לא עם רוחות. זו הפעם הראשונה שרוחות מתלוות אלי לחלום..

Chav

New member
זה נשמע כמו שלב שדומה לווילד

או אולי זה היה חח"ג או סתם חלום. יש מצב שבו אתה מתעורר בצורה חלקית מהחלום ואתה מדמיין דברים מסביבך, לא הייתי רץ לומר לכולם שזאת רוח. או שזה היה חלום ושום דבר לא קרה. או שזאת היתה יציאה חוץ גופנית ואז כן (אם אתה מאמין בזה) אני מניח שזאת הייתה יכולה להיות ´יישות´ כלשהי שהחליטה לבקר אותך.

avidadon

New member
רוח? אני לא מאמין בזה

וזו הבמה לאמר לכל אלה שבטוחים שרוחות מבקרות אותם או מתקשרות איתם: תוציאו לכם את השטויות מהראש, המח שלנו יכול לתעתע בנו יותר מאשר כל סרט דמיוני אחר. זוהי חוויה לילית נחמדה ולא יותר.

ביאטה

New member
תגובה

את לא חושבת שזה התת מודע שלך אומר לך שאת מפחדת ממשהו. כמו משהו שינסה לגעת בך. ואת לא תוכלי להגן על עצמך.

למעלה