חלום שחלמתי הבוקר...

חלום שחלמתי הבוקר...

בדיוק הלילה סימתי את המדיטציה של תהליך שחרור והפעלה של ה-DNA ובבוקר בשעה 08:30 חלמתי את החלום הזה... בדרך כלל אינני זוכרת את חלומותי... אני מניחה שאני חולמת אך לא זוכרת... אני וחברה טובה שלי נמצאים בחדר שינה של הורי, שצריכים לחזור מטיול בחו"ל.... נמצאת איתנו בבית גם השכנה שלי... רחל.. שהיא מנקה את המדרגות בבית שבו אני גרה... היא באה לנקות להורי את הבית... החברה שלי אומרת לי... הסתדרת בחיים... כוונתה שהבאתי משהי שתנקה ותסדר להורי את הבית ולא אצטרך לעשות זאת בעצמי.... רחל באה להציע את המיטה, היא שמה ציפית מפלנל... ואני אומרת לה, רחל, זה לא מתאים... שימי מצעים רגילים כי חם עכשיו.... אני מביאה לה מצעים רגילים, אך להורי ז"ל יש 4 כריות, כך שהיא מציעה רק 2 כריות... כשאני רואה זאת אני הולכת להביא עוד שתי ציפיות... ואז דפיקה בדלת.... אני פותחת את הדלת ואני רואה את אבי ז"ל ולידו אישה אחרת.... אני שואלת אותו : "איפה אמא"? ... והוא אומר לי: "אמא לא באה" ואני שואלת למה? והוא משיב: עם דמעה אחת על העין... "אמא מתה".... היתה לי תחושה שהוא לא רצה לספר לי את זה כי הוא רצה להגן עלי... ולכן לא הרשה לעצמו לבכות.... ואז התעוררתי... ניסיתי להמשיך לישון כדי לראות עוד פרטים... אך לא הצלחתי.... מאד התרגשתי בחלום ומיד קמתי ורשמתי אותו לפרטי פרטים... האם אפשר לקבל ניתוח של החלום.... תודה פורום יקר

שבוע טוב ממה

לרוב, מוות בחלום מיצג סוף של משהו. הבנתי ששורשי הבעיה שלך עם אכילה, נעוצים כנראה, באימך( לא חלילה מכוונות רעות שלה.. אלא בגלל החיים שלה, שהיו לא קלים כלל) מגיע אביך- אין לי מושג איזה סוג של טיפוס הוא= והוא אומר לך שהיא איננה עוד. מענינת אותי האשה האחרת. את יכולה לספר עליה מעט?.. אגב, 'נקיון בית', משול לעשיית סדר והטהרות של האני שלנו. והרי זה תהליך שאת עושה בימים אלה.. החברה מהחלום- האם היא אחת, שלרוב טורחת ומזכירה לך, עד כמה את עוצמתית?... אני לא בטוחה איך להתיחס להערה שלה.. מצד אחד, היא אומרת 'הסתדרת'. מצד שני, אולי היא אמרה את זה בעקיצה, כביכול 'יופי, עלה לך לראש הכח שלך,ואת כבר לא מוכנה לעשות את הדברים הפשוטים בעצמך?'

תודה אמא של שירה

אהבתי את הפירוש... מתחבר למה שקורה עכשיו בחיי וקבלתי גם תמיכה מהורי.... אבי היה אדם שמאד מאד מאד אהב אותי... קבל אותי כמו שאני.... ותמיד הגן עלי.... אני מאד אהבתי אותו.... ה"אשה האחרת" - או ה"אשה השמנה" זאת אשה מתוסכלת, שלא אוהבת את עצמה.... היו לה חברים אך לאחר שהיא נעלמה הבטחון העצמי שלי עלה אין מונים... אני פוחדת ממנה, פוחדת שהיא תשתלט עלי... אני מנסה למלא את כל המקום כדי שלה לא יהיה מקום אך רק כאשר אני מפנה מעט מקום... ולא חשובה הסיבה איך זה קורה... היא שוב נמצאת ושוב משתלטת... אהבתי את הפירוש שלך ל"נקיון בית" - מקווה שבאמת הנקיון הזה קשור לתהליך שאני עושה... החברה בחלום זאת חברה מאד טובה... אני יודעת שהיא מאותה קבוצה נשימתית שלי ואנחנו מאד אוהבות ומפרגנות אחת לשנייה... לכן לא נראה לי שהיא אמרה את מה שאמרה בציניות.... תודה על ניתוח החלום...
ענק מכל ה-

בעונג, ממה. שאלה-

האשה שעמדה לצידו של אביך, זו שאיתה הוא הגיע הביתה... איך היא נראתה?.. וממה, ראיתי שעוד מישהי כתבה לך, ואני מסכימה איתה- פה ושם יש רגעי שבירה, לכולנו בכל עניין.... כמובן, שהקונץ הוא 'לחזור לתלם'. אני מנסה לחושב על המצעים, ועל זה שהם 'לא התאימו לעונה'... מה יכול להיות הפירוש לזה.... אם יהיה לי רעיון, אכתוב כאן. בנתיים אגיד, שמיטה יכולה לסמל אחד משני דברים: 1- שינה. ושינה בחלום, זה אומר מודעות לא מלאה. כמו שאומרים 'נרדם בשמירה'.. 2- אינטימיות זוגית. כי מיטה, לזוג, היא מקום בו שניהם נמצאים צמוד צמוד. לא בטוחה איך כל זה מתחבר לחלום... אנסה לחשוב על זה עוד קצת...

אני לא כל כך זוכרת איך היא נראתה אבל

לאחר שאבא אמר לי שאמא מתה.... הבנתי שזאת עובדת סוציאלית שליוותה את אבא.... אני לא הכרתי אותה.. אך היא היתה אישה בשנות ה-50 לחייה, מתולתלת... מאד נעימה והשרת הרגעה על כל המעמד.... אגב היא לא עשתה כלום היא פשוט עמדה בצד וצפתה בנו.... בכל אופן תודה על עזרתך....

רותי 11

New member
ממה מיה 10 יקרה

היי חמודה לפי תחושתי החלום אכן מדבר על דברים חדשים שאת נכנסת אליהם מצבים חדשים בחיים על שינוי שאת עושה עם עצמך וזה די מתקשר לבעיה שאת מנסה לפתור היום עם עצמך דווקא הקטע של "הסתדר תבחיים" מתקשר לי לכך שהנה סוף סוף השתדרגת ועשית משהו טוב למען עצמך בחיים, לקחת מישהו שיעזור לך וזה טוב. לקחתי מהאינטרנט פירושים של דברי םשהיו בחלום שלך ולדעתי הם די מסתדרים אבל כמובן מה שמרגיש לך לגבי זה. מיטה לפי האמונה הרווחת אם אתם רואים מיטה בחלום ויש לכם חשק לשכב עליה ולהירדם – אז יש לכם נטייה ללכת בעקבות משאלותיכם שלעיתים קרובות מזיקות לכם. מצעים מלוכלכים לפי האמונה הרווחת רמז להפסדים כלכליים או בעיה בריאותית. מצעים נקיים לפי האמונה הרווחת רמז לחדשות טובות שיגיעו מעיר אחרת. חדר שינה לפי האמונה הרווחת צפוי שינוי חיובי בחיים ובשורות טובות. מישהו מת לפי תודעה רוחנית מישהו ששינה משהו בהתנהגות שלו. מנקה בית ישן של אמא, בית שלא ראיתי מעודי, אמי עדיין בחיים, בבית מסתובבת זמרת ששרה לנו כל זמן הנקיון, הרבה נעליים נאספות בשעת הנקיון לפי תודעה רוחנית החלום מדבר על התפתחות תודעתית של החולם. הבית של אמא מייצג את הילדות שלנו והחולם עושה עבודת נקיון של דברים שהוא סוחב מהעבר. בהצלחה. ניקיון לפי האמונה הרווחת אתה חש כי נטל כבד רובץ עליך, קשה לך לשאתו. למרות זאת תה מתמיד בכך ולבסוף תתגבר ותמצא את ההצלחה. שכן לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על "העצמי" של החולם, ויש לקשור אותו למה שהשכן מייצג. כרית לפי האמונה הרווחת מסמלת משהו מוכר וקרוב אל החולם, אך מתגלה שאינו כזה כלל

רותי תודה... אני אכן עומדת לעשות דברים חדשים

ותהיתי האם הם מתאימים לי.... אני הולכת ללמוד בחוג למלווי קבוצות לחו"ל.... בחודש נובמבר מתחילים הלימודים.... אני מאד אוהבת לטייל הן בארץ והן בחו"ל... עושה זאת הרבה... וכאן חשבתי שזה לשלב עבודה ותחביב... מה יכול להיות יותר מתאים מזה.... אבל כבר סיפרתי לך על הקושי שלי בנהיגה למקומות רחוקים שאני לא מכירה... וכאן הקושי... מצד שני יכול להיות שבבחירה זאת רוצים להראות לי שאני יצרתי גולם שלא קיים... והיכולת שלי להוביל קבוצה לחו"ל תוציא ממני את הפחד הטפשי הזה.... מה שלא ברור לי בחלום.... הרי אבא בא וסיפר לי דבר איום.... שאמא מתה.... הייתי אמורה לבכות ולהרגיש רע... אך בכל זאת לא כך הרגשתי.... להפך הרגשתי שמחה שפגשתי את אבא ז"ל.. שאני כל כך מתגעגעת אליו.... הוא נפטר לפני 6 שנים וזאת פעם שניה מאז שאני חולמת אותו... לכן מאד התרגשתי.... אני מצטטת אותך: "דווקא הקטע של "הסתדרת בחיים" מתקשר לי לכך שהנה סוף סוף השתדרגת ועשית משהו טוב למען עצמך בחיים, לקחת מישהו שיעזור לך וזה טוב".... אני מקווה שזה אכן קשור ללימודים... ואם כן, אהיה מאד מאושרת.... שולחת לך
ענק ו-
אישה יקרה....

למעלה