חלום שחוזר על עצמו

לב אדום

New member
חלום שחוזר על עצמו

אז ככה לפניי חמש שנים יצאתי עם מישהו במשך חמש שנים והאהבה נגמרה לאחר שהוא בגד בי מאז אני חולמת עליו לפחות אחת לשבוע בחולומות הוא שוכב איתי (ובחלום יש מין מוזר) כי כל פעם שמגיעים לשיא של ה,,,, הוא מפסיק יש לציין שמאז יצאתי עם עוד וחוויתי אהבות נוספות אבל הוא לא מפסיק לבוא לי בחלומות למה ?, ולמה בחלומות הוא עדין אוהב אותי, הוא אומר לי שהוא אוהב אותי מה המשמעות של זה נא לענות לי דחוף תודה

סיפור שנקטע בשיאו...

היי ``לב אדום``, ברוכה הבאה! פעם בשבוע במשך חמש שנים.....וואוו....את חולמת עליו הרבה... כנראה שהוא עוד לא יצא לך מהראש, למרות שהוא בגד בך. התחושה שלך היא שהסיפור הזה ביניכם נקטע בשיאו....בגלל זה המין המוזר. יכול להיות שאת לא שלמה עם זה שנפרדת ממנו, ואיפה שהוא את שוקלת אם לתת לו סיכוי נוסף...משהו בך מרגיש שהוא עדיין אוהב אותך. ספרי לי קצת על ריגשותיך כלפיו היום...בכנות אם אפשר.....ואז התמונה תתבהר.... חלומות פז, רואה בכוכבים.

לב אדום

New member
היי לך רואה בכוכבים

אני לא יודעת למה אני חולמת עליו ,האמת היא שהא בגד בי אני לקחתי את זה מאוד קשה,היום הוא כבר נשוי(ען זאת שהוא בגד בי איתה) ויש לו ילדה אני לבד אז יכול להיות שאני מקנאת בה שהיא איתו ואני לבד אבל אני חולמת עליו גם אם לא חשבתי עליו יום אני אולי מתגעגעת אליו קצת או אולי מתגעגעת לאהבה בכלל כי אני לבד , אבל זה פשוט מטירך אותי כי בכל חלום עליו אני והוא מקיימים יחסים תאמין לי אם תישמע איה חלומות מוזרים יש לי ,,,, מה אומר מין בחלום תודה לך על היחס החם חולמנית

שחררי אותו מעליך...

נראה שאת מתגעגעת לאהבה, כמו שאת אומרת. הבדידות שלך וזה שלא היית מעורבת במערכת יחסים משמעותית מאז, מובילים אותך להאחז במה שהיה, למרות שזה כבר מזמן נקבר... חוץ מזה, אין לך מה לקנא בה, כי הרי את יודעת, לבחור יש נטיות ברורות לבגוד...או שפשוט הוא מצא את שלו. ברכי אותו, בראשך או בחלומך, על כך שמצא לעצמו אהבה ושלחי אותו לדרכו, שחררי אותו מחלומותיך ותפני לרגשותיך מקום לקראת העתיד לבוא. כל עוד מגירותיך מלאות בזכרונות מאובקים מהעבר, לא יהיה מקום להכניס אהבה חדשה אל ליבך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה