חלום שהיה ליי..

Leen tal1

New member
חלום שהיה ליי..

היי.. אתם בטח לא מכירים אותי כי אני לא כותבת פה לרוב אבל אני קוראת את ההודעות שלכם לרוב.. בקיצור אתמול בלילה חלמתי חלום ממש מוזר וארוך על אנג'לינה.. וזה הולך ככה אנג'י ארגנה מן מסיבה כזאת ביום עם שולחנות אוכל והכל.. אני ואבא שלי באנו למסיבה ומסתבר שאבא שלי ואנג'י אחים!! חחח.. אני ואבא שלי התיישבנו בשולחן ואנג'י באה אלינו ומודה לנו שבאנו וכאלה.. ואמרתי לה כמה אני חולה עליה.. עכשיו לאנג'י היה שיער בלונדיני קצר! ואמרתי לה שאין עליה שהיא עם שיער חום והרבה יותר יפה לה טבעי וארוך אז היא חזרה כמה פעמים על אותו משפט ואמרה (חח בעברית..): "תזכרי שלא משנה איך אני אראה מבחוץ אני תמיד אבל תמיד אהיה אותו בן-אדם" אמרתי לה שהיא צודקת וסתם המשכנו לדבר.. THE END~~~~ איזה חלום מוזר? אני קמתי כולי בשוק! וזה היה נראה כל כך אמיתי!! קיצור אני בטח נשמעת מזה מוזרה עכשיו אבל הייתי חייבת לספר את זה למישהו... אתם חושבים שאתם יכולים לפרש את זה איכשהו.? כי אני לא הצלחתי..:/ tnx

¥EleVatioN¥

New member
וולקאם האני../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אחלה חלום אני אוהבת חלומות כאלה
והמשפט באמת נשמע נורא כמו אנג'י המממ לאדעת אם יש לזה ממש פירוש חחחחחחח בטח משו שנורא היית רוצה שיקרה או סתם נחמד לחשוב שיקרה לא נדמה לי שלכל חלום יש ממש פירוש בכל מקרה נחמד שחלמת ככה

dilan angel

New member
../images/Emo1.gifגם לי זה קורה הרבה...../images/Emo29.gif

אני לעיתים קרובות מאוד חולמת עליה (ותאמינו לי אין לי שמץ למה!!). וכל פעם מחדש (בחלום עצמו) אני מאמינה שזה ממש ממש אמיתי וקורה במציאות וכשאני מתעוררת אני נהיית מאוד מבולבלת... לאט לאט אני משחזרת את החלום ...(חלומות ממש דפוקים,שלך עוד נורמלי) *wellcome to the club*
חחחחח... ולמה את לא כותבת פה?? *מכורה לתמונה*

Leen tal1

New member
איזה בונבונ'ס!!

חח איזה קבלת פנים! דבר ראשון תודה ודבר שני אין לי מושג למה אני לא כותבת באמת.. אז אני יתחיל בלהגיד שאנג'לינה לדעתי דבר ראשון מלאך..גם נראת כמו מלאך ומתנהגת כמו מלאך:) אישה מדהימה באמת עם פנים שאני פשוט מתמוססת כל פעם מחדש מהן.. קיצור גם אתם אנשים מדהימים כמובן! איי לאב יו אול:) דר"כ שמי בישראל: הילה. צ'או בייביז

dilan angel

New member
כמה שאת צודקת!!../images/Emo45.gif

הייייייי הילה!
תתחילי לכתוב והרבה!!
אז איך התחלת להעריץ את אנג'י?

Leen tal1

New member
אממ איך התחלתי לאהוב את אנג'י..

אני לא יכולה בדיוק להגדיר זמן..אבל מאז ומתמיד חשבתי שהיא פשוט יפה.. (והיא בחורת חלומותיי=אני דו) אבל אני חושבת שבג'יה ממש אהבתי את המשחק שלה..וככה זה התגלגל.. קיצור..בלי קשר לאנג'י שניה מישהו פה ראה "בנים אינם בוכים"? אחד הסרטים היפים!

dilan angel

New member
כןןןןןןןןן סרט מדהים!!!../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

סרט כל כך מרגש!!! בכיתי בסוף....זה היה ממש עצובבב.... השחקנית הראשית (ברח לי השם) זכתה על התפקיד באוסקר ובצדק!! ~המלצה לכל מי שלא ראה!~

לונה..

New member
הילארי סוואנק ../images/Emo13.gif קקקקקק!

אכן מדהימה, והסרט בנזונה
the bluest eyes in texas are hunting me tonight....
אח.

Ma E

New member
פעם ראשונה שאני רואה אותה../images/Emo3.gif

וגם לךי יש חלומות על אנג'לינה לא הרהב אבל יש
והם גם מוזרים חהחהחהחהח

קיטיקט

New member
וולקאם!!

גם לי יש לפעמים חלומות עליה..האחרון שאני זוכרת הוא שהיא וג'וני דפ ואני ישבנו ואכלנו ארוחת בוקר ואני כזה נוגעת לה כל הזמן בשפתיים אז היא מתעצבנת וג'וני אומר לי לעזוב אותה חחחחחח...זה היה טוב. true story.

Leen tal1

New member
ג'וני=מיי לאב!!!!

אני מטורפת על ג'וני מגיל 10 אני חושבת.. הוא האידיאל שלי..הנסיך שלי והשחקן המוכשר והמוערך ביותר (בנוסף לאנג'י כמובן!!) לפי דעתי הם ממש מתאימים רק חבל שלג'וני יש חברה+2 ילדודס! ולאנג'י יש כנראה את קולין..למרות שהוא בסדר אבל הוא לא ג'וני! חח לאב יו

קיטיקט

New member
כה גם אני מתה עליו..סתכלי בכרטיס הא

ישי שלי:). לדעתי אנג'י וקולין לא בקטע רציני..סתם רומן חולף,הוא הרי כזה רודף שמלות והיא לא עשתה את זה כבר שנה(או יותר..לא זוכרת חחח).

למעלה