חלום רטוב למה שאני אתבעס לבד?
B Boogieman New member 7/5/02 #7 אתה בכוון הנכון אבל זה לא פנדר זאת G&L על בסיס טליקסטר אבל עם גוף חלול חלקית ו 3 פיקאפים מסוג Z coil. איך שאני מכיר את G&L הגיטרה הזאת לועסת ויורקת כמעט כל גיטרה של פנדר. השניה היא גיטרת נפח חדשה של גודין שנראית מאוד טוב על הנייר.
אתה בכוון הנכון אבל זה לא פנדר זאת G&L על בסיס טליקסטר אבל עם גוף חלול חלקית ו 3 פיקאפים מסוג Z coil. איך שאני מכיר את G&L הגיטרה הזאת לועסת ויורקת כמעט כל גיטרה של פנדר. השניה היא גיטרת נפח חדשה של גודין שנראית מאוד טוב על הנייר.
ס סביח New member 7/5/02 #8 G&L Good ה- G&L הזאת מזכירה לי גיטרה של אבא של חבר שלי שנראית בול ככה רק עם 46 שריגים וצבע ירוק
ס סביח New member 7/5/02 #13 מה מצוץ מהאצבע?!?!? מה אתה חושב שאין לי חיים אז אני מקשר רק כדי להוכיח אני עוד כמה ימים אעלה סריקה שלה ועכשיו אני אברר עליה
מה מצוץ מהאצבע?!?!? מה אתה חושב שאין לי חיים אז אני מקשר רק כדי להוכיח אני עוד כמה ימים אעלה סריקה שלה ועכשיו אני אברר עליה
T tuko New member 8/5/02 #15 46 שריגים? אולי על המגדל העגול של עזריאלי. לך לישון ילד לילה טוב ותזהר על האף פינוקיו.
P pif New member 8/5/02 #22 סליחה על התשובה המגוכחת. אבל איך שאלה יכולה להיות מגוכחת?!?!?! סריגים, הם אותם פסי מתכת על צוואר הגיטרה.
סליחה על התשובה המגוכחת. אבל איך שאלה יכולה להיות מגוכחת?!?!?! סריגים, הם אותם פסי מתכת על צוואר הגיטרה.