חלום קטן שלי

2אדום

New member
חלום קטן שלי

בסרט השלישי לדעתי האישית בלבד צריך את הגיבור לשחק כוכב על אחד. לא כוכב בשמיים (מאדים נגה וכ´), אלא שחקן כוכב. לוקס עד היום השתמש בשחקנים כמעט אלמוניים והפך אותם לכוכבים או לקח שחקנים ידועים (בעיקר במתקפת המשובטים) אבל לא ממש כוכבים. כשאני מתכוון לכוכב אני מתכוון למשהו שהוא ממש כוכב , מגה כוכב משהו בסדר גודל של תום קרוז. כן אני יודע שלוקס לא יעשה את זה כי זה יעלה לו כסף וכמו שהוא אמר כל דולר שחוסכים זה דולר שמרוויחים אבל בכל זאת תחשבו על זה: פתאום בתחילת הסרט באמצע הדרמה רואים דמות יורדת מהמדרגות וכשהיא מורידה את הברדס (או מה שזה לא יהיה) ומגלים שם את הג´די תום קרוז שמיד מפעיל את החרב אור שלו. יש התרגשות גדולה מזו?

Sith Master

New member
אתה צודק...../images/Emo19.gif

כי יואן מקרגור הוא הוא לא סופרסטאר... סתם עוד שחקן. אז מה אם נטלי פורטמן היא בערך הכי מבוקשת היום בתעשייה. ועזוב אותם- סמואל ל. ג´קסון- סתם עוד שחקן נכון???? הוא סתם לא יודע כלום. התכוונתי גם לכתוב על האריסון פורד אבל הוא היה אלמוני כשהוא הגיע. ובכל זאת תראה איפה הוא היום אז כנראה זה טוב להיות עם לוקאס. ובו נעלה מתוך הנחה שהם לא כוכבים (כי הם כן, למי שלא קודם כתבתי בציניות)- שחקנים כמו טום קרוז- רק יהרסו.במקום להיות סרט פנטזיה לאוהבי הז´אנר, למעריצי הסדרה, זה יהיה עוד סרט הוליוודי לבנות 14 שרצות לראות את קרוז minorly dressed.

2אדום

New member
לא אתה תקבע

לא אתה תקבע מה אוהבי הסידרה רוצים. צר לי. זו דעתי האישית (מעריץ הסידרה) והציניות שלך לא ממש במקום. חוץ מזה תקרא שכתבתי שבסרט האחרון הוא כן השתמש בכוכבים אבל מה לעשות הם לא מגה כוכבים (אם אתה לא יודע את ההבדל אני אסביר לך). טום קרוז הוא מזמן לא שחקן של בנות 14, אתה כנראה חי עוד בתקופת אהבה בשחקים הרבה מאוד כוכבים שנראו בהתחלה לא יותר מתאימים מאשר לבנות 14 הפכו להרבה הרבה יותר מזה. ורק חלק מהאנשים יש את הכח לראות את העתיד ולחלקם העתיד לא ברור כי הכח לא איתם. אגב זה שקראת למלחמת הכוכבים ז´אנר מראה שאתה לא מבין יותר מדי. לאיזה ז´´אנר מדובר בדיוק? אני לא מכיר סרט אחד אחר שיכול להשתייך לז´אנר אחד עם מלחמת הכוכבים ומעבר לכל, אמרתי שזה חלום קטן שלי ששחקן שאני מאוד אוהב יהיה בסדרה שאני חולה עליה. זה הכל.

odiman11

New member
אם ככה אין לך שמץ של מושג בשחקנים

אם טום קרוז זה מה שעלה לך בראש כשחקן מגה חבל מאוד אולי הוא מאוד ידוע אבל זה לא אומר שהוא שחקן טוב ובטרילוגיה הישנה מי ששיחק את אובי ואן היה שחקן מאוד טוב וידוע פעם וליאם ניסן שחקן מאוד מאוד טוב וידוע פשוט אתה לא הולך לסרטים שהם מופיעים בהם ואתה הולך לסרטים שלא ניראים משעממים בטריילר שלהם וגם לדעתי זה יותר עדיך לראות שחקנים חדשים (חוץ מהיידן כריטיאן אי אפשר לסבול אותו) כל פעם שאני רואה סרט עם שחקן שידוע מידיי אני כבר יודע מה הוא יעשה כל הסרט

2אדום

New member
לא דיברתי על איכות השחקנים

לא דיברתי על איכות השחקנים . יש הבדל בן כוכב גדול לשחקן טוב זה לא תמיד הולך ביחד. אבל יש כוכבים ויש כוכבים . וילאם ניסן הוא שחקן נפלא ואפילו מצוין ואני האחרון שיבוא ויאמר משהו רע עליו , שיחק באחד הסרטים האהובים עליי ביותר מייקל קולינס (נראה משעמם בטריילר) . אגב אתה יודע מה עושה שחקן לכוכב אמיתי? שלא משנה אם הוא משחק טוב או לא אתה מתמוגג וטום קרוז עושה לי את זה. כוכב ענק זה אחד שכולם מכירים,איך אמרת? היה פעם שחקן מאוד מפורסם ששיחק את אובי ואן.ואתה לא יודע/זוכר איך קוראים לו, זה מאוד ידוע? בקיצור הבוכבים הבאמת גדולים הםשהשתתפו בהכי הרבה שוברי קופות ומשלמים להם הכי הרבה כסף גם אם זה לא לטעמנו . אין לך שחקן שאתה מאוד אוהב והיית רוצה שהוא יהיהחלק מההיסטוריה של מלחמת הכוכבים?את טום קרוז אני מאוד אוהב גם אם זה לא פוליטליקורקט להגיד באתר זה.

מיה אחת

New member
"מאוד טוב וידוע פעם"?

קצת עצוב לי לראות שחובב של סדרה קולנועית לא מסוגל לנקוב בשמו של השחקן הדגול אלק גינס.

odiman11

New member
אני לא ממש טוב עם שמות

אם אני לא שומע את שם של מישהו שאני בכלל לא מכיר כל יום לפחות ועם סיבה טובה לא סתם אין לי שום סיכוי ליזכור

Sith Master

New member
גם לא אתה../images/Emo19.gif

מעריצי הסדרה לא רוצים את טום קרוז. רק אתה. טום קרוז שחקן לא רע- אבל עדיין- הוא כוכב לבנות 14. דו"ח מיוחד סרט רציני ובכל זאת מספיק ילדות הלכו אליו בגלל טום קרוז. "במקום להיות סרט פנטזיה לאוהבי הז´אנר". קצת הבנת הנקרא לא לומדים בבי"ס? כלומר, כדי שתבין- SW הם סרטי פנטזיה-ואפשר לאהוב את ז´אנר הפנטזיה. ואולי פורטמן ומקרגור לא מגה כוכבים (למרות שהם השחקנים הכי טובים כיום- לפחות מקרגור). אבל איךם, איך... איך אתה מסוגל להגיד שסמואל ל. ג´קסון לא מגה כוכב????????

2אדום

New member
אני באמת לא קובע

זה רק רצון שלי, מין פנטזיה כזו , זוכר פנטזיה על זה אנחנו מדברים. המשחק של סמואל גקסון היה כזה מבריק? עניין של טעם. קשה להפריד בן האהבה שלך לסדרה לאיכות המשחק. כל השחקנים שהשתתפו בסדרה הפכו בשבלי לענקיים גם אם הם לא. את מולן רוז´ למשל ראיתי אלף פעם רק בגלל מקרגור (השחקן הכי טוב כיום ?נו באמת.) גם את טום קרוז היית אוהב אם הוא היה ג´די זה טבעו של הכח. טום קרוז הוא מזמן לא לבנות 14. אני יכול לתת לך רשימה ענקית של סרטים מצויינים שלו . כמה סרטי פעולה יותר טובים ראית ממשימה בלתי אפשרית. כנראה שאיזה ג´די עשה לך טריקמיינד שאתה חושב שאתה חי עדיין בתקופת אהבה בשחקים.

Sith Master

New member
תבין../images/Emo19.gif

לפחות אנחנו לא רבים יותר... אין ספק שטום קרוז מצוין- אבל בנוסף להיותו מצוין הוא לבנות 14. יואן מקרגור הוא הכי טוב לדעתי בדיוק כמו שלדעתך טום קרוז. ולא אמרתי שג´קסון שיחק מדהים באפ´ 2, אמרתי שהוא מגה-כוכב- ואין ספק. הוא אולי לא ברשימת המשתכרים הגדולים אבל זה בגלל גזענות: הוא השחקן השחור שמקבל הכי הרבה כסף לכל סרט. תראה, יכול להיות נחמד לראות את קרוז, אבל זה טוב ככה ולדעתי לא כדאי לבוא בנסיונות שיכולים להיות נחמדים אבל בעלי סיכוי גדול יותר שיהרסו

2אדום

New member
קיבלתי את מקדם הסיכון

אני בדר"כ אוהב סיכונים, אבל יש היגיון במה שאתה אומר. הרגשה שלי שזה סיכון מחושב שגם היה מצליח. תאר לך שעוד 60 שנה אישה בת 72 תביט במבט מזלזל בנכדה שלה, שלא תדע מי זה השחקן קרוז ששיחק בסרט השלישי איזה אביר ג´די. טוב אני עדיין עם הפנטזיה שלי יקח לי זמן להתגבר על זה. בנתיים אני הולך לראות שוב את ג´רי מגוייר. זכור הכח תמיד יהיה איתך.

Sith Master

New member
לידיעתך../images/Emo19.gif

כדי לא להישבר את אפ´ 3, לטום קרוז יוצא ב2003 סרט שנשמע טוב- אחרון הסמוראים. וב2004 משימה בלתי אפשרית3 תהנה בקולנוע
אתמול זכיתי בכרטיסים חינם ל"איש הראשון שלי"- סרט מסריח. לא ללכת

2אדום

New member
את משימה בלתי אפשרית 2 לא אהבתי

למרות שזה לא קשור לכאן. זה היה כמו ג´מס בונד.

למעלה