חלום קבליסטי

• פותח הנושא pf-1
  • פורסם בתאריך

pf-1

New member
חלום קבליסטי

שלום לכולם היה לי חלום מאוד מוזר ורוחני לאחרונה. אני אפרט אותו בדיוק כמו שאני זוכרת אותו אבל לפני כן אציין שאין לי שום קירבה לדת בשום צורה שהיא. החלום מתחיל בזה שאני צועדת במעין עיירת רפאים (כמו בסרטי המערב הפרוע הישנים) כשמשני הצדדים שלי בתים נמוכים בעלי קומה או שתיים, אבל אני יודעת שאני נמצאת במקום עתיק וקדוש משום מה. במהלך הטיול מצטרף אליי אדם רגיל לחלוטין אבל משום מה אני מודעת שהאדם הזה הוא (תחזיקו חזק, אני לא צוחקת) משה רבנו. אנחנו הולכים ברגל ומדברים כמו חברים ותיקים ומגיעים לסוף שדרת הבתים. יש שם מעין רחבה של אדמה ללא בתים ובסופה ישנו מעין בית שנראה כמו המנהרות החצובות באבן. הבית קצת גבוה ואנחנו נכנסים לשם. בתוך הבית אין ריצוף אלא אדמה קשה בצבע חום כהה. מבפנים הוא לא כ``כ גדול אבל התקרה גבוהה. אני מתקדמת עוד קצת ורואה הרבה כדי חרס עתיקים מונחים על הארץ (אני לא זוכרת אם היה בהם משהו). ואז .........אתם בטח לא תאמינו לי שוב, מאחורי הכדים עומד גבר במלוא הדרו, זקן לבן ובגדים לבנים ואני זוכרת שהיה בלובן הבוהק הזה המון אור, תקווה וטוהר, עומד לו שם אברהם אבינו. הוא אומר לי משהו שאיני יכולה להיזכר בו ואז התעוררתי מהחלום עם אושר עילאי, שלא חוויתי כמותו מעולם, שליווה אותי למשך כל אותו היום ומיד רשמתי לי אותו במחברת החלומות שלי כדי לא לשכוח שום פרט, חוץ מאת הדברים שנאמרו לי שם. יש לציין שהחלום אירע לפני פסח. אשמח לקבל רעיונות לפתרון החלום. דרך אגב, יש לכם פורום מגניב תודה ולילה טוב, המון חלומות מעניינים

היי אולי הצליח לעזור לך

אז כמו שאת מתארת זאת הארה פנימית שנמצאת בתוכך כלומר מה שראית אולי זה בא בגלגולים ראית משהו כזה בגלגולים הקודמים שלך זה דיי איתכן , אבל אולי את לא מודעת אבל נראה לי שאת רוחנית כי רוחניות זאת לא רק דת זאת תגובתי אשמח אם תשלחי לי תגובה בנושא . על כל פנים שהיה לך יום קסום מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ביייס .

ברוכה הבאה לפורום!!!

שלום לך PF1 וברוכה הבאה לפורום!!! אני חייב להודות שחלומך הפיל אותי לרצפה ובחזרה לכיסא, למרות שהחזקתי חזק...:cool: מעניין, איך את יודעת שמדובר במשה רבנו ואברהם אבינו? המחשבות הראשונות שעלו לי בראש היו באמת על הקשר בין חלומך ל``פסח``, ובמחשבה שניה החלום נראה עמוק יותר. יש כאן רמז לדרך חדשה, אולי אפילו התחברות לדמויות רוחניות שמלוות אותך כל חייך, שעתה החליטו להראות לך את דרכך החדשה. דמות חדשה עתידה להופיע בחייך, בהתחלה תראה כשיגרתית, ובהמשך תתגלה כמורה דרך רוחני, דמות זאת עתידה, לפתוח בחייך דלתות חדשות אל מקומות מלאים בהשראה עבורך. התחושות שלי אומרות, שיש לך פוטנציאל אדיר בתחום הנסתר, אך את עדיין לא בטוחה לגבי התחום ומחפשת הוכחות... את מוזמנת לשתף אותנו בחלומותיך וגם בפירושיך, נראה לי שיש לך הרבה מה להוסיף לפורום זה. חג שמח וחלומות פז, רואה בכוכבים.

חלום קבליסטי???

שלום לך ידידתי!!! ניסיתי להציע גישה חדשה לפרוש החלום אך משום מה תשובתי נזרקה ע``י השרת. בכל אופן אנסה שנית. כפי שהרואה בכוכבים פרש גם לדעתי את בחורה מאד רוחנית. לפני שאגש לפרט את חלומך הרשי לי לומר את המשפט הבא שלוש פעמים:``חלום טוב חלום שלום``. ובכן אני רואה לדעתי האישית בלבד את הזכות הגדולה שלך לפגוש בשני אנשים מדהימים. אני אשה לא דתיה וככה תסתכלי על הפרושים שלי. אני פשוט מעט רוחנית ןבכן: את פנית לחפוש אחרי דרך . יש בידייך כנראה סדרה של תובנות: רעיונות ועד עכשיו לא היית בטוחה עם זה הזמן לצאת לדרך. ידידתי זה בדיוק הזמן. קדימה התחילי להגשים את רעיונותייך. הדרך בה צעדת לדעתי זו דרך שבה את מחפשת איזה שהוא משכן חדש אולי בית מגורים חדש ואולי חפשת את בית המקדש. בעבר היה העם עולה לבית המקדש על מנת לזכך את נפשו ולטפל בכל מיני תחלואים של הגוף והנפש. את זכית לפגוש במורה המדהים הראשון: משה רבנו. זוהי דמות של אדם שהיה מסור לחברה ללא גבול. אדם של רעיונות נפלאים. משה הלך איתך ודבר אלייך כמו ידידה משכבר הימים ואת הרגשת נפלא. ידידתי גם את נועדת לגדולות. להנהיג להוביל ולעזור לאחרים במסירות ללא תנאי. עברתם במנהרה לדעתי זכית לעבור בנקבת השילוח. אל תשאלי אותי מאיפה זה בא לי? לא יודעת. את זכית להפגש בדמות מדהימה נוספת: אברהם אבינו. האדם שהזדהה עם חסדים. אדם נפלא שכל מה שהוא עשה עשה מתוך אהבה לבריות. איש חסדים אמיתי. את הרגשת נפלא כשהתעוררת מן החלום כי קבלת אישור לדרכך. את אדם טוב ועוזר לזולת. למדי איך לעשות זאת בחייך ללא נקיפות מצפון. זה הזמן. רק בקשה אחת ממך תשתדלי לא לתת יותר מידי מעבר לכוחותייך. זאת לא החכמה ולא המטרה. לפרטים נוספים את יכולה להכנס לדואר שלי:[email protected] או סתם לבקר בפורום מודעות פנימית. להשתמע. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

pf-1

New member
חלומות ופרפרים לכולם :cool:

קודם כל תודה לכולכם על הארה ועזרתכם. לגבי הדרך שלי, אני באמת יוצאת כרגע לדרך חדשה ורק נתתם לי מעין אישור שכדאי לי לעשות אותה. לגבי הרוחניות שבי, גם את זה יש בי, אני מתעסקת בכל העיניין המיסטי הזה מגיל מאוד צעיר, ובד``כ הייתי פותרת את החלום לבד אבל רציתי עוד נקודת מבט. אני אשמח להשתתף בפורום בהמשך ואולי לעזור לאנשים נוספים. הרבה אור ותיקווה לכולנו לילה טוב פיני

למעלה