חלום צלול!

Variety

New member
חלום צלול!

היי, אתמול בלילה, אחרי איזה מעל 15 שעות שלא ישנתי, כשהלכתי לישון החלטתי לנסות ווילד. בווילד חשבתי על כך שאני רוצה להבין שאני חולם כשאראה אחד מהסימנים שמופיע לי הרבה בזמן האחרון. טוב, אז בסופו של דבר נרדמתי, ובחלק מסויים של החלום הבנתי שאני חולם. לא 100% צלילות, אבל הייתי יחסית מאוד צלול. והחלום היה הכי יציב שבעולם. הסתכלתי על לוח שנה שהיה שם, והיה כתוב בו אילו דברים אני יכול לעשות בחלום (מכאן הבנתי שאני לא מאה אחוז צלול כי אם הייתי באמת צלול הייתי עושה מה שאני רוצה, למרות שבחלום חשבתי שבגלל שהכל יציב, אני גם מאוד צלול). הסתכלתי על תמונה של דונאלד דאק שהייתה שם. ודמויות מצויירות כל הזמן הסתובבו לי בין הרגליים. דמויות מכל מיני סרטים מצויירים. כאן ירדה הצלילות יותר כשהלכתי לראות משהו בחלון. אני חייב לציין שכזאת יציבות של חלום צלול עוד לא הייתה לי, לא היה שום חשש שאני אתעורר, ממש ממש יציב. גם זכרתי המון המון מהחלק שלפני שהייתי צלול ומהחלק שאחריי וזה בינתיים החלום הכי ארוך ביומן חלומות שלי, אולי כ2 דפים (לא בגודל פוליו). וכל זה למרות שישנתי איזה7 שעות. חלומות פז, Variety-

מזל טוב! שינה רבה = צלילות גבוהה

דיי הרבה זמן לא ביקרתי פה אז שלומות לכולם
מגניב, וכמו ששמת לב שינה מרובה מובילה גם לצלילות גבוהה וזה דבר מאד טיבעי, רק שלא צריך להגזים מספיק לישון 6 שעות לפני
שינה של מספר שעות לפני החלום הצלול ( לפחות 5 או 6 ועדיף 6 ) באמת תוביל לצלילות גבוהה בדרך כלל, אך שינה רבה מדיי ולא תצליח להרדם שוב אז זהירות. ביי, המומחה.

matanzur

New member
מזל-טוב!

מזל-טוב על החלום הצלול. אולי בגלל שישנת אחרי שהיית ער 15 שעות, אז כנראה זה הצליח לך. כשאני מנסה לעשות ווילד אחרי 5 שעות שינה, אני פשוט לא מצליח להירדם, לא יודע למה.

L i z a r d

New member
להערכתי

החלום היה יציב בגלל שנראה שנהיית מודע בשלב מוקדם יחסית שלו, ואז יותר קל להחזיק בו באופן טבעי. וגם בגלל שלפי מה שאתה מספר לא חיפשת יותר מדי שליטה בנעשה ואז הוא יותר זורם, אני זוכר חלומות שבהם פחדתי להתערב יותר מדי כדי להחזיק את החלום ובאמת הוא החזיק יותר בקלילות ככה...

למעלה