חלום צלול=]

keton13

New member
חלום צלול=]

אני לא מעמיק בנושא הרבה, ויש לי פעם-פעמיים בחודש חלום צלול בדרך כלל.. פשוט עד עכשיו לא שלטתי בו טוב, הייתי אולי 40% שולט בעצמי בחלום וזה מאוד הפריע... מה שגם אני זוכר שישר נכנסתי לתוך חלום צלול, ולא שבאמצע חלום רגיל אמרתי לעצמי "זה לא הגיוני, אני חולם!" אבל עד אתמול.. אתמול חלמתי שנשברה לי הגיטרה (חחח) ואמרתי "זה לא הגיוני, אני חולם!" ובן רגע הרגשתי כאילו יש מצלמה מרחוק כזה שבאה מלמעלה לתוך הגוף שלי ואז זה כאילו שהנפש שלי נכנסה בגוף שלי והתחלתי לשלוט עליו (יואו זה היה מזה יפה=] ) והפעם הייתה לי יותר מודעות, אך אם לא מספקת... בהתחלה היה מטושטש, צעקתי "הגבר צלילות!" כמה פעמים וזה עבד, אם כי לא 100%. יש עוד דרכים על מנת לשפר את המודעות בחלום צלול? ואני זוכר שלעשות פעולות שאני רוצה עשיתי חופשי, אמרתי "קפיצות גבוהות!" והתחלתי לקפוץ גבוה, אמרתי "ריצה מהירה!" והתחלתי לרוץ במהירות! (למה לא ביקשתי לעוף?:\ ) בכל זאת היה לי קשה לזמן בנאדם שאני רוצה לחלום. איך אני עושה את זה בדיוק? ועוד משהו- באמצע החלום, פתאום בלי שום קשר, הרגשתי רגיל והכל, קמתי=[ זה ביאס... איך אני יכול להאריך את החלום מבלי לקום בפתאומיות? לא התרגשתי, לא העירו אותי, לא היה משהו שהפריע לי, פשוט באמצע שרצתי בחלום, התעוררתי=[

sh00sha

New member
שאלות מצוינות! גם התשובות...

קודם כל מזל"ט על החצלול! על חצלול מכבד את בעליו החצללן. הדבר הראשון שאתה צריך להכניס לראשך, הוא שאתה מסוגל. להגיד לעצמך שוב שוב, אפשר לפני השינה, "אני אחצלל לעיתים יותר תכופות! המודעות שלי תהיה גבוהה! הצלילות שלי תהיה מצוינת! החצלולים שלי יהיו יותר ארוכים ואני אצליח לזמן ולעשות כל מה שארצה ואחשוק!" הגדרות שחשוב שתידע. צלילות - האיכות והחדות בה נשקפת אליך הסביבה בחלום. מודעות - כמה אתה משוכנע בכל שאתה חולם. ככל שהמודעות גבוהה יותר הסיכוי לחזור לחלום רגיל קטן יותר. כשאתה אתה צועק "הגבר צלילות" בחלום, תצפה שזה יעבוד! תאמין בכל ליבך, שאחרי שתצעק, הצלילות תתגבר פי 1000 והכל יהיה חד ויפה יותר! שנה את המפשט ל "הגבר צלילות פי 1000!" ישנן שיטות רבות להגברת הצלילות, שיטת שאני המצאתי היא הרכבת משקפיים. תרכיב משקפיים בחלום, בידיעה שאחרי שתשים אותם הצלילות תתגבר פי כמה וכמה! להגברת המודעות ניתן באמת לצעוק "הגבר מודעות!" או להגיד משפטים שחיברת כמו:" אני חולם ואני יודע שאני חולם! אני אעשה עכשיו את כל מה שתכננתי ואהיה מודע לחלוטין לעובדה שאני חולם! לא אתן לעצמי להישאב חזרה לחלום רגיל!" ניתן להגביר את המודעות גם בחישובים שונים ופשוטים... נסה לחשב 2+3, 5+7, כאלה...המטרה היא לעורר את החלק במוח שפועל בהגיון כמה שיותר. אם יש משהו שאתה מאוד לא רוצה לשכוח לעשות תשתמש באזכורים כל יום, לדוגמא:"בחצלול הבא אני אזכור לעוף! אני אעוף בשיטה הזו ובשיטה הזו ויהיה לי ממש כיף!" אם תאמין בעצמך ותזכיר לעצמך שאתה מסוגל, ותפעל לפי השיטות להגברת הצלילות והמודעות, אני מבטיחה לך שלא תתעורר, ואם אתה מרגיש שאתה הולך להתעורר, נסה לקחת חלק פעיל בחלום כמו להחליט לרוץ או לזמן מישהו או לעשות פעולה מסוימת שתחזיר אותך לחלום שיטה שעובדת על כל דבר, צלילות, מודעות, זימון, פעולות, רצון להתעורר, היא שיטת הספירה לאחור. ספור מ10 ל-0 ותצפה לכך שמה שאתה רוצה שיקרה באמת יקרה כשתגיע ל-0. עוד שיטות להארכת החצלול, הגברת המודעות, הגברת הצלילות ועוד, תוכל למצוא באתר של אלון ברמן לחלומות צלולים (קישור למעלה). מקווה שעזרתי, סבתא שושה.

keton13

New member
וואו, תודה רבה=]

תגובה מושקעת ועזרה לי המון=] אני אשתמש בעצות שלך, ובדרך יש לי שאלה: כמה זמן את מצליחה להחזיק חלום צלול? הכוונה, כמה זמן בממוצע כל חלום צלול שלך נמשך?

sh00sha

New member
את האמת, אין לי מושג o_O

כלומר, הזמן בחלומות שונה מהזמן במציאות. יש שטוענים שכל חלום נמשך 7 שניות בלבד! אני מרגישה שאני מחזיקה המון זמן וזה מאוד מעלה לי את הבטחון שבחצלולים שלי.אני יכולה להעריך בערך את הזמן באומרי לדוגמא: אני מגלה שזהו חלום צלול, ומספיקה לעשות בערך 5 דברים שרציתי לפני שהוא נגמר. D= עד הפעם הבאה, סבתא שושה.

psycho360

New member
עוד שיטה להגביר צלילות-

להסתובב במקום שוב ושוב ושוב ושוב [בחלום כמובן] וכשאתה מתייצב הכל הרבה יותר ברור כי המוח מתנער או משהו כזה

למעלה