חלום צלול

Tiger 2

New member
חלום צלול

היה לי חלום צלול אתמול, לא השתמשתי בשום שיטה ואפילו לא בדיקת מציאות, פשוט פתאום הבנתי שאני חולם. הייתי צלול רק לאיזה כמה דקות אני חושב... זה היה החלום הכי מציאותי שהיה לי עד עכשיו, לא היה שום הבדל בינו לבין המציאות, הכל היה מדוייק כמו שזה באמת. אגב שבז, ניסיתי לקרוא לך, שמעת במקרה משהו? נ.ב --- בלייד צור איתי קשר באייסיקיו, פירמטתי ואני לא מוצא אותך.

shabaz

New member
לא...

פגשת מישהו? אמרת לי שאני חולם? איך נראיתי?...יכול להיות שבאמת היה לי חלום צלול אבל אני לא זוכר אותו... אם תזכיר לי מה היה אז אולי אני יזכר...

shabaz

New member
עכשיו שאתה מזכיר את זה...

באמת היה לי חלום צלול אתמול... אני זוכר עכשיו (נזכרתי בזכותך..תודה..) שצעקתי כמה פעמים הגבר צלילות ושיפשפתי את הידיים שלי... אבל אני לא זוכר את ההתחלה או איך גיליתי שאני חולם...יכול להיות שאתה אמרת לי... ודרך אגב..ניסיתי להשתלב בחלום ולראות מה יקרה בלי שאני יתערב אבל איזה דקה של הליכה בחלום התעוררתי...איזה ביאוס.

Tiger 2

New member
לא ראיתי אותך

אני רק זוכר שצעקתי שבז שבז זה חלום! וזהו.., גם לא הייתי צלול הרבה זמן וגם זה היה כל מציאותי שהתחלתי להתבלבל אבל שמרתי על צלילות, בקיצור בגלל כל זה לא הספקתי לעשות שום דבר... בעסה

shabaz

New member
מגניב....יכול להיות

שכן בגללך הבנתי שאני חולם... כי באמת אני לא זוכר שראיתי מישהו לא מוכר... תודה...

lobaum

New member
מה נסגר איתכם?????

מה קורה עם שניכם?? כאילו עשיתם חלום צלול ביחד?? יש כזה דבר בכלל?? אתם מכירים אחד את השני??

Tiger 2

New member
אנחנו לא מכירים

אחד את השני אבל היה לי חלום צלול ונזכרתי שפעם דיברנו שאם לאחד יהיה חלום צלול אז הוא ינסה לקרוא לשני ולהגיד לו שזה חלום, יענו חלום משותף כזה, אז זה מה שעשיתי.

למעלה