חלום צלול?

LeAn261

New member
חלום צלול?

שלום לכולם. מאז שאני ילדה קטנה אני חווה (כנראה) חלומות צלולים. אני הולכת לישון ומרגישה שהמוח שלי נרדם, כמו שמרגישים שיד נרדמת, איקצוצים כאלה.. ואני פשוט "נשאבת" לתוך "עולם אחר" ההרגשה היא שאני נשאבת לסיוט, הרבה קולות וצבעים, פשוט מפחיד.. לאט לאט עם השנים הרשאתי לעצמי "להיכנס" לתוך העולם הזה, והצלחתי לשלוט בו. הרגשתי שאני נכנסת לעולם הזה ופשוט "הלכתי" ועשיתי מה שרציתי. אבל לפעמים אולי שאני עייפה מדי ואני לא מצליחה לשלוט בעולם הזה ואני נשאבת למין סיוטים מוזרים ולא מובנים .. ואני מצליחה לצאת כשאני נושכת את השפה של או משהו כזה..ואז פותחת עיניים חזק , מדליקה טלויזיה רק לא להישאב לשם.. עד לא מזמן לא ידעתי מה אני חווה וחשבתי ללכת לטיפול בהפרעה בשינה. איך אני אצליח ל"שלוט" בעולם הזה תמיד ולא לפחד ממנו ? ?

silverhawk

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

את אחת מן המעטים שאנו קוראים להם 'מחצללים טבעיים'. קודם כל, הרשי לי להרגיע אותך, אין לך מה לפחד - מדובר בתופעה טבעית לחלוטין אשר יכולה להיות ממש מדהימה. על מנת לשפר את השליטה שלך בחלומות, את יכולה להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות (את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות). אלו ישפרו את המודעות שלך ויגבירו את סיכוייך לשלוט בחלום. מעבר לזה, לצורך ביצוע פעולות ספציפיות ישנן שיטות שונות. לדוגמה, לצורך החלפת סצנה או זימון אנשים, ניתן ללכת לדלת כלשהי ולהאמין כי מאחוריה יהיה הדבר הרצוי. במקרים רבים זה מה שאכן יקרה. על מנת לשלוט בדברים מסויימים בחלום ניתן לקחת חפץ כלשהו, להחליט ולהאמין כי הוא קסום ולבצע בעזרתו את הדברים. ככל שהדבר שתנסי לבצע יהיה יותר 'על טבעי', כך יהיה לך קשה יותר לבצע אותו עקב התנגדות המוח. לכן אנו יוצרים שיטות 'לעבוד' עליו. הדרכים למעשה כמעט אינן מוגבלות. אם תשאלי שאלות ספיציפיות יותר, נשמח לעזור.

LeAn261

New member
תודה

תודה לך על התשובה, דרך אגב גם אמא שלי ואחיותיה חוות את זה, אבל כסיוט הן לא הצליחו לשלוט בחלום, הן לא ידעו מה זה וכשניסו לברר לא ידעו מה לענות להן... אני עכשיו בעצם פותרת להן את הסיוט הזה... רציתי לשאול, האם יש מעבר לחלום? האם יש מעבר לאני עצמי שעוברת את החוייה הזאת? כלומר יש קשר לחיים המציאותיים? אני יכולה לבצע באמת דברים או שרק אני מרגישה שאני עושה אותם? האם יש קשר לתקשור?

Shaby Sababy

New member
אענה לך.

ראשית, לא הבנתי למה התכוונת שארת "מעבר לחלום צלול", אם התכוונת לכך שאת יכולה לתקשר דרך החלום, ללהתכונן למבחנים או להשאיר הודעה לחבר-אז לא. הכל נמצא בדימיון שלך בלילה- ההבדל הענקי בין הדמיון לחלום שהכל כ"כ מציאותי, את יכולה למשש, לאכול ולהריח. כמו שדודי אמר לך, את כנראה אחת מהמחצללים הטבעיים, ורוב הפורום היה מת להיות כמוך. נצלי זאת וחצללי ללא סוף!

silverhawk

New member
גם אני אענה ../images/Emo8.gif

בנוגע לאמא שלך - את מוזמנת להפנות אותן לפורום או לאתר של אלון ברמן לצורך למידה על הנושא. ידוע שרוב הפחד נובע מן הלא ידוע... עכשיו, בנוגע לחלק השני. תראי, ישנם אנשים שיגידו לך כי OBE'S (יציאות חוץ-גופיות) קיימות וכי מדובר באירוע מציאותי לחלוטין. אישית, אני לא מאמין בכך וחושב כי כל מה שקורה, קורה אך ורק במוחך. את צריכה להגיע בעצמך למסקנה במה את מאמינה.

למעלה