חלום צלול!!!

חלום צלול!!!

היום בלילה חלמתי חלום צלול (גם עוד חלום אחד אני זוכר הוא דיי מעניין) אני בביתי עם חברי, כשפתאום אני מגלה שזה חלום ע"י כך שחבר שלי אומר לי: "אנחנו חולמים, בוא נעשה בדיקת מציאות" אני מסתכל בשעון ורואה שזה חלום. אני לא הייתי בטוח ואמרתי: "בוא נעשה עוד בדיקה לפני שנקפוץ מהחלון" לקחתי איזשהו כלי מברזל שאני לא זוכר מהו והסתכלתי לראות אם כתוב עליו משהו היה כתוב עליו הדגם.. וכל פעם כשהסתכלתי ראיתי דגם אחר... זה היה בטוח חלום! ואני הייתי בטוח צלול! אני הולך למרפסת שלי ומחליט לקפוץ ולעוף יחד עם חברי... אני אמרתי לו שינסה ראשון (למקרה שזה לא חלום)... הוא רץ קפץ ונפל למטה (אני גר בקומה 2) אז אני חושב לעצמי: "הוא לא מצליח כי הוא חדש בתחום החלומות הצלולים ואני מנוסה אז אני יצליח" רצתי קפצתי ו... נפלתי גם... אחר כך ברחוב אנחנו הסתובבנו ועשינו כל מיני דברים שאני לא זוכר ואז חזרנו לביתי, שטפנו פנים, ונכנסו לחדרי ששם היה עוד חבר שלי! גם לו אני אמרתי שזה חלום והוכחתי לו את זה עם הכלי מברזל ואז איבדתי תחושה אז שיפשפתי ידיים וזה פעל.! הלכנו לאיזשהו מקום שבוא משחקים משחק מוזר מאוד שדומה לבאולינג: יש הרבה מסלולים וכל קבוצה על מסלול בכל קצה מסלול נעמד עוד איש (במקרה של הקבוצה שחבר שלי טען ששלו היה בקצה חתול... חחח) והקבוצה זרקה עליו כדורים... מי שנשאר חיי אחרון מבין כל אלה שזורקים עליהם כדורים אז הקבוצה שלו מנצחת... אני זוכר שעודדתי את הקבוצה של חבר שלי כזה בצחוק כי ידעתי שזה חלום ואז עלינו למנהל של אולם המשחק הזה... דיברנו איתו קצת ואני לא זוכר מה הוא אמר ומה אמרנו לו... ירדנו למטה ופתאום התחילו להחשיך עיניי... הבנתי שאני מתעורר וחשבתי: "יאללה משעמם בוא נתעורר" והתעוררתי! *החלום היה ברמת צלילות גבוהה מאוד!! *כשדיברתי עם אנשים זה לא הוריד לי את רמת הצלילות אלא להפך. כשדיברתי עם חבר שלי הוא זה שהביא לי את הצלילות. *מבתוך החלום, החלום היה ארוך מאוד (3 שעות לפחות!) אך כמובן שהוא לא היה 3 שעות אמיתיות! *בגלל ה 3 שעות הארוכות האלה כבר התחיל לשעמם אז החלטתי להתעורר! אני יכתוב הודעת המשך עם החלום הלא צלול שאני זוכר (הוא דיי יפה תקראו!)

חלום לא צלול!!!

יש כותרת: המטוס הטכנולוגי אני נמצא בתערוכת מטוסים עם סבתי. אני דיי מתלהב ומתפאר מהמטוסים כי הם נראים לי מטוסי קרב חדשניים ומצויינים. אחד מהמנהלים כנראה בא אליי ואומר לי: "ילד, אני רואה שאתה אוהב מטוסים אוד (מה שנכון), אם אתה רוצה לטוס לבד באחד המטוסים תגיד ואני ייתן לך רשימת מטוסים שתוכל להטיס" אני כמובן הסכמתי כי זה החלום שלי להיות טייס... הוא נתן לי רשימת והיה מטוס אחד שכל הביצועים והכל אצלו הוא בציון 100! אני בחרתי אותו אני נכנסתי למטוס עם סבתי ושאלתי אותה אם היא מוכנה והיא ענתה שבטח! פתאום מצאנו את עצמנו והמטוס בכביש ליד הבית שלי והתחלתי להפעיל מנועים המטוס תפס תאוצה תוך כמה שניות והמריא! טסנו קצת מעל הבית והעיר שלי ופתאום כשהמטוס התחיל לתפוס מהירות נפל לי הגג על הראש והסתיר לי את הדרך דרך החריצים בגג ראיתי שאנחנו מתקרבים להר ניסיתי להרים את המטוס אבל למעלה הפך להיות למטה ולהפך ואז הצלחתי להרים אותו ע"י דחיפה קדימה (מה שאמור להוריד את המטוס) של ה"הגה". בשנייה האחרונה אני הצלחתי להינצל ואז סבתא שלי הרימה את הגג למעלה כדיי שאני יראה לאן אני טס אני עשיתי כמה פעלולים שאני לא יודע איך אני מכיר אותם! ונגמר החלום (לא התעוררתי... כנראה שאחריו היה הצלול) *כשהתעוררתי ורצתי לספר את החלומות לאימי היא שאלה אותי מה קרה לי על המצח הסתכלתי במראה וראיתי שקיבלתי מכה כנראה מהברזלים במיטה יכול להיות שזה גרם שבחלום הגג יפול לי על הראש (אוףף זה כמעט הרג אותי בחלום הדבר הזה)

BladeRaider

New member
ובכן....

חלום צלול נחמד, חבל שהתעוררת. גם אני אוהב מטוסים, בעיקר מטוסי קרב, יש לי שאלה אחת, לאיזה גג התכוונת? במטוסי קרב יש לך חופה שקופה מסביבך. דרך אגב הICQ שלי: 126393981

ככה זה היה בחלום (זה לא מציאות)...

ואגב אני הוספתי אותך לרשימה! תיהיה און ליייין

מגניב !! משתתפים בשימחתך ../images/Emo13.gif

ממש יפה ! תגיד אם הוא היה כזה ארוך אז לא הספקת ליבדוק רמת מציאות של דברים ? ( כלומר להסתכל לדוגמה ממש מקרוב על דברים ולבחון אותם, למשש חפצים ואנשים ולראות כמה הם מציאותיים .. ) כתבת ממש מעט בשביל חלום צלול שנימשך כביכול 3 שעות לא ? מה אתה מסתיר מאיתנו ? ...
אבל באמת, ספר עוד דברים אם אתה זוכר, מעניין ! אלון

הקטע ברחוב אני זוכר שהוא היה ארוך

אבל אני זוכר רק קטעים לא מובנים ממנו שיכול להיות שזה אפילו חלום אחר כי יכול להיות שהחלק הזה לא הייתי צלול והצלילות חזרה אליי אני הסתכלתי ובחנתי כל מיני דברים כמו נגיד את הידיים שלי שעניינו אותי! משום מה לא ממש התרגשתי כאילו התרגשתי ואמרתי לעצמי לא להתרגש ולא ניצלתי את הזמן על לבדוק כל מיני דברים כי ממש נראה מציאותי! אז זה כמו שעכשיו תסתכל על המחשב ותבחון אותו!

Variety

New member
מזל טוב!

מזל טוב! חלומות מגיבים, גם אני צריך לחלום איזה חלום צלול בקרוב, אבל זה לא נראה לי יתאפשר אם אני כל יום אחזור ב 4 בבוקר. טוב, אני אתאמן יותר חזק על ווילד. שוב, מזל טוב. תנסה אם אתה רוצה, לעבוד על ייצוב החלום, וצלילות.
חלומות פז
, Variety-

למעלה