חלום צלול

illuSioniSt 89

New member
חלום צלול

קראתי על חלומות צלולים, ואני ממש רוצה לנסות את זה אבל כשאני בחלום צלול: 1. האם יכולים לקרות דברים מסוכנים? 2. האם אני יכול להרוג את עצמי? לפגוע בעצמי? 3. איך אני מתעורר מחלום צלול? 4. האם אני יכול להיכנס לאיזשהו סיוט ולא לצאת ממנו? 5. האם בחלום צלול, אני מדבר מתוך שינה, או עושה תנועות פיזיות? (במציאות). 6. על איזו שיטה אתם ממליצים, כדי להגיע לחלום צלול ברמה גבוהה, למשך זמן רב?

WILD WILD WILD........

להתעורר אחרי 4 וחצי עד 5 שעות שינה ואז לעצום עיניים ולהתחיל להתרכז במשהו ללא הפסקה, בנשימות שלך, תיקתוק שעון, מוסיקה חלשה שאתה אוהב.... אם לא תנדוד עם המחשבות (חשוב מאד) ותחזיק מעמד כמעט מובטח לך שתוך זמן קצר (תוך כמה דקות בדרך כלל) תיכנס לחלום צלול, בעזרת השיטה הזו ניתן באופן עקרוני להיכנס לחלום צלול בכל לילה, צריך רק לתפוס איך לעשות את זה כמו שצריך ולהתגבר על הפחד והדברים שעלולים לקרות. צלילים

illuSioniSt 89

New member
כמה דברים:

א. מה זאת אומרת "להתגבר על הפחד והדברים שעלולים לקרות"
ב. תוכל לענות על שאר השאלות
תודה.

silverhawk

New member
תשובות

1) לא. חלום צלול זהו תהליך טבעי לחלוטין, ובמהותו הוא אינו שונה מחלום רגיל. 2) כנ"ל 3) באופן טבעי, בדיוק כפי שאתה מתעורר מחלום רגיל. הבעייה היא לא להתעורר מחלום צלול, אלא להישאר בתוכו...
4) לא ניתן 'להתקע' לעד בחלום. אמנם ייתכן כי תסבול מסיוט בעודך מודע לעובדה שאתה חולם, אך עובדה זו רק יכולה להועיל לך - יהיה לך פשוט הרבה יותר לשנות את מה שמתרחש בחלום. בכל מקרה, בסופו של דבר תתעורר. 5) חלום צלול הוא כמו חלום רגיל באופן כללי. במידה ואתה מדבר מתוך שינה בחלומות רגילים, אותו תהליך עלול לקרות גם בחלום צלול. 6) בתור התחלה אני ממליץ לך לעבוד על יומן חלומות ועל בדיקות מציאות. בהמשך תעבור לשיטות המתקדמות כגון מילד או ווילד. בהצלחה וברוך הבא לפורום!

illuSioniSt 89

New member
אני מתכוון...

מה יקרה אם אני אירה בעמי בחלום? או אנסה להתאבד בכל דרך שהיא..

illuSioniSt 89

New member
ועוד משהו קטן ../images/Emo13.gif

בקשר לבדיקת מציאות, איך אני אמור לעשות את זה? בעיקרון אני פשוט אומר לעצמי "האם אני חולם?", ואז אני חושב מה עשיתי עד אותו רגע היום, ואז אני עונה, לא זה לא חלום. ככה לעשות את זה?

sh00sha

New member
כמה שאלות... =)

טוב להתאבד בחלום לא יכול לפגוע בך בכל צורה שהיא! מק-סי-מום תופיע בחלום אחר או סצינה אחרת.... או שאולי לא יקרה לך כלום ושומדבר לא ישתנה... בעיקרון יקרה מה שאתה מצפה שיקרה או רוצה מאוד שיקרה...אבל הכי חשוב שום רע לא יצא מזה... דווקא כיף!!...בקשר לווילד אני מניחה שאני יכולה פשוט ללנקק... במקרה אחר הייתי מסבירה אבל עימך הסליחה אני עייפה.... זה כאן... : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=27&a=16961&c=1915&sc=0&ssc=0 כן זו סוג של בדיקה מסויימת... אתה יכול להשתמש בכל בדיקה שתרצה.... כל עוד באמת בתמים תשאל את עצמך האם אני חולם? ולא סתם תדחוף תיד לקיר בכל הזדמנות שיש... עוד על בדיקות מציאות תמצא באתר הזה... האתר של אלום ברמן: http://planet.nana.co.il/lucidity/ אני לא אתן כתובת לעמוד המסוים כי אסור אבל האתר מאוד נוח לניווט... אני מקווה ש... איך אומרים... תקרא-תצליח! בהצלחה בהמשך

illuSioniSt 89

New member
רגע....לא הבנתי משהו.

האם בבדיקת מציאות אני צריך גם לשאול את עצמי, וגם לעשות "ניסוי" על הסביבה? כמו להסתכל על שלט/שעון מספר פעמים.. שוב, תודה

sh00sha

New member
בדיוק ככה ../images/Emo8.gif !

וממש לנסות ולחשוב שאתה חולם! אף פעם לא לוותר לעצמך ולזרוק איזו בדיקת מציאות על הקיר או בשעון!

למעלה