חלום צלול!!!!!!!

BladeRaider

New member
חלום צלול!!!!!!!

היום היה לי חלום צלול בלי שיטה בלי כלום. במקרה קמתי ב 3 השתנתי וחזרתי למיטה. החלטתי לעשות WILD, פתאום חשבתי, אם יהיה משהו מפחיד ואני לא אצליח להרדם כל הלילה אחרי זה ועוד מחר יש לי 2 בחנים, וויתרתי על הרעיון ונרדמתי רגיל. בקיצור מצישהו בחלום הבנתי שאני חולם, והקדשתי איזה דקה שתיים, לייצוב החלום, אחר כך הלכתי בבית, ראיתי את ההורים שלי ואמרתי משהו כמו אתם לא באמת ההורים שלי רק יצירה של הדימיון, הם אמרו משהו עם עוזי, ואז בדרך לחדר שלי שבו החלטתי שיהיה עוזי, בדקתי ריאליסטיות של חומרים, הטלוויזיה הייתה די ריאליסטית, הגעתי לחדר והיה שם מן מקלע ארוך כזה כמו M60 אבל עם כוונת של H&K אמתרי, טוב, זה לא עוזי אבל זה יורה, יריתי קצת ואז אמרתי, תמיד רציתי להטיס f - 16 הלכתי לחדר אחר שהחלטתי שמאחוריו יהיה תד"ק גדול עם f -16 בפנים, אבל לא היה, איבדתי צלילות נסעתי עם ההורים שלי לאנשהוא, הדלקתי את האור השעון ורק פס קטן דלק והשעון ספר משהו כמו: 13 14 15 16 17 18 19 13 14 15 16 17 18 19 13 14 הבנתי שוב שזה חלום והחלטתי להזדיין עם מישהי, עצמתי עיניים ויותר אני לא זוכר..... :( :( :(

shabaz

New member
שקרן

רוצים פרטים...מי היא היית? איך היא הייתה? רוצים fucking פרטים.... עעעעעעעכככככככששששששששייייייייווווווו סתאם....אם אתה רוצה...ספר לי באי קיק יו (חסר לך אם לא...אטחרי כל הפעמים שאני סיפרתי... שו הדה עליך...) שבז

BladeRaider

New member
תאמין לי

תמיד כשאני עוצם עיניים אני שוכח את שאר החלום ותמיד אני חוזר על התעות הזו. אם הייתי מצליח הייתי נותן פרטים

למעלה