חלום (צלול?)

• פותח הנושא rl7
  • פורסם בתאריך

rl7

New member
חלום (צלול?)

היי לכם, ברצוני לחלוק עימכם חלום שלדעתי פירושו די ברור, אך בכל זאת מאחר ואיני מומחה גדול לחלומות אשמח לקבל הערותיכם... החלום: הייתי באיזשהו מקום שבו הייתה הצגת תיאטרון נכחתי שם עם חברתי בהווה, בהפסקה יצאתי מהאולם והגעתי בין רגע לביתה של ידידה שלי והזמנתי אותה להצטרף אלי להצגה. הגעתי לבד חזרה, וידידה שלי הגיע כמה שניות אחרי, כאשר התקדמנו לכיוון דלת האולם (היה עמוס נורא) ידידה שלי וילדה קטנה שהצטרפה אליה שאותה אינני מכיר ולא ראיתי מימי סירבה להכינס להצגה, ופתאום גם ידידה שלי הייתה באותה דעה ושתיהן סירבו להיכנס ונשארו בחוץ, אני נכנסתי וחברתי נסתה לשכנע את הילדה להיכס אך ללא הועיל.בסיום ההצגה יצאתי החוצה וראיתי את הידידה שלי מחכה לי, הלכנו לצד לדבר וחברתי עמדה מנגד (רחוק וצפתה בנו) עמדנו ודיברנו ואמרתי לידידה שלי שאני אוהב אותה מאוד והיא ישר התכווצה וניסתה להתרחק, שאלתי לפשר ה"בריחה" שלה ולמה היא נלחצת מזה והיא ענתה לי " אני לא רוצה מערכת יחסים דביקה, לא רוצה שתהיה דבק אלי" מאוד שמחתי שסוף סוף הגיבה ופתחה את סגור ליבה בפני, ונראה יהה כאילו הוקל לה מאוד והיא חיבקה אותיף והתנשקנו ארוכות. התחלנו ללכת יד ביד לעבר חברתי ושם במורד מדרגות כלשהן (גרם מדרגות נמוך כזה) נעלמה הידידה שלי והמשכתי את ההליכה עם חברתי. עד כאן החלוםת ראוי לציין כי בעבר היה לי קשר רומנטי עם הידידה שלי אך הוא הסתיים חיש קל כי היא לא רצתה, והמשכנו להיות ידידים מאותה נקודה בדיוק. עד לא מזמן חשבתי על ידידה שלי המון והיו לי המון מחשבות לגבי, תמיד חשבתי שיש עוד משהו לעשות כדי להגשים את הרגשות כלפיה, לאחרונה החלטתי לשחרר ולשכנע את עצמי שעשיתי כמיטב יכולתי והגיע הזמן להמשיך הלאה. אשמח עם תתרמו להבנתי את החלום, רון

למעלה