חלום צלול

BlueBorn

New member
חלום צלול

אני גלשתי בפורום בFXP והתחברתי עם המנהל שם,
דיברתי איתו בסקייפ בקשר לכניסה לחלום צלול והוא הסביר לי על הMILD.
הוא אמר לי לעשות בדיקות מציאות ולכתוב יומן.
מכיוון שלא היה לי ממש כוח לזה אז, עשיתי בדיקות מציאות פה ושם אבל יומן לא, לאחר פחות משבוע היה לי חלום צלול מבלי יומן חלומות
ולפי מה שהבנתי המנהל הזה עושה יומן חלומות כבר המון זמן ובינתיים היה לו רק חלום אחד.
כיצד אתם מסבירים זאת?

Yossssi4321

New member
זה תלוי

אגב אני מכיר את מי שדיברת איתו,יש לי אותו בסקייפ,SHADOW משהו לא?
בכל אופן לצערו הרבה יותר קשה לו לעשות חלומות צלולים,אבל כל הכבוד להשקעה שלו,לא לכל אחד קל לעשות חלומות צלולים,ברוך השם גם לי קל לעשות חלומות צלולים,וזה לא רק בגלל שחודש אני כבר עושה יומן חלומות,גם לפני זה היה לי,לדעתי בכלל זה נחמד מאוד לעשות יומן חלומות,זה יכול לעזור בהרבה דברים,ובכלל זה מעניין לקרוא את אחר כך את החלומות,אז יומן חלומות זה חובה לחלק מהאנשים,ולחלק מהאנשים זה רק מומלץ.
לך זה רק מומלץ אבל באמת שכדאי לך לעשות.

השקעה וכישרון

בסך הכל חלומות צלולים, כמו רוב העיסוקים, דורשים גם השקעה וגם כישרון.
ככל שיש יותר מהאחד צריך פחות מהשני כדי להצליח, אבל בסך הכל כל מי שיתאמץ מספיק יחלום צלול.
יכול להיות שהבחור שאתה מדבר עליו חסר את הנטייה הטבעית לנושא. אם זה המצב אז העובדה שהוא בכל זאת הצליח מעידה על ההתמדה שלו.
סיבה אפשרית נוספת לכך שהצלחת מהר יחסית היא העובדה שזה נושא חדש עבורך- מרגש, מעניין ולא רגיל.
חלומות צלולים מושפעים מאוד מכמות המחשבה שאתה משקיע בהם בערות. כשרק מתחילים הכמות הזו גדולה יחסית (באופן טבעי), ולכן יש מה שנקרא "beginner's luck".
עד שלא תחווה לפחות איזה ארבעה חמישה חלומות צלולים לא תוכל לדעת בוודאו כמה מאמץ אתה צריך להשקיע כדי לחוות את זה באופן קבוע יחסית.

בכל מקרה- ברוך הבא לפורום ובהצלחה עם החצלולים

אגב, מה זה הפורום הזה?

כבר כמה zמן שאני יודע שקיים פורום נוסף, אבל כשניסיתי להסתכל הממשק שם די הרתיע אותי (עומס ויזואלי רציני).
מישהו יודע עליו משהו? כמה הוא פעיל? מי מגיע לשם ומה סוג התוכן שעובר (כמה הם מקצועיים)?

אולי אני צריך לקפוץ לביקור ולשדוד משתמשים

BlueBorn

New member
תודה על המענה

תודה על התגובה.
הבנתי את הנושא ואת משמעות היומן ולמה לוקח לו יותר זמן.
בקשר לשאילתך, זה הפורום הכי מוכר בישראל :p
כל דבר שתרשום באינטרנט בד"כ יוביל אותך לפורום :p
בכל מקרה סתם שתדע יש פה כמה משתמשים שנמצאים שם כמו Yossi, זה שהגיב לי פה
וגם יש פה אחד בשם shadow שהוא המנהל שם שאיתו דיברתי :)

LiRs Lullaby

New member
שומר נפשו ירחק מהפורומים האלה

מיועד בעיקר לבני נוער (לפחות לפי העילגות מעל הרמה המותרת שראיתי שם).

וולפהרט

New member
תפקיד יומן החלומות

על מנת לעשות קצת סדר:
תפקיד בדיקת המציאות היא לגלות בחלומות שזו לא המציאות אלא חלום.
אבל תפקיד יומן החלומות הוא לזכור את החלומות! או יותר נכון: להגביר את הסיכויים שתזכור את החלומות הצלולים שתחווה.
כך ששני הדברים חשובים. הגיוני לחוות חצלולים גם בלעדיהם, אבל הם עוזרים ולטווח ארוך אין לזלזל בהם!

למעלה