חלום צלול!

Chaka M

New member
חלום צלול!

היה לי חלום צלול אחרי תקופה יבשהההההההההההההה איזה כיף כיף כיף כיף עשה לי את היום! הנה מה שכתבתי ביומן חלומות, בשביל שלוסיד לא יהרוג אותי (סמיילי) אני בדרך לאיזה מלחמה. אני נוסע עם אבא שלי ובדרך הוא רוצה לעשות עיקוף קטן ולעצור לעשות איזה משהו. שאנחנו מגיעים הרכב שלנו הפך לסירה, ואני צריך להרים אותה ולשים אותה בצד. הוא מקפיץ אותי חזרה למלחמה. ה"מלחמה" הזאת זה שני בניינים גבוהים שצריך לבחור אחד מהם שבאים, ויורים דרך החלונות אחד על השני. בחרתי איזה צד, יריתי קצת על הצד השני ואז נמאס לי אז עברתי צד. מתי שהגעתי לצד השני הבנתי איכשהו שאני חולם! שכחתי שכל פעם אני רוצה על ההתחלה להגביר את הצלילות... אבל לא נורא. זה היה מציאותי... לא יותר מידי אבל כן. המזדרון של הבניין של המלחמה הפך להיות המזדרון של החטיבה שלי, ויש שם כל מיני אנשים. אני מתחיל לזיין, להסתובב שם ולנסות להעיף דברים באויר. אני מייצר אחת שנראית מצויין ומזיין אותה, ואז אני מנסה להפוך אחת ממש מגעילה לכוסית, ואני לא מצליח אז אני מתחיל לגרד אותה ולצעוק עליה למה הוא לא נהפכת לכוסית. אני יורד מהבניין ושומע אנשים מדברים שאם זה חלום אז אולי גם הם חולמים או משהו, לא יודע מה הם רוצים. ילד אחד, שאני שונא אותו בטירוף והוא יודע את זה מתחיל לדבר איתי. "אם זה חלום אז תסדר לנו קצת אוכל... אולי תביא גבינה וירקות" משהו כזה. אני מחליט לנסות באמת לייצר, אבל אני לא מצליח. אני רואה איזה מקל נופל מאיפשהו ואני רוצה להרים אותו בלי לגעת בו. אני מצליח, והילד הזה שמקודם דיברתי איתו לוקח אותו, זורק אותו באויר והוא חוזר ליו כמו בומרנג. אני לוקח שוב את המקל ומרים אותו שאני כמעט נוגע בו. היד שלי במרחק 10ס"מ ממנו. כמה אנשים שראו את זה התפעלו כזה, אז אמרתי להם שזה איזה אומנות לחימה או משהו. לא בדיוק זוכר. כאן נראה לי עברתי איזה מקום או משהו... אין לי מושג מה קרה. אני הולך עם חבר שלי ברחוב שהוא נראה משנות ה- 40. אני אני שואל אותו מה עשינו עכשיו? הוא אומר שראינו סרט. אני אומר לו כזה "אני לא מאמין שראיתי סרט עד שיש לי חלום צלול!" (אגב, אני לא זוכר כלום מהזמן הריק הזה). אנחנו הולכים ואני רואה בית שיש עליו פסלים של נשים ערומות. אני אומר לו "טוב, זה בית מעניין" ואני עף מעל הגדר ונכנס לחצר שלהם. אני רואה ילדה שמכירה אותי, אבל לא זיהיתי אותה. היא מסתכלת עלי מהקומה השניה, ואז באה לפתוח את הדלת. אני מטפס לחלון ודופק על החלון בשביל לשחק איתה והיא חוזרת, נועלת את החלון ובאה לדלת. החבר שלי, שהלכתי איתו ברחוב, בזמן הזה נכנס לחצר שלהם גם. אני נכנס לתוך הבית, זה בית של דוסים ויש שם שתי נשים והם שמנות ונמוכות כאלה... והולכות עם בגדים של דוסים. שאני בא לצאת אני רואה ערביה יושבת על שולחן, ושאני ליד השער כבר אני רואה על הגדר שלהם שתי נשים שהם המשרתות או משהו והן כוסיות לגמרי! ופתאום עוברת ברחוב אחות של ילד אחד מהשכבה שלי, והיא גם נראית טוב. אני מחליט ללכת לאלא שבגדר ואז הטלפון המעאאאאפןןןן הזה מצלצל. בעעע!

LucidGuess

New member
נחמד!!

מוזר שאף אחד עוד לא הגיב עד עכשיו... תגיד בכל הקטע בסוף גם היית צלול? כי זה נשמע כאילו שלא... אתה בטוח שרמת הצלילות היתה גבוהה?? קצת נשמע לי שהצלילות היתה נמוכה או שאיבדת אותה בכמה שלבים בחלום... אני רואה שאתה גם חולה מין לא קטן
רק נשים ובחורות ערומות האא?? למה לא ניסיתי להפוך את הפסלים של הנשים הערומות לנשים אמיתיות?? תגיד כשזיי*ת... זה היה עד הסוף אם אתה מבין למה אני מתכוון? הרגיש ממש מציאותי? וזה השפיע על משהו במציאות... אם אתה מבין למה אני מתכוון?
Lucid

Chaka M

New member
באמת מוזר שלא הגיבו

תשמע.. צריך לפרוק מדי פעם.. אני לא הבאתי ביד בערך 15 חודשים, אולי יותר. ולא, אמרתי שהצלילות לא הייתה גבוהה.. זה היה סביר.. פחותל אולי ולא יודע.. חשבתי על זה אבל לא הצלחתי לעשות כלום שם..

fcfighter

New member
איך הצלחת?

לא להביא ביד למשך 15 חודשים!? אתה מלך! אני גם מת להפסיק עם החרא הזה! פעם הצלחתי להביא פעם בשבוע לתקופה של חודשיים אבל לא החזקתי יותר מעמד...

KEiN

New member
פחחחחח - מלך! אין ספק בזה...

מלך? אמרתי מלח! אמרתי מלח או מלך? כן זה מה שאמרתי. מלך\צלח.. מה זה הזי*ן שכל הזה? יכול להיות שהוא מלח??

למעלה