חלום צלול

liadil

New member
חלום צלול

אתמול סוף סוף היה לי חלום צלול אחרי שמלא זמן לא הצלחתי אני השתמשתי בתירוץ שיש לי מבחן קשה מחר אז יהיה לי חום צלול אמרתי את זה רק פעם אחת וזה עבד לי אבל כל יום שאני מנסה תרוצים אחרים הם לא עובדים לי וגם בדיקת המציאות שעשיתי היתה מגניבה אני דיברתי עם חבר שלי פתאום לשניה אני רואה רק אפור אז התחלתי לעשות בדיקת מציאות הסתקלתי על יד ימין והיא נראתה כמו יד שמאל ואז אני מתחיל לספור את האצבות והן לא נגמרות אני ממשיך וממשיך ואז נראה לי שהחלום נגמר

liadil

New member
עוד משהו

בדרך כלל אני לא רושם את החלומות שלי ורוב הפעמים אני זוכר יותר משלושה חולמות בלילה איך זה שאני זוכר חלומות טוב למרות שאני לא כותב יומן ואני לא יכול לכתוב יומן למה אני מתעורר מוקדם ואם אני אתעורר מוקדם יותר אני אהפוך לזומבי יש דרך אחרת לזכירת חלומות ותגידו עוד כמה זמן אצטרך לחכות עד שיהיו לי חצלולים נורמלים אני כבר חודשיים מנסה והיו לי מקסימום 8 חצלולים וגם אפשר בחלומות צלולים לראות חלומות שהיו לי פעם

f i n i k s

New member
מומלץ יומן...

אני מבין אותך טוב... קשה לקום מוקדם אבל אתה יכול לעשות יומן בכל זאת באשר לדוגמא אתה נוסע באוטובוס לכתוב בוא או שאתה בהפסקה בעבודה! למרות שזה פחות יעיל זה עובד גם! מה שחשוב זה שכשאתה קם תעצום עניים שוב תזכר בחלום ואז תזכור אותו עד לשנייה שאתה רושם ביומן! ואם גם זה לא בא לך אתה יכול להריץ את כל מהלך החלום בראש פעם אחר פעם... ובמקום יומן תחזיק דף שרשום עליו ככה: חלומות: 1) החלום שהיה אצל דודה שלי 2) החלום שיריתי באקדח 3)... אתה תרשום משפט שיזכיר לך על מה חלמת תקרא את זה שנייה לפני השינה, למרות שהשיטה הזאת לא מומלצת בכלל! ואם גם זה יותר מדי פשוט תריץ לעצמך בראש את החלום ותגיד לעצך "כל הכבוד שזכרתי את זה" או "אני גאה בעצמי על שזכרתי את זה" - שיטה זאת מומלצת בעיקר אם אתה מנהל יומן חלומות אבל עשויה לעבוד גם בלי (כמובן אופציה אחרונה) בהצלחה...

Amaterasu

New member
יומן

אתה לא חייב לרשום ביומן כדי לזכור חלומות. כמו שאמרת, אתה זוכר אותם גם בלי לרשום. כמובן שזה מומלץ מאוד ובהחלט ישפר את הזיכרון שלך עוד יותר. אם לא נוח לך לרשום ביומן, אולי תנסה שיטה אחרת לרישום, למשל להקליט בטייפ דיגיטלי או להקליד במחשב. בנוגע להישג שלך, 8 חלומות צלולים בחודשיים הראשונים זה המוווון!!! אל תשכח שבניגוד להרמוני (בתולת החלומות), שם היא נמצאת במצב אידאלי שבו אין לה חיים וכל מה שהיא עושה כל היום קשור רק לחלומות, לאנשים נורמליים יש חיים, לימודים, עבודה, משפחה, חברים... כל אחד מאלה גורע מעט מהחלומות. עם כל זה, 8 חלומות צלולים בחודשיים זה הישג מדהים! וכמובן שזה יגדל עם הזמן.

למעלה