חלום צלול

rotavori

New member
חלום צלול

סוף סוף היה לי החצלול הראשון שלי!!! (רק שהאיכות הייתה לא משהו) אני לא ממש זוכר את החלום כנראה בגלל שלא רשמתי ביומן בימים האחרונים (לא ישנתי מספיק בלילה ולא זכרתי כלום) הייתי באיזה חדר (ואני כבר לא זוכר מה עשיתי בו) אבל אני זוכר שעשיתי בדיקת מציאות ואז גיליתי שאני חולם ואמרתי לאנשים שהיו בחדר ללכת ו"זימנתי" את חבר שלי והתרגשתי יותר מדי והתעוררתי למרות שהאיכות הייתה ממש גרועה והוא היה קצר מאוד זה היה כיף

makron2

New member
יפה...

על ה"זימון" והתרגשות זה דבר טבעי שעם הזמן פוחת בהתאם לסיטואציה ולרמת הצלילות. פעם הבאה תעשה גם *הגברות צלילות,אני ממליץ ללכת ולגעת בכמה חפצים ולהסתכל עליהם טוב עד שאיכות הפרטים עולה. אחת הסיבות העיקריות שמומלץ לעשות שיטות לקראת הבוקר היא כדיי להגדיל את הסיכויים שהחצלול יהיה החלום האחרון לאותו הלילה ובגלל זה הזכרון שלו יהיה יותר טוב - חלומות רגילים לאחר חצלול בדרך כלל מטשטשים אותו. שם לב אם התעוררת מהר מידיי תנסה לחלום עוד חצלול מייד לאחר מכן,זה תזמון מעולה לרצף של חצלולים במידה ועייפים מספיק כדיי לחזור לישון.

silverhawk

New member
מזל טוב!

התעוררות עקב התרגשות היא נפוצה מאוד בחצלולים הראשונים, אולם זה יעבור עם הזמן. להבא, מומלץ שתנסה להשאר רגוע לאחר קבלת המודעות, וכן אני מציע שתעזר בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות לכל אורך החלום - זהו מתכון לחצלול ארוך ומוצלח. בהצלחה!

Bluescale

New member
מזל טוןב!!!!!!!!!

אתה רואה? אסור להתייאש... עכשיו תמשיך את הרצף :)

למעלה