חלום צלול?

comp 1

New member
חלום צלול?

היי, בשנים האחרונות אני מתעניין מאד בחלומות צלולים, אבל תמיד הייתי עצלן מדי כדי לעשות משהו בקשר אליהם. בזמן האחרון יש לי חלומות מוזרים שבהם קורה הדבר הבא: אני חולם שחלמתי חלום צלול. המצב המתואר הוא שלמשל.. אני יכול בזמן החלום ללכת ברחוב, ופתאום לחשוב לעצמי"האם אני חולם?" ולגלות שכן, לנסות לעשות כמה דברים כמו לעוף, רוב הפעמים זה לא מצליח ומייד אני מאבד שליטה על עצמי ועל הגוף שלי ו"מתעורר" לחלום אחר או ממשיך בחלום הישן ו"שוכח" שזה היה חלום צלול. בסופו של דבר אני לא מודע לזה שאני חולם, כי זה חלק מהחלום עצמו, וכך קורה שאני קם בסופו של דבר בבוקר וחושב לעצמי"שוב חלמתי שהיה לי חלום צלול, אבל מתי באמת יהיה לי אחד שאני אקום ממנו בידיעה שהוא היה ממש כזה?" התופעה הזאת נפוצה? מה דעתכם עליה?
 

וולפהרט

New member
נפוצה גם נפוצה

זה קורה המון ואל תפחיד מערך החצלולים שבתוך חלומות רגילים- הם חצלולים לכל דבר! אם תקפיד לעשות הרבה בדיקות מציאות במציאות סביר שאם הזמן גם יקרו לך מקרים שלא תיפול בפח: שתתעורר מחצלול לחלום רגיל ותגיד לעצמך: "רגע, אולי זה עדיין חלום!" וכך תנצל שרשרת של חצלולים!
 

silverhawk

New member
כפי שוולפהרט אמרה,

מה שחווית היה חלום צלול, רק בעל צלילות ומודעות נמוכים. אני מציע שתעבוד על בדיקות המציאות ועל השיטות להגברת הצלילות, ותקפיד לבצע אותן ברגע שאתה מקבל מודעות בחלום.
 
למעלה