חלום צלול

eliranashky

New member
חלום צלול

טוב היה לי חצלול היום חלמתי שאני עם אמא שלי ודודה שלי בבית שנולדתי בו ... משום מה עשיתי בדיקת מציאות ואזז קבלתי צלילות הייתי בהלם מרוב שזה אמיתי עד כדי כך שעשיתי לפחות 10 פעמים ב"מ אבל הייתה בעיה בבדיקות ... לפעמים שהסתכלתי על השעון במהירות הוא הראה את אותה השעה ושהזזתי את השעון המחוגים התסתובבו .. לא הסתובבו לבד אלא רק מתי שאני מזיז את השעון בסיבוב ..... למה זה קרה ? זה טבעי שהמחוגים מסתובבים ? פעם אחת הייתי בטוח בחלום שהשעון מקולקל ואז איבדתי צלילות ... נראה לי שמסתכלים על השעון מהר מידי אז השעה נשארת אותו דבר כי שעשיתי את הב"מ בהפרש של 2 שניות בערך זה עבד !

לקשמי

New member
זה הגיוני

כבר נתקלתי באנשים במציאות, שהסברתי להם איך לעשות בדיקת מציאות עם שעון או עם קריאה (שזה בעצם אותו סוג של בדיקת מציאות רק שזה טקסט כתוב וזה שעון) אז הם הסתכלו מהר כזה ונראה שהם לא עושים את זה עם כוונה אמיתית, כלומר לא באמת מאמינים שהשעה או הטקסט ישתנה. לכן חשוב לחכות איזה 2-3 שניות ואז להסתכל שוב, כדי לתת למוח זמן "לשמור" את מה שראית בזיכרון וגם לגרום לו לשנות את זה. (האמת, אני לא יודעת מה ההסבר לכך שבחלום הטקסט או השעה משתנים, אבל נראה לי שזה קשור איכשהו לזיכרון של המוח או משהו כזה). בכל אופן לי קרה דווקא מקרה נדיר ביותר שבו טקסט שהסתכלתי עליו בחלום השתנה תוך כדי שאני מסתכלת, בלי להסיט את המבט, אבל כאמור זה נדיר ובדרך כלל צריך לקחת זמן עד שמסתכלים שוב.

eliranashky

New member
ומה עם..

הסיבובים של השעון זה גם נורמלי זה קורה לכולם שאתה מזיזים את השעון בסיבובים ?

silverhawk

New member
הכל יכול לקרות

אין לזה חוקים קבועים. בסופו של דבר, הכל נובע מתת המודע שלך. מה שכן, כמו שלקשמי אמרה, אני ממליץ שתקפיד לבצע את בדיקות המציאות כמו שצריך. כמו כן, מומלץ שתשלב גם את השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום - זה המתכון לחלום צלול מוצלח.

למעלה